Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ IBOLYA LÁNG HATALMA

2022-01-23

Alkímia a test, az elme és a lélek gyógyítására

ibolya láng 3 másolata másolata.jpg
 
Az Ibolya Láng
 
Alkímia a test, az elme és a lélek gyógyítására
 
 
Az Ibolya Láng spirituális alkímiája és misztériuma
 
Az Ibolya Láng a legnagyobb és legmélyebb ajándék, amit az új évezredben kapunk. Ez az egyik legmegváltoztatóbb ajándék, amit az ember kaphat. Az Ibolya Láng spirituális alkímiája mindenhol segíthet az életben. Az isteni tökéletesség emlékét hordozza, ami mindenkiben, minden dologban, minden helyen és minden egyes körülményben benne foglaltatik. Világosságot és válaszokat adhat a legnehezebb kihívásokra, amelyekkel szembe kell néznünk, valamint nagyon mély gyógyulást hozhat az elmének, a testnek és a léleknek.
 
Az Ibolya Láng rendkívül magas frekvenciájú fényt tartalmaz, ezért van olyan hatalmas ereje, hogy életeket alakít át. Az Ibolya Láng frekvenciája és fénye úgy működik, hogy áthatja a fizikai és a spirituális birodalmat. Olyan vibráló spirituális fényt és tüzet hordoz, amely minden energiát a jelenlegi állapotából egy magasabb állapotba transzformál. Ez az Ibolya Láng az isteni alkímia erőteljes kulcsát és spirituális tüzét hordozza, és semmi más a világon nem rendelkezik ilyen képességgel, hogy ilyen változást idézzen elő. Ez valóban egy életet átalakító eszköz.
 
Az Ibolya Láng a létezés legmélyebb szintjén alakít át
 
Az Ibolya Lánggal való munka helyreállíthatja életerőnket, békét és egyensúlyt hozhat életünkbe, és kioldhatja az elérhető tiszta energiaáramlás blokkjait. Az Ibolya Lánghoz kapcsolódva képes vagy inspirálni a kreativitásodat, valamint felszabadítani a benned rejlő isteni ajándékokat. Ahogy az alacsonyabb és sűrű energia, amely visszatart benneteket, átalakul, az olyan módon emeli fel a lényt, amely csodákat és összehangolódást hoz létre.
 
Az Ibolya Láng képes meggyógyítani az érzelmi és a fizikai problémákat egyaránt. Javíthatja a kapcsolatainkat, és különösen erőteljes az ikerlángok felemelkedéséhez. Ez egy eszköz a karma és minden múltbéli élet traumájának tisztítására minden szinten, hogy segítse a magasabbra lépést és a könnyed és kegyelemmel való mozgást.
 
Az Ibolya Lángban rendkívül mélyreható az, ahogyan segíti lelkünk legbelsőbb vágyainak és isteni küldetésének mélységes beteljesülését. Az Ibolya Lángban a mély megbocsátás, kegyelem, irgalom, öröm és szabadság energiái vannak, amelyek eljutnak lényünkbe és ezáltal az egész világba.
 
Bármikor hozzáférhetsz és átalakulhatsz az Ibolya Lánggal
 
Ahhoz, hogy az Ibolya Láng erőteljes gyógyító hatásaival dolgozhass, csak annyit kell tenned, hogy szándékodban áll kapcsolódni bármikor és bárhol. Használhatsz imákat, elrendeléseket, mantrákat és vizualizációt, hogy segítsd ezt a folyamatot.
 
Akár egy sikeres vállalkozást próbálsz létrehozni, akár a felemelkedési folyamatodat akarod feldolgozni, akár az Ikerláng-kapcsolatodat gyógyítani, akár a múltbeli életed karmáját tisztázni, családot alapítani, a közösségedet szolgálni, vagy bármilyen más vállalkozásodat, ez az erőteljes eszköz képes arra, hogy erőteljesen megváltoztassa és jobbá tegye az életedet.
 
A legtöbb ember a Földön jelenleg még mindig nem ismeri az Ibolya Láng használatának erőteljes életmódváltó módszerét, azonban sokan ébredeznek és érzékelik a lelkükön keresztül a szabadság ezen isteni fényét, és érzik a változás ezen energiáját.
 
Az egész bolygónk tudatossága változik, és emiatt új innovációkat kapunk az élet minden területén és a létezés minden szintjén. Látjuk, hogy a tudomány és a spiritualitás valójában jobban összekapcsolódik, mint valaha. Mélyreható lépések történtek a technológiai fejlődésünkben, valamint a spirituális evolúció intenzív felgyorsulása is bekövetkezett.
 
