Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Szent Átváltoztató - Átalakító Ibolya Láng

2018-11-01

Használhatod ezt a Szent Lángot, hogy átváltoztasd, megtisztítsd és felold minden alacsony rezgésű energiát

 A Szent Átváltoztató - Átalakító Ibolya Láng.gif

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A Szent Átváltoztató Láng az Ibolya Láng, ajándék az emberiség számára, melyet a Hetedik Sugár kínál. Az Ibolya Láng a Hetedik Sugár esszenciája, amely a látható spektrum legmagasabb frekvenciája, és segít a fény magasabb oktávjába való átmenetben.


Használhatod ezt a Szent Lángot, hogy átváltoztasd, megtisztítsd és felold minden olyan alacsony rezgésű energiát mint például a félelem, harag, kétség, az elmúlt negatív állapotok és körülmények. Amikor teremtő erődet nemkivánatos dolgok megteremtésére használtad, karmát teremtettél, amely kellemetlen körülményként manifesztálódtak az életedben. A Szent Átváltoztató - Átalakító Ibolya Lánggal megváltoztathatod, amit magadhoz vonzottál és kiküldtél, és így megváltoztathatod életedet és körülményeidet.


Kapcsolódás a Szent Átváltoztató - Átalakító Ibolya Lánghoz

Hogy dolgozhass az Ibolya lánggal, hozd magad nyugodt, középponti állapotba. Imagináld [vagy képzeld el] a Szent Átváltoztató Lángot magad előtt, legalább 3 méter magasnak. Csak figyeld egy ideig, észrevéve, hogy miközben nézed, egyre békésebbé válsz. Ez a Szent Láng intelligens és tudatában van jelenlétednek. Közvetlenül Istentől származik.
Imaginációdban kerülj közelebb a Szent lánghoz, érezd kisugárzását és energiáját, amely szeretetet, gyógyulást és békét kínál neked. Kerülj közelebb, egyenesen bele e Láng közepébe, amíg mindenütt ott van körülötted. Ha nem kényelmetlen számodra, képzeld el, hogy a Szent Láng közepében állsz, mely körülötted mindenfelé lángol. Válj eggyé az ibolya lángal, belső-külső energia tereidet hassa át.


Az energia átváltoztatása a Szent Lánggal


Az Átváltoztató Ibolya Lángnak megvan az ereje, hogy átváltoztassa, az okot, a hatást, és még a múlt hibáinak emlékét is. Átalakíthatja a negatív érzelmeket és érzéseket, fénnyé változtatva energiájukat. Segíthet neked elmúlt cselekedeteid hatásának eltörlésében, melyek negatív eseményeket vonzanak hozzád. Segíthet neked elméd, tested, érzelmeid téged visszatartó, alacsonyabb energiáinak megtisztításában.


A Szent Láng elősegíti, hogy jótékony körülményeket teremts magad körül. Segít téged a stressz, a szorongás, a kétségek elengedésében, a béke és harmónia érzésével helyettesítve azokat. Miközben átváltoznak sűrű, alacsonyabb energiáid, vibrációd növekszik, könnyebbé téve, hogy kifejezd Isteni Énedet az életedben minden formában, kapcsolatban, tevékenységben és körülményben.

A Szent Átváltoztató - Átalakító Ibolya Láng1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


Használd a Szent Átváltoztató Lángot, hogy átalakítsd
mentális, érzelmi, éter- és fizikai testedet


Hozd keresztül a Lángot a mentális testeden. Imagináld, hogy elégeti és átváltoztatja összes negatív emlékedet, régi kondícionálásodat, illúziódat, korlátozó fogalmaidat, negatív gondolataidat, magad és mások számára ártalmas gondolataidat, és minden más, téged visszatartó mentális energiádat. Hadd égjen el minden gondolatod, mely tovább már nem hasznos számodra, a régi programjaid és hiedelmeid, tökéletlen gondolataid, és mindazok a gondolatok, melyek egy alacsonyabb fejlődési szinthez tartoznak. Kérd, hogy változzon át, bármely, a jövővel kapcsolatos korlátozó gondolatod, így megnyílhatsz egy jobb és még magasabb jövő gondolatai számára. Tudj róla, hogy az összes átváltoztatott energia visszatér az univerzális energia tárolójába [tartalékkészletébe], ahol felhasználható egyéb célokra.


