Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ EMBERI TESTEK INTENZÍV ÁTALAKULÁSA

2024-05-23

AKTÍV DNS SZÁLAK ÉS A FELEMELKEDÉS 

dns aktiv 7 másolata.jpg

 

AZ EMBERI TESTEK INTENZÍV ÁTALAKULÁSA

 

A test energetikai és ennek következtében fizikai újjáépítésének legintenzívebb szakaszába léptünk.

 

Az előző hónapokban a Nap Fény kódjainak erős letöltései miatt és az ezzel összefüggő molekuláris rezgésnövekedés által, az emberi testben nagy változások indultak el. Hozzáigazodtunk biológiailag az Új Föld kristályhálójához, ami elindította a fizikai felemelkedést és a fénytesti átalakulást. 

 

Ez egyben sok ember hirtelen kilépését is okozza, vagy annak okán, hogy nem tudja integrálni az intenzív fénykódolt kozmikus gammasugárzást és így a fizikai edénye feladja a szolgálatot. Vagy azért mert befejezte inkarnációs utazását, és továbblép a következő szintre, a fizikai test elhagyásával.

 

A beérkező fényhullámok és a DNS aktiválás

 

A Krisztus-tudat kifejlődése a DNS-en belül az energetikai transzmutáció eredménye, amely jelenleg a 12 szálból álló DNS potenciállal rendelkező emberi testekben zajlik.

 

A jelenlegi átalakulásnak az a célja, hogy helyreállítsa az eredeti 12 szálból álló DNS-sablont, amely az emberi faj természetes öröksége, amelyet az eredendő isteni teremtéssel kapott.

 

Az eredeti genomot módosították genetikai kísérletek útján és redukálták két szál DNS-re (a fennmaradó részt szétszórták, összekeverték és leblokkolták). Ennek a módosításnak köszönhetően az emberiség visszaesett az állat-ember szintjére, és az élet leginkább a félelemre, a túlélésre és a materializmusra összpontosult. Ugyanezen okból az átlagos modern ember agyának csak egy parányi részét használja, és a tudósok még mindig keresik a választ, amely az "inaktív" emberi DNS több mint 90%-át érinti.

 

Az a folyamat, amely jelenleg globális szinten zajlik az isteni energiák által, az eredeti DNS-kód visszaállítására is irányul.

 

A beérkező fényhullámok most aktiválják ezeket a szétszórt DNS- részeket, és új szálakkal kapcsolják össze őket. A DNS-ben bekövetkező változások az egész idegrendszerben és az agyműködésben bekövetkező változásokkal járnak, azért, hogy lehetővé váljon az emberi test eredeti tulajdonságainak visszanyerése.

 

A DNS minden egyes szála kapcsolatot biztosít egy-egy dimenzióhoz és hozzáférést ad új információforrásokhoz. (pl. korábbi inkarnációk emlékei, csillageredet, előző életekben megszerzett tudás, felsőbb valóságok érzékelése, multi dimenziónális tudat és Kozmikus tudáshoz való kapcsolódás stb.),

 

Az emberi test egy sétáló könyvtár, amely nem csak önmagáról, az emberiségről, hanem az egész univerzumról is tartalmaz információkat. Ennek az erőteljes átalakulásnak az a célja, hogy az ember hozzáférjen testének teljes energetikai kapacitásához és fizikai képességeihez.

 

A DNS minden szála egy meghatározott csakrához kapcsolódik, és ezen keresztül egy meghatározott dimenziós térből származó energiainformációhoz.

 

A DNS fonalak négy három szálból álló csoportra vannak tagolódva.

 

Az alapcsakrához kapcsolódó első DNS-szál a test tudatalattijához és sejtmemóriájához kapcsolódik.

 

A DNS második szála az intuitív-ösztönös elme.

 

A harmadik szál pedig a logikus elméért felelős és kapcsolódik az ego-akarathoz.

 

Ezek a régi 3D Mátrix tulajdonságai, és megfelelnek az egyéni tudatnak.

 

A következő három DNS-szál a Lélekmátrixhoz (szupertudathoz) kapcsolódik.

 

A DNS negyedik szála a szívcsakrához kapcsolódik és az asztrális térhez.

 

Az ötödik szál a torokcsakrához és az archetipikus tapasztalati mezőhöz kapcsolódik (formák, jelek, kódok, hangfrekvenciák, szimbólumok).

