AZ ARKANGYALOK FÉNYEREJE - 10.17.

2019-10-07

NÉGY ARKANGYAL MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSE ÉS BEAVATÁS EGYSÉGES EREJÜKET MEGÍDÉZŐ ANGYALSZIMBÓLUMBA

négy arkangyal.jpg

 Kép forrása: pinterest.com
 

AZ ARKANGYALOK FÉNYEREJE

 

2019.10.17. 18.30.-21.30.

 

NÉGY ARKANGYAL MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSE ÉS BEAVATÁS EGYSÉGES EREJÜKET MEGÍDÉZŐ ANGYALSZIMBÓLUMBA

 

Ezen a napon lesz egzakt a Nap-Spica együttállása, amely valóságos angyali dimenziókaput nyit meg.

 

Spica a Szűz csillagkép legfényesebb csillaga, az angyali világ fénykapuja, amely lehetővé teszi a mély és bensőséges összekapcsolódást az angyalok jelenlétével. Az évkör eme pontján az emberi és az angyali világ a csillagok fényhídján keresztül összekapcsolódhat, hogy a földi vándor az angyalok fényében megtisztulhasson és gyógyulhasson.

 

Amikor a Nap egyesül a Spicával, az angyali világból érkező kegyelem és áldás energiája érkezik a Földre. Felerősödik az angyali világgal való kapcsolat fénycsatornája, hogy befogadhassuk az isteni kegyelem energiáit. Az angyalok bölcsessége, szeretete és fénye életünk fényösvényét világíthatja be, hogy megleljük a belső békét, lelki egyensúlyt és hitünk erejét.

 

0001211 sorel4.png 

 

Ezen a napon előadás és médiumi közvetítés lesz.

 

Az este első részében tanítások lesznek Michael, Rafael, Gábriel és Uriel arkangyalról és egységes erejük hatalmáról. Megtanuljuk alkalmazni a négy arkangyal egységes erejét megidéző szimbólumot, hogy az angyali energiák által tisztulhassunk, emelkedhessünk és harmóniát teremthessünk.   

 

Az este második részében négy arkangyal médiumi közvetítése lesz. Az arkangyalok tanításokat és égi energiákat adnak át, erejük általi beavatásban részesülünk, az angyal szimbólum használatához.

 

Rafael arkangyal által gyógyulunk és egységbe emelkedünk. Michael arkangyal égi erejével megtisztulunk és isteni fényerővel töltekezünk fel. Gábriel arkangyal által megújítjuk lelkünk erejét és az isteni vezettetés fénycsatornáját. Uriel arkangyal segítségével helyreállítjuk az ősbizalmat és leföldeljük isteni valónk tiszta energiáit a fizikai síkba.

 

Az arkangyalok által megtöltjük szívünket az isteni szeretet fényével, hogy megleljük a belső békét, érzelmi egyensúlyt és lelki stabilitást. Égi áldásban, támogatásban és útmutatásban részesülünk az isteni tervünk megvalósításához.

 

 ang 1 másolata.jpg

 Kép forrása: pinterest.com
 

A beavatás a Négy arkangyal által történik, saját egyéni fénycsatornánk által a Magasabb Én közreműködésével.

 

Kérlek hozzatok magatokkal tollat és papírt, és kérném, hogy időben érkezzetek meg a program előtt.

 

A létszám korlátozott, kérném a jelentkezéseket legkésőbb 16.-ig elküldeni.

 

Lehetőség szerint, próbáljatok meg előtte ráhangolódni az arkangyalokra, és készüljetek fel lelkileg-szellemileg a közvetítés és energetikai behangolás befogadására. Ez lehet ima, meditáció vagy elcsendesedés.

 

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

 

 0001211 sorel4.png

 

Jelentkezés szükséges!

Vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 5.000 Ft

Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)