Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A lelkek támogatása a szeretet érájában

2020-01-01

Maitreya üzenete

maitreya.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Áldott legyen az Úr Jézus Krisztus.

 

Én Lord Maitreya nektek ajándékozom és a lényetek belsejében aktiválom a Krisztusi aktív szeretet energiát és azt kérem, hogy ez szője át a lényeteket és a valóságotokat úgy, hogy a lényetek minden egyes aspektusát áthassa a Teremtő szín tiszta szeretetével. Áldom a ti Szív csakrátokat a Krisztusi tudat fényével, hogy lendületet adjak a küldetésének. A jelenlegi időszak alatt a Szív csakrátok rendkívül keményen dolgozik, hiszen átalakít és elenged oly sok energiát, amire már nincs szükségetek és jelenleg ez a tevékenységetek központja, ami ennél még fontosabb a változás, az igazság, az elfogadás éa az Isteni átalakulások központja.


Engedjétek meg, hogy a Szív csakrátokkal dolgozzak, hogy megerősítsem a jelen lévő szeretetet, amint a szív felszínre hoz mindent, amire nincs többé szükség, eldobja a múlt negatív mintázatát, hogy elhozza a szabadságot a lényetekbe, miközben támogat benneteket abban, hogy a lényetek rezgéseit összhangba hozzátok a Fény új dimenziós rezgéseivel. Egy ilyen mélyen szántó tisztítás, amelyet a szív csakra vezet elhozhatja a múlt fájdalmát és szenvedését, mely azért tér vissza, hogy elfogadjátok vagy, hogy újra aktiváljátok. A fejlődés ezen fázisában az elfogadás és az együttérzés fontos, miközben az ezen energiákhoz való ragaszkodás és velük való azonosulás még több szenvedést fog okozni.


Kedveseim hadd dolgozzak a Szív csakrátokkal, hogy megtámogassam az emelkedése nagyszerű folyamatát, amint a Krisztusi tudatosság fényét mélyen bele öntöm a Szív csakrátokba, itt vagyok, hogy szolgáljalak benneteket örökre.


Javaslom mondjátok ezt:

 

"Lord Maitreya hívom, hogy ragyogó arany színű energiád most itt legyen velem. Kérlek horgonyozd a Krisztusi tudatosság fényét mélyen bele a Szív csakrámba. Hagyd, hogy a fényed átjárja az egész lényemet. Kérlek, hogy továbbra is növeld a Krisztusi tudatosság erejét, ami áthatja a lényemet és a Szív csakrámat annak érdekében, hogy megerősítse a Szív csakrámban lévő szeretetet és gyógyító rezgést.
Amint az én Szív csakrám kihoz minden felesleges energiát, szokást és mintát a felszínre , hogy megtámogassa a szükséges emelkedési változásaimat, kérem tőled a szeretet teljes támogatásodat Lord Maitreya és kérem a Krisztusi tudatosságot, hogy kitisztítsa ezeket az energiákat könnyedén és tökéletesen. Engedd, hogy a szívem szeretete akkora intenzitással nőjön meg, hogy minden felesleges energia azonnal feloldódjék a Szív csakrám jelenlétében. Úgy tudom és úgy hiszem, hogy az emelkedésem során szükséges változásokon megyek keresztül méghozzá szép és örömteli könnyedséggel. Köszönöm.”

 

Egyszerűen engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek, amint egy arany színű ragyogás jön létre és nő egyre jobban a Szív csakrátokban. Emlékeztethetitek magatokat erre és az én támogatásomra a változások időszakában vagy ha bármilyen fájdalom merül fel, amelyet meg kell gyógyítani és nyugtázni kell.


