Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BÍBOR-ARANY SUGÁR

2023-06-05

A Krisztusi tudatosság, szolgálat és hit ereje.

bibor.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A hatodik sugár a Bíbor és Arany Sugár

Kulcsszavak: Krisztusi tudat, szolgálat, idealizmus, hitbeli odaadás, béke, önzetlenség, feltétel nélküli krisztusi szeretet, testvériség, hit ereje.

Béke és Aloha Elohim

Jézus és Mária Magdolna

Uriel és Aurora arkangyal

Nada - Pio Atya - Szent Ferenc

A Hatodik Sugár a Krisztusi tudat energiáját testesíti meg. A sugár ereje Istennek és másoknak tett szolgálat és odaadás energiáit közvetíti összekapcsolva a Krisztusi tudat forrásával és a testvériség eszméjével .

A Bíbor - Arany Sugár a hit ereje és az önzetlen szolgálat által nyújtott belső béke tapasztalatát adja. Magas ideálok, testvériség, hitbéli odaadás szellemi minőségét képviseli. A Bíbor - Arany Sugár a Krisztus tudat és szeretet, tettben való kifejezését tanítja, a krisztusi értékek fizikai manifesztációját, a krisztusi tanítások gyakorlatban való átültetését. A Szívben rejlő isteni tulajdonságok kibontakozását teszi lehetővé.

A sugár feloldja a zavar és a nyugtalanság rezgéseit. A Bibor-Arany Sugár által visszanyerhetjük a bizalmat a hit erejébe és másokba.

A bíbor arany láng a béke, a feloldozás és a megbocsátás lángja, általa érzelmileg felszabadulhatunk a múlt bánatától és szívből megbocsáthatunk azoknak, akik ellenünk vétettek. A bíbor arany láng feloldja az önmagunk iránt érzet haragot, az önpusztító hajlamunkat és segít, hogy megbocsássunk saját magunknak a múltban elkövetett hibáinkért és rossz döntéseinkért.

A lángok által felszabadítjuk szívünket a bánat, a fájdalom, a harag, és a gyűlölet ártó energiáitól. Oldhatjuk általa lelkünk nyugtalanságát, békétlenségünk és belső feszültségeink okait, és mindazt, amit készek vagyunk a bíbor - arany lángok által átalakítani, feloldani és elengedni.

A bíbor arany láng felszenteli a test, a lélek, és a szellem templomát a Krisztus tudat fényesszenciájának fogadására, melynek hatására a Krisztus tudat bíbor-arany fénytesti réteg aktivizálódik. Ezen fénytest által kapcsolódunk a Krisztusi Szeretet Hálóhoz, amely által fenntartható a felemelkedett tudatosság és a Krisztusi szeretet fényeszencia.

 

Jézus aaa ang 4.jpg


Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás

Drága Fénytestvéreim!

A bíbor láng a feloldozás és a megbocsátás lángja általa feloldható a harag a gyűlölet, és az önpusztítás. Hatása a fizikai testre, gyógyító, légzőszervi, bőr, allergia, máj és egyéb esetekben is jótékonyan hat. Gyógyítja a lelki sebeket, a gyászt, a fájdalmat.

A bíbor láng megbocsátást, békét hoz a világnak.

Előkészíti és felszenteli a test, a lélek, és a szellem templomát a Krisztus tudat fényesszenciájának fogadására, melynek hatására a Krisztus tudat bíbor-arany fénytest aktivizálódik. Ezen fénytest által a felemelkedett tudatossághoz kapcsolnak titeket, a földi és más dimenziók szférák manipulációi többé nem hatnak rád, ezáltal tudatod és autentikus éned, lénységed fejlődése felgyorsul minden szinten.

A bíbor–arany fénytest élő Krisztusi Tudattal rendelkezik, védőburokként vesz körül, melyen csak a tiszta fényesszenciák hatolhatnak át. Hatására memóriád fejlődik, inspirációkat, ötleteket kapsz, eddig blokkolt tudásod felszabadul, EMLÉKEZEL!

A bíbor-arany fénytest a kollektív mátrixhoz kapcsolódva a spirituális felébredés és emlékezést, újabb hullámát indítja el a földön, e aktiválás szükségességét elérkezettnek láttuk, mivel tudatosságotok és spirituális érettségetek ezt lehetővé teszi.

Drága testvéreim, ti kik Krisztusi fénnyel lángoltok, oly kemény, könnyűnek egyáltalán nem mondható utatok által most úgy ragyogtok a kozmosz ében horizontján, mint a Szent János bogarak amint leszáll az éj. Kitartás, áldásos munkátok adománya az újkor, és a felemelkedés lesz.

Invokáció:

A Vagyok aki Vagyok nevében,

Krisztusi Énem erejével, szeretetével és bölcsességével.

Hívom a Krisztusi tudatosság és a felemelkedés, mesteri és angyali jelenlétét, jöjjetek hozzám, hassatok át fényetekkel, tisztítsatok meg a bíbor láng erejével, és öleljetek át a bíbor-arany fény hatalmával, hogy tudatomat felemelhessem hozzátok, s lényem átlényegítésével felérjem, és eggyé olvadhassak a krisztusi Énem jelenlétével, szeretetével, fényével, bölcsességével, erejével és mindazzal, amit általa, magamhoz vehetek, itt és most.

Drága Jézus áldj meg, emelj fel magadhoz, és taníts engem, bíbor láng erejével oldoz fel, harag, gyűlölet, és az önpusztítási programok, most égjenek el, megbocsátás és megértés szülessen szívemben.

Bíbor láng égj, égj, égj!!!

Hass át és tisztíts

Testem gyógyítsd és újítsd  

Bíbor láng égj, égj, égj!!!

Hass át és tisztíts

Lelkem gyógyítsd és újítsd  

Bíbor láng égj, égj, égj!!!

Hass át és tisztíts

Szellemem gyógyítsd és újítsd

Fény mesterei, kész vagyok arra, hogy magamba fogadjam

Az arany-bíbor fénytestet, s kérek, aktiváljátok bennem.

Itt és Most

Kérem, hogy hívásom legyen megsokszorozva és legyen segítségére minden léleknek e bolygón, akinek szüksége van rá.

Köszönöm nektek és elfogadom most ennek teljes erővel való elvégzését,

Isten akaratának megfelelően, akaratával megegyezően.

Így legyenKözvetítette és írtra :Aysha

 bibor3.jpg

 

kép: pinterest.com