Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL NAP

2022-08-27

AZ ISTENI GYÉMÁNT FÉNYMAG ERŐ MEGÚJÍTÁSA ÉS LÉLEK FÉNYÉNEK FELSZABADÍTÁSA 

 

ESTI ELŐADÁS ÉS KÖZVETÍTÉS

michael ark ang 01.jpg

 

MICHAEL ARKANGYAL NAP

 

2022.09.29. 18.30.-21.30.

 

AZ ISTENI GYÉMÁNT FÉNYMAG ERŐ MEGÚJÍTÁSA ÉS LÉLEK FÉNYÉNEK FELSZABADÍTÁSA 

 

ELŐADÁS ÉS MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS

 

Michael arkangyal a Mennyei Seregek vezére, az isteni rend őrzője és az emberiség védelmezője. Az isteni erő, igazság, akarat és hatalom angyala.

 

Michael arkangyal hatalmas erővel rendelkező fénylény, fő feladatai közé tartozik az emberek oltalma és védelme, az árnyék erőkkel szemben. Jelen korszak nagy változásaiban hatalmas segítséget tud adni mindazoknak, akik a Fény és Isten mellett kötelezték el magukat.

 

Michael arkangyal a fényküldöttek Égi Patrónusa, a spirituális út és lelki fejlődés legfőbb arkangyali ereje. A Felemelkedés Isteni Terve Michael arkangyal által bontakozik ki a fizikai síkban. Ő felügyeli, oltalmazza és segíti mindazokat, akik a Föld felemelkedéséért dolgoznak.


Michael arkangyal erőt, bátorságot és hitet önt belénk, hogy a nagy kihívások közepette képesek legyünk legyőzni a bennünk és körülöttünk lévő árnyékokat. Segít, hogy a félelmeinket és kétségeinket a fény által átlényegíthessük. Erőt ad ahhoz, hogy legyőzhessünk minden olyan akadályt, amely isteni énünk kibontakozásában és égi tervünk megvalósításában gátol minket. 

 

Szeptember 29. –én tartjuk Michael Arkangyal Napját, e rendhagyó napon ereje megsokszorozódik a Földön, mivel imák, meditációk és szertartások által nagyon sok ember létesít vele tudatos kapcsolatot.

 

Ezen a napon nagy erővel tudjuk meghívni és lehorgonyozni tisztító fényét, védelmező energiáit és hatalmának felszabadító erejét. Segítsége által számtalan lelki tehertől szabadulhatunk meg, megtisztulhatunk a negatív energiáktól és új erőkkel töltekezhetünk fel.

 

Az este folyamán Michael arkangyalról szóló tanítások lesznek, megtanuljuk behívni fénylő erejét, tisztító és védelmező energiáját. Médiumi közvetítésben Michael arkangyal élő jelenlétét és isteni hatalmát megidézve, megtisztulunk mindazon árnyék hatásoktól, amelyek blokkolják az isteni forráshoz való kapcsolódásunk fénycsatornáját és a bennünk rejlő isteni fény kibontakozását.

 

Felemelkedünk Michael arkangyal égi fénytemplomába, ahol egyéni szinten kapjuk meg az új isteni fényerő minőségeket, amelyek által megújítjuk a szívünkben rejlő isteni gyémánt fénymag erejét és felszabadítjuk lelkünk fényét. 

 

Michael arkangyal a jelen időszakra vonatkozó égi tanításokat fogja átadni, hogy hitben és lélekerőben felerősödjünk.

 

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

 

Jelentkezés szükséges!

 

Vezeti: Aysha 

Jelentkezés: angyalforras@gmail.com

Cím: Budapest, Andrássy út 98.

MagNet Közösségi Ház

Juhar terem

(Kodály Köröndhöz esik közel)

Hozzájárulás: 5.000 Ft