Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI VEZETTETÉS

2022-07-10

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM!

INTUICIÓ FEJLESZTÉSE

ÉS ÉGI ÚTMUTATÁS ÉRZÉKELÉSE

isteni vezettetés fénycsatornája.jpg

 

AZ ISTENI VEZETTETÉS

 

2022.09.11. 10.00.-18.30.

 

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

 

INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE

ÉS ÉGI ÚTMUTATÁS ÉRZÉKELÉSE

 

BEAVATÁS GÁBRIEL ARKANGYAL SZIMBÓLUMÁBA

 

Rohanó és átalakuló világunk kaotikus valóságában a legfontosabb, hogy képesek legyünk eligazodni az élet útvesztőiben és a számunkra kijelölt isteni úton maradni. A külső körülmények a változás szükségességét sürgetik, hogy kilépve a komfortzónából új irányok felé induljunk el. A régi világ tarthatatlan állapotaiból csak belső vezettetés által találhatunk kiutat, hogy megleljük az új valóság megteremtésének lehetőségeit a felemelkedés fényösvényén.

 

Minden ember a saját sorsának és boldogságának kovácsa, észleléseink, gondolataink és cselekedeteink által teremtjük meg a saját valóságunkat. Az egyik legnagyobb illúzió az, hogy a külső valóság rabjai vagyunk és nincs hatalmunk a változtatásra. Amikor teljes felelősséget vállalunk az életünkért, elfogadjuk a számunkra kijelölt utat és teljes szívvel megbízunk az isteni vezettetésben, a belső érzékelés intuitív jelzései mindig megmutatják számunkra a helyes ösvényt.

 

Mindenki rendelkezik az intuíció és a belső vezettetés képességével, amely által meglelheti a számára kijelölt legmagasztosabb sorsutat.  Az égi gondviselés mindnyájunkhoz kirendelt szellemi vezetőket és angyalokat, akik mindig készek útbaigazítást adni, hogy a helyes irányban tudjunk haladni. Az intuíció által tudjuk érzékelni a spirituális világ útmutatásait és lelkünk belső vezettetését.

 

Az intuitív képességek mindannyiunkban ott szunnyadnak, ha megtanuljuk követni belső impulzusait, akkor mindig a megfelelő helyen leszünk, a megfelelő időben és megtalálhatjuk a megoldásokat életünk nagy kihívásaira.   

 

Az intuíciónak nagyon fontos szerepe van az önbizalom, a magabiztosság és az önrendelkezés tekintetében. Ha felfedezzük a bennünk rejlő bölcs vezetőt, sokkal kevésbé leszünk kiszolgáltatva a külső körülményeknek és visszaszerezhetjük a létbe vetett bizalmat.

 

Amikor követjük a belső hangot és intuitív módon ráhangolódunk az isteni vezettetésre, képessé válunk arra, hogy megtaláljuk a helyes utat és a megfelelő megoldásokat. Így magabiztosan és határozottan haladhatunk az életúton és semmi sem téríthet el az isteni sorsösvénytől.

 

Az intuíció mágikus és spirituális ereje a tudatosság, a hiterő és az éberség növekedésével bontakozik ki. A jelen időszak nagy változásai és átalakulásai közepette pedig a legfontosabb érzékünk, amely által észlelhetjük a spirituális világ jeleit és az isteni vezettetést.

 

Erre a napra az égi világ felemelkedett mesterei és angyalai egy új fényprogramot adtak át, amely az isteni vezettetés érzékelését és intuíció fejlesztését támogatja. A nap folyamán a témával kapcsolatos égi tanítások és médiumi közvetítések lesznek, hogy magasabb szintre emelhessük a belső vezetővel való kapcsolatot.

 

papnnő 01.jpg

 

I. BELSŐ ÉRZÉKELÉS ÉTERI CSATORNÁJÁNAK MEGTISZTÍTÁSA

 

A LÉLEK JELENLÉT FÉNYEREJÉNEK FELSZABADÍTÁSA

 

Az első médiumi közvetítésben Gábriel arkangyal, Zadkiel arkangyal és Michael arkangyal égi erejével és hatalmával megtisztítjuk a belső érzékelés éteri csatornáját. Oldjuk a jövő miatti aggodalmak és félelmek blokkoló érzelmeit, amelyek elzárják elülünk a tisztán érzékelés képességét. Megtisztítjuk az auránkat az idegen bekapcsolódásoktól és kötelékektől, amelyek által mások akaratához és vágyaihoz igazodunk, amelyek zavarják a saját isteni vezettetésünk fénytervének kibontakozását. Oldjuk a szív csakra, torok csakra és homlok csakra blokkjait, hogy lelkünk vezettetésének fényereje által felszabadíthassuk a tisztánérzés, tisztánhallás és tisztánlátás képességét. Felszabadítjuk lelkünk fényének belső hajtóerejét, hogy összhangba kerülhessünk az isteni énünk bölcsességével és iránymutatásával.

