Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TELIHOLD ÉGI ÁLDÁSA

2021-01-10

A VÁGYOTT JÖVŐ MEGTEREMTÉSÉRE

telihold 1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
 
TELIHOLD ÉGI ÁLDÁSA
 
A VÁGYOTT JÖVŐ MEGTEREMTÉSÉRE
 
Ma reggel, még gyönyörködhettem a kiteljesedett Teliholdban, amely ezüstjét a felkelő nap bearanyozta. A Telihold, a kiteljesedés energiája. Ez az égi kép azt üzente, akkor tudunk kiteljesedni, ha egységben éljük meg az elmúlást és az újjászületést, - hiszen minden nap, egy új nap jön el.
 
A Telihold áldásos energiája, ha képesek vagyunk befogadni, ELINDÍT ARRA A LEGJOBB ÚTRA, AMELYRE AZ ISTENI ÉNÜNK VEZET.
 
A ma este 2021.01.28.-án, 21:15-kor bepontosodó Telihold rendkívüli égi kostellációval köszönt ránk. Egyik oldalon a Holdat áthatja Hygiea, a gyógyító aszteroida energiája. Együttállásuk az Oroszlán jegyben és a Rák csillagképben, csodálatos finom, gyógyító, női energia. Hygiea az égi gyógyító Aszklepiosz lánya, méltó atyjához. Elsősorban az alternatív gyógymódokat képviseli, amelyek segítenek bennünket a fizikai-mentális egészséghez. A Hold- Hygiea együttállás az Oroszlánban segít abban, hogy képesek legyünk rálátni és uralni azokat az erőket, amelyek az egészségünk, a gyógyulásunk akadályai és bevonzani a legmegfelelőbb gyógymódokat, segítőket.
 
Az ég másik oldalán a Vízöntő Nap áll együtt az Olymposz urával Zeusszal, más néven Jupiterrel. Jupiter a legnagyobb jó, szerencse, a bőség, tudás, a szeretet bölcsességének energiája.
 
Ez a csodálatos telihold energia, ha befogadjuk:

REMÉNYT, HITET, TUDÁST, BÖLCSESSÉGET, BŐSÉGET HOZ MINDNYÁJUNKNAK, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ELINDULNI EGY ÚJ SZABADABB ÚTON, FELVÁLLALNI IGAZ ÖNMAGUNKAT, OLYANNÁ VÁLNI, AMILYEN A LEGMAGASABB RENDŰ FORMÁNK.
 
A Teliholddal áramló ÉGI ÁLDÁS ehhez rendkívüli segítséget hoz mindnyájunknak, éljünk vele!
 
Az elmúlt hónapok megvilágították az akadályokat, keményen dolgozunk rajta. Nagyon sokat segített az elmúlt időszak, hogy megérthettük, mik az akadályaink, miért nem tudunk tovább lépni, mi az, amit meg kellene változtatni, el kellene hagyni, kerestük a megoldásokat, sokszor nem láttunk kiutat és nem volt elég erőnk, hogy lépjünk.
 
MOST PIHENJÜNK MEG, LÉLEGEZZÜNK FEL ÉS HAGYJUK A SZÍVÜNKBE BEÁRAMLANI AZ ÉG HATALMAS KEGYELMI ENERGIÁJÁT, ÁLDÁSÁT, SEMMI MÁS DOLGUNK NINCSEN.
TUDNI FOGJUK MIT ÉS HOGYAN TEGYÜK, VAGY MÉG ERRE SINCS SZÜKSÉG, MERT A DOLGOK MEGODOLDÓDNAK MAGUKTÓL.
 
Eszembe jutott, dr. Donald Walsch csodálatos imája, hogy valóban nem kell semmit tennünk:
„Köszönöm Istenem, hogy segítesz megértenem, hogy ez problémám már megoldódott számomra”
 
Ma este a LEGJOBB IDŐPONT A HÁLAADÓ IMÁRA, MEDITÁCIÓRA, HOGY AZ ÉGI ÁLDÁST BEFOGADJUK.
 
MEDITÁCIÓBAN ÉLJÜK ÁT, ÉREZZÜK ÁT, ADJUK ÁT MAGUNKAT AZ ÚJ, VÁGYOTT JÖVŐNKNEK, AMELY MEGTEREMTŐDIK SZÁMUNKRA. Ne gondolkozz rajta, ne legyenek elvárásaid, csendesítsd le az elméd, add át magad a Felsőbb Énedből áramló energiának. Nincs más dolgod, mint Az ÖNÁTADÁS.
 
Csodálatos, fénnyel teli, szárnyaló estét kívánok Mindnyájatoknak!
 
 
 
 
Írta: Lőcsei Fanni - Csillaghang