Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL NAP

2021-09-10

AZ ISTENI VÉDELEM EREJE 09.29.

MICHAEL AAA.jpg

 

MICHAEL ARKANGYAL NAP

 

2021.09.29. SZERDÁN 18.30.-21.30.

 

AZ ISTENI VÉDELEM EREJE

 

ELŐADÁS ÉS MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS

 

Szeptember 29. –én tartjuk Michael Arkangyal napját. Ezen a különleges napon ereje megsokszorozódik a Földön, mivel az imák, meditációk és szertartások által nagyon sok ember létesít vele tudatos kapcsolatot. Eme napon nagy erővel tudjuk behívni és magunkba fogadni tisztító fényét, védelmező energiáit és hatalmának felszabadító erejét. Segítsége által számtalan lelki tehertől szabadulhatunk meg, megtisztulhatunk a negatív energiáktól és új erőkkel töltekezhetünk fel.

 

Michael arkangyal az egyik leghatalmasabb égi lény, akit a Teremtő a Földre küldött, hogy segítse az embereket.

 

Ő a mennyei seregek vezére, az isteni rend őrzője és az emberiség védelmezője. Az isteni erő, igazság, akarat és hatalom angyala.


Michael arkangyal hatalmas erővel rendelkező fénylény, fő feladatai közé tartozik az emberek oltalma és védelme az árnyék erőkkel szemben. Jelen korszak nagy változásaiban hatalmas segítséget tud adni mindazoknak, akik a Fény és Isten mellett kötelezték el magukat.

 

Michael arkangyal a fényküldöttek Égi Patrónusa, a spirituális út és a lelki fejlődés legfőbb arkangyali ereje. A Felemelkedés Isteni Terve Michael arkangyal által bontakozik ki a fizikai síkban. Ő felügyeli, oltalmazza és segíti mindazokat, akik a Föld felemelkedéséért dolgoznak.

 

Michael arkangyal bátorságot, kitartást és hitet önt belénk, hogy a nagy kihívások közepette képesek legyünk véghezvinni vállalt feladatainkat. Segít abban, hogy félelmeinket, kétségeinket és alsóbb minőségeinket a fény ereje által átlényegíthessük. Erőt ad ahhoz, hogy legyőzhessünk minden olyan akadályt, amely isteni tervünk megvalósításában gátol minket.

 

 michael kék láng.jpg

 

Az este első részében előadás lesz Michael arkangyalról, erejének hatalmáról, és védelmező erőterének kiépítéséről. Gyakorlati oldalról sajátítjuk el miképpen hívhatjuk le az isteni védelem fénypajzsát és Michael arkangyal erejét. 


Az este második részében médiumi közvetítésben Michael arkangyal élő jelenlétét és isteni hatalmát megidézve a jelen időszakra vonatkozó égi kinyilatkoztatások által, tanításban és útmutatásban részesülünk.

 

Michael arkangyal kék lángjának erejével oldani fogjuk a félelem programokat, megtisztulunk azon külső hatásoktól, amelyek visszahúzó erőként legátolták lelki fejlődésünket vagy leblokkolták fényerőinket. Oldani fogjuk az alsóbb énünk önszabotázs programjait és mindazon minőségeket, amelyek leárnyékolják lelkünk fényét és szellemünk akaratát. 

 

Lehorgonyozzuk a védelmező fényerőtér isteni energiáit és kiépítjük a védelem fénypajzsát szellemi, lelki és fizikai síkban.

 

Michael arkangyal által egyéni segítséget, útmutatást és erőmegújítást kapunk, hogy életünk jelenlegi szakaszában és a jövőben elénk táruló kihívások között eleget tudjunk tenni a próbatételeknek.

 

0000032221 sorel.png


Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai és Michael arkangyal hozzám vezetnek.Jelentkezés szükséges!

 

Jelentkezés: angyalforras@gmail.comVezeti: Aysha
Hozzájárulás: 5.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)

 

NEM KELL VÉDETTSÉGI!