 

0001211 sorel 1.png

 

II. AZ ISTENI VEZETTETÉS FÉNYCSATORNÁJÁNAK FELSZENTELÉSE

 

BEAVATÁS GÁBRIEL ARKANGYAL SZIMBÓLUMÁBA

 

A második médiumi közvetítésben felemelkedünk az arkangyalok égi szentélybe ahol Gábriel arkangyal, Uriel arkangyal és Haniel arkangyal égi segítségével egyéni tanításban és isteni útmutatásban részesülünk. Találkozunk szellemi vezetőinkkel és égi segítőinkkel, hogy útbaigazítást és lelki támogatást kaphassunk az előttünk álló időkre. Betekintést nyerünk az élettervünk Akasha feljegyzéseibe és a legmagasztosabb sorstervünk kibontakozásának jövőbeni lehetőségeibe. Az arany-fehér láng erejével megújítjuk és felszenteljük az isteni vezettetés fénycsatornáját, hogy magasabb szinten tudjunk ráhangolódni az égi vezettetésre. Összhangot teremtünk lelkünk jelenlétének tudatosságával, a magasabb énünk bölcsességével és az isteni akarat vezettetésével.

 

Beavatást nyerünk Gábriel arkangyal égi szimbólumába.

 

A szimbólum fejleszti, aktiválja és magasabb szintre emeli a médiumi fénycsatornát és a belső érzékelés éteri kristályait. Megnyitja és felhangolja a tudatot az angyali világ üzeneteinek befogadására. Megnyitja a korona csakrát és megemeli az energiaszintjét, hogy tisztább és pontosabb üzeneteket kaphassunk az égi világból.

 

aaa ang 18 másolata.jpg

 

A NAP ELŐADÁSAINAK TÉMÁI:

 

- AZ ISTENI VEZETTETÉS FÉNYCSATORNÁJA

- INTUÍCIÓ ÉS BELSŐ ÉRZÉKELÉS FEJLESZTÉSE

- AZ ISTENI ÉNÜNKKEL VALÓ EGYSÉG MEGTEREMTÉSE

- KAPCSOLAT A SZELLEMI VEZETŐKKEL

- AZ ISTENI VEZETTETÉS, IRÁNYÍTÁS ÉS AKARAT FÉNYSUGARÁNAK LEHÍVÁSA

- AZ ISTENI VEZETTETÉST BLOKKOLÓ HOZZÁÁLLÁS ELENGEDÉSE

- FÉLELMEK ÉS BELSŐ GÁTAK FELOLDÁSA

- BIZALOM ÉS HIT FONTOSSÁGA

- TANÍTÁSOK GÁBRIEL ARKANGYALRÓL

- A BELSŐ ÉRZÉKELÉS KRISTÁLYAI

- SPIRITUÁLIS ÉRZÉKELÉS FEJLESZTÉSE

 

… és még sok minden más, amit az angyalok és felemelkedett mesterek ezen a napon a számunkra átadnak, a médiumi közvetítések és csatornázott üzenetek által.

 

Segítőink: Jézus Krisztus, Szűz Anya - Mária, Szophia – A bölcsesség Istennője, Melkízédek, Asztrea és Tisztaság Elohim, Gábriel arkangyal, Michael arkangyal, Metatron arkangyal, Haniel arkangyal, Zadkiel arkangyal, Uriel arkangyal, Rafael arkangyal és a Szent Lélek Fényközössége.

 

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni, mindenkoron igazodva az egyéni szellemi és lelki érettséghez, és kollektív aktuális folyamatokhoz.

 

 

Kérlek, hozz magaddal enni és innivalót, jegyzetfüzetet és tollat.

A hozzájárulás a helyszínen kerül rendezésre.

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, kérlek jelezd ezt felém levélben.Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

 

Jelentkezés szükséges!

 

Vezeti: Samel Aysha – Szellemi tanító - Angyal médium

Hozzájárulás: 15.000.-
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Körönd)