Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

INTUÍCIÓ A BELSŐ IRÁNYTŰ

2023-07-12

ISTENI GONDVISELÉS ÉS

ÉGI ÚTMUTATÁS ÉRZÉKELÉSE

OKTÓBER 15.

 

 

TEREMTŐ SZÍV másolata.jpg

 

INTUÍCIÓ

A BELSŐ IRÁNYTŰ

 

2023.10.15. 10.00.-18.30.

 

AZ ISTENI GONDVISELÉS ÉS

ÉGI ÚTMUTATÁS ÉRZÉKELÉSE

 

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

 

 

Minden ember a saját sorsának és boldogságának teremtője, érzéseink, gondolataink és cselekedeteink által teremtjük meg a saját valóságunkat. Az egyik legnagyobb illúzió az, hogy a külső valóság rabjai vagyunk és nincs hatalmunk a saját valóságunk fölött. Amikor teljes felelősséget vállalunk az életünkért, elfogadjuk a számunkra kijelölt utat és teljes szívvel megbízunk az isteni vezettetésben, a belső érzékelés intuitív jelzései mindig megmutatják számunkra a helyes ösvényt.

 

Mindenki rendelkezik az intuíció képességével, amely által meglelheti a számára kijelölt legmagasztosabb sors utat.  Az égi gondviselés mindnyájunkhoz kirendelt szellemi vezetőket és angyalokat, akik mindig készek útbaigazítást adni, hogy a helyes irányban tudjunk haladni. Az intuíció által tudjuk érzékelni a spirituális világ útmutatásait, az isteni gondviselést és a lelkünk vezettetését.

 

Mindenki rendelkezik intuitív képességekkel, ha megtanuljuk követni a belső impulzusait, akkor mindig a megfelelő helyen leszünk, a megfelelő időben és megtalálhatjuk a megoldásokat életünk nagy kihívásaira.

 

Az intuíciónak nagyon fontos szerepe van az önbizalom, a magabiztosság és az önrendelkezés tekintetében. Ha felfedezzük a bennünk rejlő bölcs vezetőt, sokkal kevésbé leszünk kiszolgáltatva a külső körülményeknek és visszaszerezhetjük a létbe vetett bizalmat.

 

Amikor követjük a belső hangot és intuitív módon ráhangolódunk az isteni vezettetésre, képessé válunk arra, hogy megtaláljuk a helyes utat és a megfelelő megoldásokat. Így magabiztosan és határozottan haladhatunk az életúton és semmi sem téríthet el az isteni sorsösvénytől.

 

Az intuíció spirituális képessége a tudatosság, az önfegyelem, a hiterő és az éberség növekedésével bontakozik ki. A jelen időszak nagy változásai és átalakulásai közepette pedig a legfontosabb érzékünk, amely által észlelhetjük a spirituális világ jeleit és az isteni vezettetést.

 

életút - lélek út.jpg

 

Erre a napra az égi világ felemelkedett mesterei és angyalai az isteni vezettetés érzékelését és intuíció fejlesztését segítő fényprogramot adtak át. A nap folyamán a témával kapcsolatos égi tanítások és médiumi közvetítések lesznek, hogy magasabb szintre emelhessük a belső érzékelés adottságát.

 

 I. BELSŐ ÉRZÉKELÉS ÉTERI CSATORNÁJÁNAK MEGTISZTÍTÁSA

 

Az első médiumi közvetítésben Gábriel arkangyal, Zadkiel arkangyal és Michael arkangyal égi erejével és hatalmával megtisztítjuk a belső érzékelés éteri csatornáját. Oldjuk a jövő miatti aggodalmak és félelmek blokkoló érzelmeit, amelyek elzárják előlünk a tisztán érzékelés képességét. Megtisztítjuk az auránkat az idegen bekapcsolódásoktól és kötelékektől, amelyek által mások akaratához és vágyaihoz igazodunk, amelyek akadályozzák a saját isteni vezettetésünk fénytervének kibontakozását. Oldjuk a szív csakra, torok csakra és homlok csakra blokkjait. Felszabadítjuk lelkünk fényének belső hajtóerejét, hogy összhangba kerülhessünk az isteni énünk bölcsességével és iránymutatásával.

 

001 sorelválasztó.gif

 

II. AZ ISTENI VEZETTETÉS FÉNYCSATORNÁJÁNAK AKTIVÁLÁSA

 

A második médiumi közvetítésben felemelkedünk az arkangyalok égi szentélybe ahol Gábriel arkangyal, Uriel arkangyal és Haniel arkangyal égi segítségével egyéni tanításban és isteni útmutatásban részesülünk. Találkozunk szellemi vezetőinkkel és égi segítőinkkel, hogy útbaigazítást és lelki támogatást kaphassunk az előttünk álló időkre. Betekintést nyerünk az élettervünk Akasha feljegyzéseibe és a legmagasztosabb sorstervünk kibontakozásának jövőbeni lehetőségeibe. Az arany-fehér láng erejével megújítjuk és felszenteljük az isteni vezettetés fénycsatornáját, hogy magasabb szinten tudjunk ráhangolódni az égi vezettetésre. Összhangot teremtünk lelkünk jelenlétének tudatosságával, a magasabb énünk bölcsességével és az isteni akarat vezettetésével.

 

001 sorelválasztó.gif

 

ELŐADÁSOK ÉS KÖZVETÍTÉSEK TÉMÁI:

 

- AZ ISTENI GONDVISELÉS

- INTUÍCIÓ, A BELSŐ IRÁNYTŰ

- ISTENBE VETETT HIT ÉS BIZALOM

- SZABAD AKARAT ÉS ISTENI ELRENDELTETÉS

- AZ ISTENI VEZETTETÉST BLOKKOLÓ HOZZÁÁLLÁS ELENGEDÉSE

- FÉLELMEK ÉS BELSŐ GÁTAK FELOLDÁSA

- EGO MINT BELSŐ SZABOTŐR

- ÉGI SEGÍTŐINK

- ŐRANGYALLAL VALÓ KAPCSOLAT

- KOMMUNIKÁCIÓ A SZELLEMI VEZETŐVEL

- IGAZ ÉS HAMIS VEZETTETÉS FELISMERÉSE

- A SZÍV JELZŐRENDSZERE

- ÉGI ÚTMUTATÁS ÉRZÉKELÉSE

- BELSŐ ÉRZÉKELÉS ÉTERI CSATORNÁJA

- INTUÍCIÓ ÉS BELSŐ HANG FEJLESZTÉSE

 

… és még sok minden más, amit az angyalok és felemelkedett mesterek ezen a napon a számunkra átadnak.

 

Segítőink: Jézus Krisztus, Szűz Anya - Mária, Sophia – A bölcsesség Istennője, Melkízédek, Asztrea és Tisztaság Elohim, Gábriel arkangyal, Michael arkangyal, Metatron arkangyal, Haniel arkangyal, Zadkiel arkangyal, Uriel arkangyal, Rafael arkangyal és a Szent Lélek Fényközössége.

 

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni, mindenkoron igazodva az egyéni szellemi és lelki érettséghez.

 

JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!!

 

A LÉTSZÁM MAX: 38 FŐ

 

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai és a felemelkedett mesterek hozzám vezetnek.TARTJA:

AYSHA - Szellemi tanító és angyal médium

HELYSZÍN: ANGYALFORRÁS KÖZPONT

CÍM: BUDAPEST II. KERÜLET MARGIT KÖRÚT

A pontos címet a jelentkezés válaszlevelében adom meg.

JELENTKEZÉS: angyalforras@gmail.com

HOZZÁJÁRULÁS: 17.000.-