Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TEST ELEMENTÁL

2022-02-01

A testünket fenntartó tudat

tünde.jpg
 
A TEST ELEMENTÁL
 
Emberi alakban mindenkinek egy nagy intelligenciával rendelkező "test-elementál" áll a szolgálatában, amely megtölti élettel és irányítja fizikai testének a "gépezetét".
Időről időre ellenségessé válik azzal a formával szemben, amelyhez hozzárendelték, amikor visszaélnek vele, és nincs szeretet a test iránt, vagy hála a test-elementál iránt az odaadó és hűséges szolgálatért, amit végez.
 
A test-elementálnak gyakran ugyanazon életfolyam energiáját kell szolgálnia a Föld bolygón való első megtestesülésétől kezdve egészen addig, amíg a lélek el nem éri a Felemelkedést.
A test-elementál aktiválja és fenntartja a fizikai testet, amelyhez hozzárendelték, minden alkalommal, amikor a lélek új inkarnációt vesz fel.
Ez a test-elementál segíti a szívetek dobogását, aktiválja az idegrendszereteket, és gondoskodik a szervek és minden rendszer megfelelő működéséről.
Megrovást kaphat, ha a fizikai test bármelyik része megszűnik megfelelően működni.
 
Az igazság az, hogy a szabad akarattal való visszaélés, valamint a lélek irányíthatatlan érzelmi, mentális, éteri és fizikai teste feletti uralom és szeretet hiánya miatt ezek az energiák káoszt teremtenek a fizikai testben.
 
A test elemei kénytelenek nagyon keményen dolgozni, hogy helyrehozzák ezeket az ismétlődő károkat, anélkül, hogy valaha is elismerést vagy hálát kapna a lélektől, amelyet oly hűségesen szolgál.
Ugyanúgy, ahogyan ti is szeretnétek elismerést és hálát kapni a más emberi lényeknek nyújtott szolgálatotokért, fontos, hogy naponta elismerjétek a test-elementálotokat, szeretet, Aranyfény és végtelen Hála hullámait küldve neki.
 
Ez a hozzáállás affinitást, még több harmóniát és jobb egészséget hoz létre közted, a testelementál és a fizikai formád között.
A test-elementálok hierarchái az Elohim Herkules és Amazónia, az Isteni Akarat Első Sugárának Elohimjai.
A test-elementálotok körülbelül három-négy láb magas, és felveszi a kinézeteteket az általatok teremtett tökéletességekkel és tökéletlenségekkel együtt.
 
Gyakran úgy öltözik, mint ti.
 
Test-elementálod arra vágyik, hogy újra isteni tökéletességet árasszon ki a testedben.
 
A tudatosság bukása előtt az ember test-elementálja nem ismerte a tökéletlenséget, és arra volt kiképezve, hogy a testeteket tökéletes egészségben, szépségben és eleganciában tartsa.
A szabad akarattal való visszaéléssel és a karma megteremtésével a test-elementál arra kényszerült, hogy a fizikai testbe integrálja a karmikus adósságok energiáit, amelyeket a szeretet hiánya, az öngyűlölet, az erőszak és a gondolatokban, tettekben és érzésekben való hanyagság révén szereztetek.
 
Arra kérünk benneteket szeretteim, hogy fejezzetek ki sok hálát, mélységes szeretetet és együttérzést a test-elementálotok iránt.
 
Test-elementálotok is veletek együtt fogja megtenni a felemelkedését, és őszintén vágyik arra, hogy teljes mértékben segítsen benneteket ebben a folyamatban.
Ez azt jelenti, hogy a szolgálat magasabb szintjére fog lépni, amire minden test-elementál vágyik a fejlődéséhez.
 
 
 
 
 
Aurelia Louise Jones
 
A Hét szent láng című könyvéből