Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NOVEMBERI ÜZENET

2022-11-02

A változás mélyreható szakaszának csúcspontjához érünk

43737a593c8a5898cdd01d311d166434.jpg

 

2022 novemberi üzenet

 

A változás mélyreható szakaszának csúcspontjához érünk

 

Ahogy a mindennapi élet viharos, kaotikus bizonytalansága folyamatosan kavarog a különböző szintek kaleidoszkópján, könnyű lehet átadni magunkat a dühnek és elveszettségnek, amikor magányosnak és túlterheltnek érezzük magunkat. Ugyanakkor a káosz forgatagának ellenére, egy finomabb energia kezd felszállni szívünk és lelkünk mélyéről. Ez az energia erősebbé, kiegyensúlyozottabbá és megalapozottabbá tesz bennünket. Messzebbre mutat, a tudatosságot képviseli és segít abban, hogy minden eddiginél tisztábban lássuk a nagyobb képet. 

 

Noha nehéz értelmezni a körülöttünk lévő káoszt, talán az élet nem csak arról szól, hogy értelmet adjunk neki, hanem arról, hogy a káosz ellenére olyan jól éljük az életet, amennyire csak lehetséges.

 

Az inga továbbra is minden irányba lendül, és sokan úgy érzik majd, hogy a bizonytalanság legyőzi őket, de minél több erőt és békét találunk magunkban, annál inkább válhatunk a nyugalom és stabilitás alapjává. 

 

Kétségtelenül nehéz lehet ellenállni annak, hogy az áramlatok magukkal vigyenek, amikor olyan sokan küzdenek, amikor kevés a pénz és a politikusok egyre őrültebb lépéseket tesznek, de ha túllépünk a külső káoszon, rájövünk, hogy a belső világunkban varázslat történik. Itt találjuk meg az erőt, hogy kapcsolódjunk lelki egységünkhöz, hogy összhangot és vezettetést kapjunk. Mégis sokszor nehéz lehet ellenállni az ilyen vihart korbácsoló kaotikus energiáknak, ezért mindannyiunknak meg kell találnia a „hátralépés” módját: például a hírek és közösségi média megtekintése helyet az időt a csendre, a természetre és a gondolkodásra szánni.

 

Az életnek az egyensúlyról kell szólnia.

 

Természetesen a befelé figyelés nem javítja meg azt, ami körülöttünk történik, de minél többen találjuk meg az igazi egyensúlyt, annál inkább lehetünk azon kavicsok az élet tavában, amelyek olyan hullámokat keltenek, amelyek elérik a többieket. 

 

Az élet sokszor nem a feltöltődésről szól, hanem arról, hogy más utat találjunk; a szívünkre és a lelkünkre hallgatva, amely átvezet bennünket. A forgatagon túl az ébredés folytatódik, és ez a kulcs, amit mindannyiunknak meg kell keresnünk most, amikor a változás mélyreható szakaszának csúcspontjához érünk. Sokan úgy érezhetjük, mintha repedezett jég ösvényen billegnénk, dinamitrúddal és meggyújtott gyufával a kezünkben, ám ennek a perspektívának a nagy részét külső események alakítják. Amikor megállunk és veszünk egy mély levegőt, rájövünk, hogy nem mi vagyunk ezek az események, szabad szellemek vagyunk.

 

Lehet, hogy nem tudjuk megváltoztatni ezeket a külső eseményeket, de megvan a hatalmunk ahhoz, hogy megteremtsük a saját valóságunkat, ahol az egyensúly és a lelki béke adja az alapot.

 

Sok mindent el lehet mondani a dinamitról, mivel az minden bizonnyal megtisztítja az utat és eltávolítja az akadályokat, ám egyértelműnek tűnik, hogy most szelídebb stratégiára van szükségünk, amely által elengedjük a külső fecsegő zajt és káoszt, a régi hiedelmeket és lineáris gondolkodást, hogy könnyítsünk a terhelésen és ismét szabadon lélegezzünk. 

 

Ez elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy ismeretlen terepre kell belépnünk, és ez egyesek számára a lélek sötét éjszakáját jelentheti, amikor megkérdőjelezik saját hiedelmeiket és eszméiket.

 

Bátorság és hit kell az elengedéshez. 

 

Itt az ideje, hogy megszabaduljunk a félelemtől, amely visszatart bennünket attól, hogy mélyen elmerüljünk a szívünkben és a lelkünkben, hogy jobban összhangban élhessünk az élettel. Az élet csodálatos, félelmetes és lélegzetelállító, de ezt gyakran nem vesszük észre, mert elvonja a figyelmünket a körülöttünk lévő káosz.

 

 

 

Szeretettel,

Sarah-Jane

Fordítás: Aysha