Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG

2023-01-18

AZ ÚJHOLD FÉNYKAPUJÁBAN

ELŐADÁS ÉS MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS

AZ ÚJ FÖLD TEREMTŐ TUDATOSSÁGÁRÓL

medi energia teremtő.jpg

 

TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG

AZ ÚJHOLD FÉNYKAPUJÁBAN

 

2023.03.21. 18.30.-21.30.

 

AZ ÚJ FÖLD TEREMTŐ TUDATOSSÁGA

 

ÖSSZEHANGOLODÁS AZ ISTENI ÉNÜNK TEREMTŐ EREJÉVEL

A NÉGY ARKANGYAL SEGÍTSÉGÉVEL

 

A tavaszi napéjegyenlőség az év egyik legvarázslatosabb időpontja és egy új asztrológiai év kezdete. A nappal egyenlő hosszú az éjszakával ezért a fény és a sötétség között egyensúly és kiegyenlítődés jön létre. Ebben az időben a dimenziók közötti fátyol elvékonyodik, a Föld energia központjai dimenziókapuvá nyílnak és a bolygónk energiahálója az új ciklus elindításához szükséges égi energiákat fogadja be.

 

Ettől a naptól kezdve a Nap az égi egyenlítő fölé emelkedik, kilépünk a mélységek birodalmából és elindulunk egy új sorsformáló időszak felé.

 

A Tavaszi napéjegyenlőség az egyensúly, a megújulás és egy új teremtő ciklus elindításának az ünnepe. Idén szinte egybeesik a Kos újholddal, amely hatalmas erőt és lökést ad egy új teremtő ciklus elindítására.

 

Ezen időszak kiválóan alkalmas arra, hogy összhangba kerüljünk az isteni énünkkel, legmagasztosabb sorstervünkkel és a természet megújító erejével.

 

AZ ÚJ FÖLD TEREMTŐ TUDATOSSÁGA


Az este első részében előadás lesz az Új Föld teremtő tudatosságáról, a jelen időszakban kibontakozó változásokról és a három fő idővonalról, amelyek meghatározzák a valóság megtapasztalásának létterét. Szó lesz a Föld megújult energiahálójáról és a teremtő potenciálok kibontakozásának lehetőségeiről. Égi üzeneteket és tanításokat fogok átadni az előttünk álló új ciklusra.

 

Az este második részében, rövid szünet után meditáció és közvetítés lesz, hogy lehorgonyozhassuk a tavaszi napéjegyenlőség új energiáit.

 

Meghívjuk a négy arkangyalt és a négy szent elem szakrális erejével megújítjuk teremtő erőinket. Oldjuk az alsó csakrák teremtő erő blokkjait. Összhangot teremtünk az isteni énünkkel és a Föld megújult energiahálójával. Lehorgonyozzuk mindazon megújító energiákat és fényminőségeket, amelyek segítenek bennünket a következő létciklusban, hogy kreatív teremtő energiánk által kibontakozhassuk a legmagasztosabb isteni sorstervünket.

 

tudat 7.jpg

 

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai és a felemelkedett mesterek hozzám vezetnek.

 

Jelentkezés szükséges!


Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: 1062 Bp. Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház –Juhar terem
 (Kodály Köröndhöz esik közel)
Hozzájárulás: 6.000.-
Tartja: Aysha