Aztán hozd keresztül érzelmi testeden a Szent Lángot. Engedd, hadd égesse el a félelmeket, a kétségeket, a szorongásokat és az összes olyan érzelmi állapotot, amely visszatart attól, hogy Isteni Éned legyél. Tudd, hogy ez az energia mindenre hat, és nincs olyan energia, melyet ne tudna magasabb formájúvá változtatni.


Hozd a Szent Lángot étertestedbe, a fény hálózatába, mely körülveszi a fizikai testedet, és tartalmazza azokat a mintázatokat, melyre a fizikai tested ráépült. Feljegyzi az idők során szerzett összes tapasztalatodat, ahogyan az energiát és vibrációt használod. Mielőtt az érzelmek és gondolatok manifesztálódnának a fizikai világban, előtte át kell szűrődniük étertesteden.


Miközben keresztülhozod a Szent Lángot étertesteden, képzeld el, hogy elégeti az összes feljegyzést, ahol hibáztál, vagy nem belső fényednek megfelelően éltél. Elégeti, átváltoztatja mindenfajta tökéletlenség összes emlékét. Hadd égjen el az öregedés, a szétesettség, a fájdalom és a szenvedés összes feljegyzése. Engedd, hadd távozzon minden ok, amely negatív hatásokhoz vezetett.


Következőleg keresztülhozhatod a Szent Lángot a fizikai testeden, elégetve az összes tisztátalanságot, tökéletlenséget, és mindazokat a helyeket, ahol nem tudod megtartani Isteni Éned fényét és ragyogását.


Sok módja van annak, ahogyan a Szent Lángot használhatod. Minden reggel, amikor felébredsz, vagy a napi meditációdban, kérd a Szent Lángot, hogy takarítsa ki és tisztítsa meg alacsonyabb testeidet (elmédet, érzelmeidet, éteri és fizikai testedet), így az egész napod során visszatükrözheted Isteni Éned fényét. Miközben elalszol, kérd az Ibolya lángot, hogy változtassa át, égesse el mindazokat az energiákat, melyeket összeszedtél a napod során, és a jövőben akadályt képezhetnek. Kérd, hogy változtassa meg vibrációdat, így többé ne szedd össze, és ne rezonálj együtt számodra korlátozó, akadályozó vagy romboló gondolatokkal és érzelmekkel.


Ahogy energiád tisztábbá és még szebbé válik, ez lehetővé teszi Isteni éned fényének, hogy keresztülragyogjon lényed minden szintjén. Ezután mindaz, amit manifesztálsz, vissza fogja tükrözni Isteni Éned tökéletességét és szépségét. Mindaz, amit teremtesz, célod visszatükröződése, és életed isteni Tervének beteljesítése lesz, és örömöt, harmóniát, békét, szeretetet és az összes jó dolgot el fogja neked hozni.


A Szent Átváltoztató Láng egyik fontos aspektusa, hogy van benne egy ’erősödési [halmozódási] momentum’, ami gyarapszik megértésével és folyamatos használatával. Az Ibolya Láng olyan, mint bármely új folyamat, melyet tanulsz. Először elolvashatod milyen hozadékai vannak, és hogyan kell használni, de csak utána tapasztalod meg erejét, vagy hatásosságát. Ahogy a Szent láng egyre inkább tudatosságod és tapasztalatod részévé válik, növekszik ereje, hogy értékké legyen számodra. A Szent Láng csak annyira erős, amennyire megvalósítod, és lehetővé teszed. Folyamatos használata megnöveli erejét és átalakító-képességét, és átváltoztatja az összes negatív, korlátozó, bebörtönzött energiát, melyek csapdába eshettek benned az alacsonyabb vibrációban és életedben.

A Szent Átváltoztató - Átalakító Ibolya Láng2.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com