Miközben a Szív csakrátok egy mélyen szántó tisztítást irányít és tapasztal meg, az is igaz, hogy az egész lényetek fejlődik, így tehát jelentős változásokon megy keresztül, mialatt aktiválási és gyógyítási folyamatok is zajlanak. Lehet, hogy most ezt élénkebben veszitek észre a valóságotokban, valamint az érzelmi testetekben is. Az a szeretet, amely egyre inkább nő a Földön és ami még fontosabb, a lényeteken belül, egy rendkívül erős és intenzív tisztítást okoz, ahol mindaz, amit még nem vettetek észre önmagatokban a felszínre fog kerülni, mintha csak egy fény ragyogna le az egész lényetekre és fokozatosan most át kell fésüljétek minden energiátokat, hogy megértsétek, mit akartok elengedni és mit szeretnétek megtartani a lényeteken belül. Az is lehetséges , hogy a múlt béli energiák, amelyekről már úgy gondoltad, hogy meggyógyítottad, újra felszínre kerülnek a további gyógyítás érdekében. Amint egyre több és több szeretet manifesztálódik és aktiválódik a lényeteken belül, ez olyan, mintha fény ragyogna le rátok, ami tágít ill. egyre mélyebben megmutat számotokra egyre többet önmagatokból. néha ezek az energiák annyira be vannak ágyazva a lényeteken belül, hogy sok szintű gyógyításra lehet szükségük, mielőtt teljes mértékben megszűnne a gyökerük is a lényetekben. Miközben a felmerülő energiákat meg kell gyógyítani, ugyanez a helyzet az érzelmeitekkel és a szellemi állapototokkal is. Ezek annyira ismerősek a számotokra, olyanok, mintha régi barátok lennének és amelyekhez néha vissza tudtok kapcsolódni anélkül, hogy ezt felismernétek. A régi érzések és szellemi állapototok felmerülésének a célja az, hogy megerősítse a ti szeretet és belső béke által jellemzett állapototokat. A régi érzések és szellemi állapotok azt kérdik tőletek, hogy fel tudjátok e ismerni őket és el tudjátok e kerülni, hogy kísértsen a jelen létük, de ehelyett lépjetek a béke és a szeretet még mélyebb állapotába, ahol szeretet teljesen figyelmen kívül hagyjátok a régi érzelmi állapotokat.


Tisztában vagyok azzal, hogy közületek sokan már megértik ezt a mélyen szántó tisztítást, ami most kerül a felszínre és ami egyre inkább csökken az elkövetkező évek során.

 

De azt kérem tőletek, hogy gondoljatok együttérzéssel és figyelemmel mindazokra, akik még nem értik meg mindezt ennyire. Sok ember van a Földön, akik még nem ébredtek fel teljesen a tudatukra és nem értik ezeket a változásokat és gyógyítási folyamatokat, amelyek ebben az évben zajlanak, valamint az elkövetkező években fognak. Fogalmuk sincs arról, hogy miért bombázzák őket negatív helyzetek a valóságukban vagy negatív tudat és érzelmi állapotok, amelyekről úgy érzik, hogy mindenféle ok nélkül merülnek fel. Sok ember természetes módon megtalálja a rajtuk átvezető utat és úgy engedi el őket és gyógyul meg tőlük, hogy még nem is veszi észre, különösen azért, mert nem is ismerik fel, hogy milyen sokat fejlődtek az évek során.


Aztán vannak emberek, akik nem tudnak másként viselkedni, minthogy fejest ugranak a régi érzelmi és mentális állapotokba, ezeket kivetítik a saját valóságukba, ami fájdalmat és szenvedést okoz nekik, amint ezekbe belegabalyodnak képtelenül arra, hogy kiszakadjanak belőlük. Közületek azok ,akiknél most zajlik a régi energiák megtisztítása, megértik ,hogy ez mennyire nehéz lehet, hogy egy ilyen folyamaton spirituális eszközök, vezetők és tudatosság nélkül haladjanak végig - ez igencsak kihívó és látszólag végtelen folyamatnak tűnhet.

 

0000 ang medi másolata.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

A szeretet érája olyan mélységgel fogja áthatni a lényeteket, hogy semmi sem fog maradni a lényetekben és energiáitokban csak a szeretet.


A szeretet teljes tisztítási folyamat kezdeti szakasza nehéznek tűnhet, de amint egyre több szeretet aktiválódik a lényeteken belül, egyre több és több bizalmat fogtok helyezni a szeretetbe mindaddíg, amíg annyira áthat benneteket és annyira erre összpontosítotok, hogy a megtisztulási folyamat rendkívül nyugodttá válik, mivel ekkor örökké a szeretetben fogtok táncolni.
Az a tudat, hogy mi mind Egyek vagyunk, segít abban, hogy minden egyes emberre úgy tekintsünk, mint a saját lényünk részére. Felismerhetitek a hasonló szellemi állapotúakat, mint olyanokat, akik a lényeitek része. De az is szükséges, hogy felismerjétek azokat, akik még nem tudatosak és nem veszik észre, hogy az emelkedés a lényük egy aspektusa. Lehet rádöbbentek arra, hogy a lényeikben vannak olyan területek, amelyek még nem aktiválódtak vagy amelyeket még nem árasztott el a szeretet. Minél inkább arra összpontosítotok, hogy aktiváljátok a szeretetet és az igazságot a lényeteken belül, annál több lélek fog felébredni a Földön.


