Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI SZERETET GYÓGYÍTÓ EREJE

2021-09-13

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

RAFAEL ARKANGYAL NAPJÁN! 

Rafael - Kicsi.jpg

 

AZ ISTENI SZERETET GYÓGYÍTÓ EREJE

 

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM!

 

2021.10.24. 10.00.-18.00.

 

RAFAEL ARKANGYAL NAPJÁN

 

BEAVATÁS RAFAEL ARKANGYAL KÉT GYÓGYÍTÓ SZIMBÓLUMÁBA

 

Ezen időszakban a Nap és a Mars is a Szűz csillagkép angyali részénél jár, lehetővé téve a számunkra azt, hogy az angyalok birodalmával nagyon tiszta és erőteljes kapcsolatba léphessünk.

 

Az ősi hagyományban október 24.-én ünnepeltük Rafael arkangyal napját, megemlékezve és hálát adva a segítségéért, hogy közvetíti számunkra az Isteni gyógyító erőt.

 

Az angyalokról szóló régi feljegyzésekben Rafael arkangyal által közvetített kozmikus erő időszaka, október 23.-tól november 22.-ig tart.

 

Rafael arkangyal az isteni gyógyító energia közvetítője, fő feladata a Föld és a rajta élő lények gyógyítása. A szívcsakra őrzője, aki abban tud segíteni bennünket, hogy a szívünk által az isteni szeretet energiáihoz kapcsolódhassunk és befogadhassuk a gyógyító szeretet erejét.

 

Rafael arkangyal a teljesség, az egység, az egyensúly és az egész-s-ég angyala, aki a spirituális úton elvezet bennünket az isteni szeretetegységbe. 

 

Rafael arkangyal az 5. Isteni Sugár smaragdzöld fényének energiáit közvetíti számunkra, amely az igazság, a tudás, a beavatás és a gyógyító isteni erő minősége. Segítségével tudatosíthatjuk a betegségek mögött meghúzódó lelki okokat és azon megbetegítő viselkedési és gondolati mintákat, amelyek a fájdalmaink és betegségeink okozói.

 

Rafael arkangyal a testi, lelki és szellemi egyensúlytalanságok hathatós gyógyítója, energiája életünk minden területére gyógyító hatással van. Segítségével rátalálhatunk azon gyógymódokra, amelyek abban segíthetnek, hogy újra egyensúlyba hozhassuk az életünket és az egészségünket.

 

Rafael arkangyal a gyógyítók és a gyógyítással foglalkozók fő patrónusa,  általa az Isteni Gyógyító Szeretet energiáinak eredményes közvetítőévé válhatunk.

 

Erre a napra az angyalok egy nagyon különleges gyógyító fényprogramot adtak át, amely által az isteni gyógyító energiák mélyreható szeretetfényében megfürödhetünk, megújítva testünket, lelkünket és szellemünket.

 

 0001211 sorel2.png

 

A nap folyamán Rafael arkangyal KÉT GYÓGYÍTÓ szimbólumát fogom átadni.

 

Az első gyógyító szimbólum arany-smaragdzöld fényörvényt hoz létre, amely megtisztítja a csakrákat, oldja a bennük felgyülemlett blokkokat és a diszharmonikus energiákat. Hatásosan lehet tisztítani vele a szervi területeket ott ahol az energia megrekedt. A Szív csakra terében a lelki súlyok és nyomasztó érzések feloldására is alkalmazható.

 

A második gyógyító szimbólum Rafael arkangyal gyógyító energiáját horgonyozza le abban a síkba, amelyikben használjuk. A szimbólum által a zöld sugár gyógyító fényével harmonizálhatjuk mindazon területeket, ahol egyensúlytalanság uralkodik. A szimbólum által megidéző energia oldja a feszültséget és beburkolja gyógyító fénnyel a kezelt területet. Harmonizál és helyreállítja az egyensúlyt.