Egy olyan csodálatos pillanatban élünk a Földön, amikor lehetséges, hogy megszabaduljunk a múlttól, a karmától, a régi létmódoktól, és így magasabbra lépjünk a tudatosságban, megteremtve az új földi frekvenciát, és az isteni szuverenitás, a szabadság, a béke, a szeretet, az öröm és a megvilágosodás soha nem látott korszakába lépjünk.
 
 
ibolya láng angyal.jpg
 
 
Az Ibolya Láng alkímiája az új korszak hiányzó láncszeme
 
Volt egy hiányzó elem ehhez a zökkenőmentes átmenethez magasabbra és ennek az Új Föld rezgésnek egy új átmenetébe. Az Ibolya Láng a kulcsa annak, hogy megteremtsük ezt az átmenetet az újba, és hogy felemeljük és kiemeljük az alacsonyabb torzulásokból, hamis sablonokból és szervetlen rácsokból. Annyi ereje van, hogy létrehozzon, átalakítson, eltöröljön és alapvetően megoldjon minden problémát, amivel ezekben a földi pillanatokban szembesülünk. Amiben ez segít nekünk, az a mély transzmutáció alkímiai művelete, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy aztán meghaladjuk önmagunkat és magasabbra menjünk.
 
Ahogy az emberek megnyílnak az Ibolya Láng használata felé a mindennapi életükben, úgy kezdik felfedezni az igazságukat és belső erejüket, hogy kik is ők valójában. Kezdjük megismerni, hogy mély spirituális erők vannak bennünk, minden egyes sejtben és atomban, a DNS-ünkben és a szív-tér tüzében.
 
Ahogy elmozdulunk és elkezdjük magunkat teljesebben feloldani, kapcsolódunk a legmagasabb potenciálunkhoz és kiürítjük a hamis korlátokat. Bámulatos tudni, hogy van egy csodálatos ajándék, amelyet az önátalakítás kulcsaként, valamint a változás egyetemes ágenseként használhatunk. Hozzáférhetünk a végtelen erőhöz, amely mindig rendelkezésre áll és bennünk van. Itt az ideje, hogy megnyíljunk annak felfedezésére, hogy ez az isteni gyógyító fény és az erős Ibolya Láng tüze mennyi jót tehet minden lény életéért.
 
Képesek vagyunk a negatív energiát pozitív energiává változtatni
 
Amit az Ibolya Láng tartalmaz, az a legközelebbi rezgés a fizikai valóságunkban létező kémiai elemekhez és vegyületekhez. E rezgéshasonlóság miatt rendelkezik a legjelentősebb képességgel arra, hogy valóban áthassa és átalakítsa a fizikai anyagot. Átjárhatja a testet, a lelket, egy hegyet, egy növényt, minden dolgot. Belemegy minden egyes atomba, molekulába, sejtbe, mind a szellem, mind az anyag egyedi rezgésével és isteni alaphangjával.
 
Amint átviszed az Ibolya Lángot, az automatikusan átjárja bármilyen anyaggal is kapcsolódik, hogy tisztulást, harmóniát és a tökéletes frekvencia helyreállítását hozza magával. Amikor az Ibolya Láng a fizikai anyag negatív és sűrű energiájába kerül, képes azt pozitív energiává alakítani, és lehetővé teszi, hogy újra szabadon áramolhasson.
 
Az Ibolya Láng csodálatos ajándéka, hogy spirituális szinten működik, áthatja tested minden sejtjét és atomját, érzelmeidet, emlékeidet és tudatosságodat. Tisztítja a berögzült mintákat, valamint a kollektívából felvett energiát.
 
Ahogy továbbra is erőteljes átalakító eszközként használjátok az Ibolya Lángot, egyre mélyebbre és mélyebbre hatol. Elkezd behatolni a lény, az elme és a tudattalan legrejtettebb helyeire is, minden szinten. Teljesen át fog söpörni és megtisztítani benneteket a sok-sok életben tartott összes törmeléktől. Teljesen visszaállítja a végtelen fény isteni áramlását, ami most bennetek van.
 
Meghívunk benneteket, hogy fedezzétek fel magatoknak ezt az erőteljes gyógyító módszert, és kezdjetek el naponta kapcsolódni, hogy segítsétek az utazásotokat. Ez egy ajándék, hogy hozzáférhessetek az isteni szeretethez a Földön és azon túl.
 
Bármit is nyilvánítottatok meg a múltban szavaitok, gondolataitok, tetteitek vagy cselekedeteitek által, most átalakulhat és kikerülhet a fénybe. Ezt mindenkinek egyénileg és kollektíven is meg kell tennie, mivel ezeket a dolgokat nem tudjátok magatokkal vinni, amikor a tudatosságban felfelé haladunk a felemelkedésen keresztül.
 
Képzeljétek el, hogy minden, amit tettetek, mondtatok vagy gondoltatok, ami negatív energia volt, most átváltoztatható a fénybe, és alapvetően véglegesen elengedhető. Micsoda módja annak, hogy elengedjétek, megtisztítsátok és meggyógyítsátok magatokat!
 
Saint Germain mester elhozza az Ibolya Lángot az emberiség tudatos elméjébe. Ott van nektek, hogy használjátok és átalakítsátok minden negativitást. Ezért kérlek, használjátok, amikor szükségetek van rá.
 
Mindannyiunknak szüksége van rá ezekben az időkben!
 
 
 
 
 
Forrás: feherkatakin.com