Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Új Energiákhoz való igazodás

2019-01-08

Ebben a hónapban testünk egy intenzív fizikai regenerálódáson megy keresztül

1 medi ang 12.jpg

 Kép: Pinterest.com

 

Kedves Csillag Család!

 

Testünk és az egész csontvázrendszer ebben a hónapban egy intenzív fizikai regenerálódáson megy keresztül, testünk egyszerűen az Új Energiákhoz igazodik , ezért tapasztalhatsz nagyon feszült és fájdalmas érzeteket, különösen a térd, a láb, a hátsó derék tájon és az endokrin rendszerben.

 

Most lassíts ,ne rohanj, pihenj így könnyűvé, elviselhetőbbé válik a testedben a kalibrációs folyamat.

 

Lehetnek furcsa álmaid , nagyon erős intenzív szomjúságot érezhetsz , illetve hányingert, és más tünetek is érkeznek.
A felemelkedés tapasztalatai az elkövetkező hónapokban folytatódni fognak, lehetőséget adva Mindenkinek hogy saját ütemének ritmusában haladjon.

 


Tudd Mindannyian felemelkedési fázison megyünk keresztül, a dogmatikus gondolkodás régi frekvenciái és az Új Energiák két különböző valósággá válnak...

 

Segítsük a kollektív Tudatosságot egy új létezési síkon való mozgásban.

 

Sokan közülünk meghívást kaptak arra, hogy hagyják el a régi földi frekvenciákat, de legtöbbünk nem volt hajlandó elhagyni, és inkább önként maradt /marad kapcsolatban a „régi föld” kollektív Tudatával. Így segíti még a Lelkeket a felemelkedésben. Nem mindenki fog együtt rezonálni azok közül akik elolvassák ezt az üzenetet, de sokan már kapcsolatban állnak ezekkel az Új frekvenciákkal.

 

Az elmúlt 2 évben sok emberi Lélek életében, különböző betegségekben megnyilvánuló és látszólagos akadályokban bekövetketkező tapasztalások érkeztek, így hozva el a változást számukra .Ezeknek a megtapasztalására azért volt szükségünk, hogy mint egy "utolsó lépésként" segítve az irányváltást a Fény felé forduljunk.

 

A stabilizáció ideje ez.

 

Minden pillanatban tudnod kell, hogy mi történik körülötted, mert szó szerint "szűrőként" dolgozol! Ha tudatosan akarod megtenni a felemelkedés útját egyszerűen meg kell kérdezned az Útmutatókat, elsősorban a Teremtőt, a Felsőbb Éned, a felemelkedett Mestereket, az Őrző Angyalokat, Szellemi vezetőket, Galaktikus Fény családot, a Forrást, vagy akiket itt a fizikai valóságban Intuíciód által megkapsz, kapcsolódsz velük, hogy segítsen / segítsenek Neked ebben a folyamatban. Legtöbben kapni fogunk egy impulzust erre vonatkozólag, hogy felismerjük , vannak azonban már olyan Lelkek akiknek már csak azt kell kijelenteni Magának hangosan, hogy:" készen állok arra, hogy az Új létezési síkra, az Új Földre az Új Föld frekvenciájára az 5D rezgésekre lépjek az emberiség többi Lényeivel együtt." .

 

A Fény" világító testévé" válsz, ezzel a kozmikus Erőddel növeled a Teremtő Erőd, Csodákat tudsz létrehozni életedben, a munkádban, mert a Fényt közvetlenül a Forrásból hozod be, és ezt a Fényt átadod a körülötted élő embereknek, akik hatalmas változásokon mennek majd így keresztül.

 

Tudod a földi életben ez egy csodálatos hősies megtapasztalás, mi döntöttünk úgy ,hogy ennek részesei leszünk, ezáltal egy magasabb Új Frekvenciára kapcsolódunk az „Új Föld” rezonanciájára, légy könnyed, figyelmes, szeretetteljes Magaddal, ne a múlton rágódj, Te meghívott vagy, ezért dolgozz azon,hogy Szellemi, Lelki és fizikai képességed segítségével könnyű legyen számodra a lebontás...Testük egyszerűen az Új Energiákhoz igazodik, ahogyan a Te tested is a saját "ébredésedhez" igazodik.

 

Nincs ok az aggódásra, arra, hogy valaki lemaradna, tudd, senki sem marad le Egyszerűen elbúcsúzunk a régi Önmaguktól... a Lelked már meghozta a döntést az Új frekvenciára való hangolásra Te pedig állj készen tudatosan erre a lépésre!

 


Légy Te a Szeretet, a Fény, a Béke, a harmónia és a boldogság küldötte!

 


Sat Nam Csillag Család! Áldás, Fény kísérjen!

 


Forrás: Minael :) köszönöm :) Áldás