Azt is fontos felismerni, hogy sok embernek tudtok segíteni, akik lehet olyat élnek át most ,ami számukra földi pokolnak tűnik, amint oly sok negatív energia kerül a felszínre és ők nem biztosak abban, hogy hogyan tudnák ezeket meggyógyítani. Ilyenkor e lelkeket hatalmas együttérzéssel és szeretettel kell a szívetekben tartani. Nem azért, mert az emelkedési utatokon jártok és ezért fejlettebbek vagytok, hanem azért, mert rendelkeztek a kellő tudatossággal, hogy ezt megtegyétek. Azzal a tudatossággal, hogy jobbá tegyétek a világot.


A Krisztusi tudatosságnak a jelen pillanatban az a küldetése, hogy minden olyan lényt, aki most éppen szenved a szeretet teljes megtisztítás folyamata során, hogy őket a Krisztusi tudatosság mélyen tápláló, gyógyító és támogató energiáiban tartsa.


Azt szeretném kérni tőletek, hogy segítsetek ezen gyógyítási folyamatban és abban ,hogy megszabaduljanak a múltbéli negatív érzelmi és szellemi állapotaiktól.
Ez egy egyszerű folyamat, ami segíteni fog benneteket abban ,hogy támogassátok a világ gyógyulási és átalakulási folyamatát valamint ezzel egyidejűleg a szeretet nagyobb mértékű jelenlétét a lényetekben.
Azt kérem tőletek, hogy amikor erre indíttatást éreztek, lépjetek be egy meditációs állapotba és lélegezzetek mélyen.
Képzeljetek el egy arany színben ragyogó fényt a szívetek terében és hagyjátok, hogy ez kitáguljon, hogy ezáltal egy erős gömböt teremtsen, ami a szeretet és a Krisztusi tudatosság gömbje a szív tereteken belül. Hívjatok engem Lord Maitreya-t, hogy támogatás arany színű gömbjét hozzam létre a teljes lényetek körül, amely szeretetet és védelmet kínál nektek, amelyre támaszkodhattok.
Ha van bárki, aki szenved a ti valóságotokban, akkor behívhatjátok őket, hogy meggyógyuljanak, megtisztuljanak és elhagyja őket a régi energiák kínszenvedése, ha ők ezt így akarják. Képzeljétek el, hogy ők a ti Krisztusi tudatosság gömbötökben léteznek a szív teretekben és engedjétek, hogy meggyógyuljanak.


Majd engedjétek el őket a szív teretekből és kérjetek engem Lord Maitreya-t, hogy megtisztítsam és meggyógyítsam a szív tereteket.


Ezt a gyakorlatot úgyis el lehet végezni, hogy megkéritek az egész emberiség mindazon részét, aki szenved, hogy belépjen a szív teretekbe ugyanilyen módon, hiszen tudjátok, hogy a szeretetnek nincsen vége és örökké bővül. Ez egy oly csodálatos gyakorlat, ami sokakat támogat, beleértve benneteket is.


Végül is pedig egy rövid invokációt szeretnék megosztani veletek, ami segíthet nektek abban, hogy szolgáljatok ebben az időszakban.

 

„Szeretett Lord Maitreya, Keresztény Lények és Krisztusi Tudatosság, behívom a szeretet teljes és aktív rezgéseteket, hogy ez áthassa a Földet és minden szeretet segítsen nekünk abban, hogy a szeretettel való megtisztulási folyamatban könnyedén, boldogan és tökéletesen haladhassunk előre. Hadd maradhassunk mind a szeretet állapotában, amint elengedjük mindazt, amire már nincs szükségünk és ami már nem szolgál bennünket. Kérlek, hogy főleg azokat vedd körül szeretettel, akiknek olyan nagyon nehezére esik az, hogy megszabadítsák magukat a fájdalomtól és a szenvedéstől. Segíts mindenkinek abban, hogy még mélyebb szinten tapasztalhassa meg a szeretetet. Köszönöm”

 

Krisztusi Áldással,
Lord Maitreya

 

 

 

Nathalie Glasson az OmNa Szent Iskolája 2019 december 22.