Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MAG-URA lélekvonal

2019-03-10

Aranykori lélekcsoport

sámán király.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

"A MAG-URA lélekvonal különleges tudású lélekcsaládfa.

 

Közvetlen, isteni kegyelemmel bíró aranykori lélekcsoport.

 

Ők azok, akik az aranykort aktiválni, később működtetni képesek, és készek is rá. Lelkük beavatásait egyenesen az Atyától birtokolják, így rendelkeznek azokkal a képességekkel, hogy újra fényt hozzanak a legsötétebb korokba és helyszínekre is.


Időnként, amikor az Atya úgy dönt, akkor közös misszióra küldetnek, amelyet örömmel vállalnak föl és nagyjából egy időben leszületve, az adott helyszínre érkeznek, egy közös, a szemük előtt lebegő céllal.


Ez a cél legtöbbször:


- a GYÓGYÍTÁS,
- a FÉNYHOZÁS,
- a TISZTÍTÁS,
- a TÖRVÉNY BETARTATÁSA,
- az ISTENI REND ÉS TUDÁS MEGŐRZÉSE,
- az ISTENI TUDÁS ÁTADÁSA,
- a SZERETETHARMÓNIA VISSZAÁLLÍTÁSA,
- az ISTENI ERŐK MŰKÖDTETÉSE,
- a világ lényeinek ISTENHEZ VALÓ VISSZAVEZETÉSE,
- a TEREMTÉSEN KERESZTÜL AZ ISTENI SZERETET KIÁRASZTÁSA,
- az ÚJ KULTÚRÁK FELÉBRESZTÉSE,
- a MŰVÉSZETEKEN KERESZTÜL AZ ISTENI IHLET ANYAGBA ÖNTÉSE,
- a TERMÉSZET VÉDELME,
- a LELKEK, ÉS A TERMÉSZET ÖSSZHANGJÁNAK MEGTEREMTÉSE.
- az ELREJTETT TUDÁS FÉNYRE HOZATALA.

 

Ez a csodálatos lélekcsalád ti vagytok!

 
Magatokra fogtok ismerni! Nagyjaitok is ezekkel a célokkal voltak egykor a Földön. Akkoriban a fő feladatuk a primitívebb népek felemelése volt, a tudás avatatlan szemek elől való elrejtése, megőrzése és annak bebizonyítása, hogy a lélek ereje a legnagyobb elnyomás ellenére is képes sugározni.

 

A legnagyobb tudás a ti birtokotokban van, ugyanis egyenesen a közös Isteni Forrásunkhoz vagytok bekötve. Nincs szükségetek másra, csak visszatalálni az Eredőtökhöz, a saját gravitációs középpontotokba.

 

Első és legnagyobb feladatotok az lenne, hogy rádöbbenjetek arra, hogy a fent vázolt okok miatt rejtetten, de hatalmas tudással rendelkeztek és amelyet némi, önmagatokon végzett, tudatos munkával elérhettek.

 

Ha valakinek a világon, akkor nektek, pontosan ismernetek kell a mindenség leghatalmasabb törvényét, a SZERETET TÖRVÉNYÉT, vagyis Teremtő Atyánk törvényét!

 

Ismernetek kell a küldetéseteket, hogy a Szeretet Törvényének mentén, CÉLtudatosan kezdjétek el újra működtetni az aranykort. Megértitek majd az energetikai összefüggéseket a cselekedeteitek és az életetek eseményei között.

 

A nagyszerű tény, hogy újra létezik a Kárpát-medence fölött egy egészséges szeretetpajzs, vagy tudatosság háló, vagy kristályháló (mindegy, minek hívjátok), amely nagyban segíteni fogja a munkátokat.
Együttműködve vele, a törvény mentén visszataláltok az Eredőtökhöz, meggyógyultok, megtisztultok, rendet és harmóniát teremtetek magatok körül, ős magyar nyelvünkön szólva "BOLDOGultok", majd nekiláthattok a gyógyításnak, a tisztításnak, a rend kialakításának és a tanításnak. "

 

"Rá fogtok döbbenni arra, hogy saját magatok képességei nyomán vagytok a Földön, hogy a valóságotok a teljes valóság, és csodálkozni fogtok azon, hogy ez a valóság túlnyúlik világokon térben és időben."

 

Az, hogy mennyire vagytok képesek tudatosan használni e fényforrást, attól függ, milyen fejlettségi szinteken tartózkodtok, mennyire tudtok összpontosítani, mennyi energiát fektettek a mindennapokban a fókuszálás elsajátításába. Ez a fényforrás nem más, mint a lelketek teremtő fénye, a SZERETET-energia, egy tűnek a hegyébe sűrítve, amely az ÉLET maga.

 

A teremtés folyamata tehát, nem más, mint gondolataitokon keresztül a 'tárhelyről' lehívni a különböző formákat a fizikai világba, majd a lélek ’lézerfényét’ rásugározva, azzal átitatva, fókuszáltan megtermékenyítve, világra segíteni azokat.

 

Szó szerint életet lehelni beléjük.