Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FÖLD ŐRZŐI

2024-06-06

A felemelkedés az én valóságom

egység és.jpg

 

A Föld Őrzői

 

A felemelkedés az én valóságom

 

Nincs több kitérő!

 

Nincs több időpocsékolás, nincs több kerülőút, és az igazságot meg kell különböztetni a hamisságtól - erről szól a felemelkedés előtti utazás utolsó szakasza!

 

Szeretett Emberek,

Isten kezében vagytok, a Teremtő gyermekei vagytok, szellemek a nagy szellemtől, szívek a kozmikus szívből, szeretetből született lények vagytok.

Most van itt az ideje, hogy tudatossá váljatok, hogy tudatosítsátok, hogy kik vagytok valójában, és mi hozott benneteket valójában a Földre.

 

Itt az ideje, hogy bátorságot vegyetek és világos és egyértelmű választ adjatok a végzet prófétáinak:

 

ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK. ÉN VAGYOK AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET. A FELEMELKEDÉS ÉS A FELTÁMADÁS AZ ÉN VALÓSÁGOM. OM NAMAH SHIVAY

 

A végzet forgatókönyve csak azoknak van fenntartva, akik ezekben a forgatókönyvekben gondolkodnak, éreznek és élnek. Csak azok az emberek, akik nem hajlandók többé leküzdeni programozásukat és hiedelmeiket, és akik a dolgokat sivár fényben látják. Ők fogják megtapasztalni azon eseményeket, amikor újabb fájdalom és szenvedés sújtja sorsszerűen a Földet.

 

Ami belül vagytok, ahogyan belül érzitek magatokat, ahogyan titokban gondolkodtok, ezek a dolgok határozzák meg a sorsotokat. De kedvezőtlen sors soha nem száll a fejetekre a közreműködésetek nélkül.

 

Minden a belső programozásotokból és hiedelmeitekből fakad.

 

A magatokról és a világról alkotott véleményetek és elképzeléseitek teremtik meg azt a világot, ami számotokra létezik. Ti nézitek az akkori eseményeket, és megerősítve érzitek magatokat, valaki más az ő szemével nézi az akkori eseményeket, és ugyanúgy megerősítve érzi magát.

 

Ez azt jelenti, hogy a ti érzékelésetek határozza meg a múltat, a jelent és a jövőt. A múlt, a jelen és a jövő csak az emberi tudatosság által nyer értelmet és valóságot. Ezek nem az embertől különálló jelenségek, hanem az emberi tudathoz kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy:

 

  1. Amit láttok, az a tudatosságotok és nem a szemetek eredménye.
  2. Amit tapasztaltok, az a belső programozásotok eredménye, és nem egy elkerülhetetlen és előre meghatározott sors.
  3. Az számít, hogy mi vagytok és mennyire vagytok tudatában ennek.

 

Tartsatok ki!

 

Szóval kapaszkodjatok erősen, szeretteim!

 

Kapaszkodjatok az isteniségetekbe, az egyediségetekbe, a tudatosságotokba! Kapaszkodjatok az utakba, amelyeket a lelketek tár fel nektek, és a lehetőségekbe, amelyeket a szívetek kínál nektek. Ennek a nagyszerű földi játéknak a vége JÓ, FÉNYES, FELEMELKEDŐ lesz, efelől nincs kétség! Ne kételkedjetek tehát, és továbbra is következetesen és rendíthetetlenül dolgozzatok az Istennel való ép, életerős és szeretetteljes kapcsolaton.

 

A Teremtő ismer benneteket és a Teremtő ismeri a szükségleteiteket, a Teremtő beavatkozik az életetekbe.

A cél az, hogy ISTEN az emberekkel, az emberekben és az embereken keresztül él.

 

Azok az emberek, akik tele vannak világvége forgatókönyvekkel, és akik folyamatosan negatív jelentésekkel táplálják tudatukat, megtapasztalják a bukást: saját belső világuk bukását.

 

Ami igaz, az az, hogy az emberiség felemelkedése és feltámadása megtörténik, és ez most történik!

 

A letisztult tudatosság ismeri az utat és tudja ennek a játéknak a kimenetelét. Távolítsátok el a ködöt a tudatosságotokból, és biztonságban lesztek.

 

A biztonságra, amire most van szükség, hogy manifesztálódjon az új és eltűnjön minden embertelenség erről a Földről.

 

Ahogyan a múltat a gondolataitokon és érzéseiteken keresztül határoztátok meg, úgy határozzátok meg a jeleneteket és a jövőtöket is.

 

Nagy a hatalmatok, szeretett emberek, használjátok, hogy az Új Föld megszülethessen Bennetek.

 

Végtelen szeretetben

 

A FÖLD ŐRZŐI

 

Írta: Jahn J Kasl

https://lichtweltverlag-at.