 

A hatodik szál a harmadik szem csakrához (tisztánlátáshoz) a multidimenziónális elméhez és a lélektudatossághoz kapcsolódik.

 

Általában ez a három DNS-szál az emberi faj kollektív tudatának felel meg.

 

A következő három szál (a hetedik, nyolcadik és kilencedik) az Isteni Univerzális Mátrixhoz kapcsolódik, a Kozmikus Tudathoz és a kauzális elméért felelős.

 

A hetedik szál a koronacsakrához kapcsolódik, és ez teszi lehetővé a kapcsolatot az isteni szintekkel és energiákkal.

 

A nyolcadik szál a nyolcadik csakrához kapcsolódik (körülbelül egy kéz magasságban a fej felett). Ez a csakra hozzáférést biztosít a magasabb énünk tudatához, más dimenziókhoz, időn és téren túl.

 

A kilencedik szál a kilencedik csakrának felel meg (kb. egy kéz magasságban a fej felett). A Lélek minden bölcsessége árad belőle.

 

Mindhárom szál az Isteni Bolygómátrixhoz kapcsolódik.

 

Végül az utolsó három szál (tízedik, tizenegyedik és tizenkettedik) a Galaktikus Napmátrixhoz és a Felemelkedés folyamatához kapcsolódik.

 

A tizedik szál a láb szintje alatt kb. 15 cm-rel elhelyezkedő tizedik csakrának felel meg, és a földeléshez, az elemek energiájához és a bolygónk tudatához kapcsolódik.

 

A tizenegyedik szál a tizenegyedik csakrához kapcsolódik, amely teljesen az emberi testen kívül található, és a kezeken és lábakon keresztül érhető el. Ennek köszönhető az, hogy létrejön az a befolyási övezet, amely összeköti az embert a természetfelettivel.

 

Itt az elme hatékony eszköz az anyag formálásában. Például a sámánok nagyon gyakran ezt a csakrát használják.

 

Végül a tizenkettedik csakra, amely az emberi lény összes fő energetikai és testi pontján keresztül nyilvánul meg, amely a gerinchez és emberi aurához kapcsolódik. Az Isteni Énnel való egység megteremtésének központja. Lehetővé teszi minden létezővel való egyetemes egység megértését, megélését és megtapasztalását. Ez a Krisztus-tudat. Ez a csakra teszi lehetővé, hogy teljes mértékben felismerd a Lelked célját az emberi létezésben.

 

AKTÍV DNS SZÁLAK ÉS A FELEMELKEDÉS 

 

I. Azok akik csak három aktív szállal rendelkeznek, nem nyíltak meg szívben a szeretet felé, nem aktiválták be teljesen a negyedik szálát és nem kezdték meg az ötödik szál kiépítését, jelenleg nem tudják megkezdeni az ötödik dimenzióba való felemelkedést. 

 

Ők a mesterségesen létrehozott zuhanó földi idővonalára léptek, a leereszkedő spirálörvényben haladnak és sokan közülük a Föld elhagyására készülnek, mert nem tudnak kapcsolódni a Föld Új Kristálymátrixához, amely az emberi faj felemelkedésének energiamezeje.

 

II. Azok, akik már teljesen össze tudták állítani a negyedik DNS-szálat és az ötödik szál aktiválásának folyamatában vannak, a pozitív idővonalon folytatják evolúciójukat. 

 

Ez a forgatókönyv az ún. Új Föld, amely a megújult anyagi bolygó realitása. Itt az ötödik szál teljes kibontakozása után további lehetőséget kapnak a fejlődésre. 

 

     III.  Azok akiknek komplex hatodik szállal rendelkeznek és a hetedik szál aktiválásának folyamatában vannak,

        képesek lesznek áttérni egy olyan idővonalra, amely közvetlenül az anyagon túl az éteri világokba vezet (7 D. Föld) . Ez az anyagi Gaián túl van, fél anyagi valóság szintjén, a Föld magasabb    dimenziójában.

 

IV. Azok, akiknek teljesen aktív  a DNS nyolcadik szála vagy magasabb, lehetőségük van közvetlenül a tiszta tudat mezejébe emelkedni, egyesülhetnek a gyémánt avatár részükkel és további lehetőségeket kapnak a fejlődésre.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha

 

 

 föld 3-5-7 d.jpg