 

MINDKÉT SZIMBÓLUM RAFAEL ARKANGYAL ÁLTAL AZ ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATOK AKTIVÁLÁSÁT SEGÍTI ÉS A MEGFELELŐ GYÓGYÍTÓ ENERGIÁK LEHORGONYZÁSÁT.

 

A beavatás Rafael arkangyal és angyalai által történik, saját egyéni fénycsatornánkon keresztül az Isteni Énünk közreműködésével.

 

A nap folyamán Rafael arkangyalról, az ötödik isteni sugárról, a smaragdzöld lángról, az angyali gyógyító energiák közvetítéséről és az öngyógyításról szóló tanításokat adom át. Továbbá közvetíteni fogom Rafael arkangyal égi üzeneteit és tanításait.

 

Beavatást nyerünk Rafael arkangyal gyógyító szimbólumainak alkalmazásához és azon tudásba, amely által eredményesen tudjuk lehorgonyozni a harmonizáló, megújító és gyógyító energiáit.

 

 rafael ark 1.jpg

 

I. GYÓGYÍTÓ SZENTÉLY

 

RAFAEL ARKANGYAL ÉS SZŰZ MÁRIA ÁLTALI GYÓGYULÁS

 

Az első médiumi közvetítésben Rafael arkangyal és Szűz Mária gyógyító jelenlétét megidézve lehorgonyozzuk az Isteni Gyógyító Szeretet erejét testi, lelki és szellemi szinten. Megtisztítjuk a csakrákat és oldjuk azon energetikai blokkokat, amelyek gátolják az öngyógyító folyamatokat és az életerő áramlását. Rafael arkangyal segítségével tudatosítjuk azon megbetegítő viselkedési és gondolati mintákat, amelyek a fájdalmaink és betegségeink okozói. Oldjuk a lelki, érzelmi és karmikus blokkok okait, amelyek elválasztanak az isteni egységtől és a szeretet forrásától. Rafael arkangyal által lehorgonyozzuk, mindazon gyógyító fénykódokat és energiákat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy magasabb szinten tudjunk összekapcsolódni a gyógyító energiák isteni forrásával. 

 

 rafael ark 2.jpg

 

II. BEAVATÓ SZENTÉLY

 

RAFAEL ARKANGYAL ÉS HILARION MESTER KÖZVETÍTÉSE

 

A második médiumi közvetítésben felemelkedünk az Ötödik Isteni Sugár égi beavató szentélyébe, ahol Rafael arkangyal és Hilarion mester által egyéni tanításban és útmutatásban részesülünk, hogy tudatosabban haladhassunk az életcélunk megvalósításában. Az Égi Tudás beavató szentélyében lehetővé válik a számunkra, hogy megkapjuk azon ősi és égi tudásunkhoz való hozzáférés kulcsait, amelyek által aktiválhatjuk a bennünk rejlő spirituális képességeket és adottságokat.  

 

Az égi beavatás által magasabb szintre emeljük tudatosságunkat és az isteni gyógyító energiák közvetítésének lelki adományát, megújítjuk és kiterjesztjük a gyógyító fénycsatornánk fénytereit.

 

Új és magasabb szintű tudás eléréséhez kapunk hozzáférést.Rafael arkangyal által beavatást nyerünk a gyógyító szimbólumok használatához.

 

0001211 sorel2.png

 

Égi patrónusok:

 

Isten Atya/Anya gyógyító erejének angyalai, Zöld Sugár Elohimja, Jézus Krisztus, Szűz Mária, Mária Magdaléna, Sophia a Bölcsesség Istennője, Hilarion mester, Michael arkangyal, Metatron arkangyal, Rafael arkangyal, Gábriel arkangyal, Uriel arkangyal, a gyógyító tudás angyalai, az 5. Sugár felemelkedett mesterei és az Isteni Gyógyító Szeretet angyalai


Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

 

Jelentkezés szükséges!

 Vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 15.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)

NEM KELL VÉDETTSÉGI!