Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Átváltozás a boldog szerelemért

2022-11-12

Ibolya láng

 ibolya láng szerelem másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Használd az Átváltoztató Ibolya Lángot, hogy megtisztulj a negatív érzelmektől és a régi karmikus mintáktól amelyek meggátolják, hogy boldog párkapcsolatot teremts.

 Ibolya láng használata előtt mindig kérj védelmet Michael arkangyaltól és vizualizáld magad köré egy belül fehér kívül kék gyémánt szerű védelmi pajzsot.

"Michael arkangyal hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám és védelmezz kérlek, kék-fehér védelmi pajzzsal végy körbe engem."

Michael arkangyaltól kérheted továbbá, hogy feloldódjanak belső félelmeid és leoldódjanak régi párkapcsolati kötelékeid.

"Michael arkangyal segíts, hogy fényed sugaraiban és kék lángok hatalmával feloldhassam minden félelmem és gátam, melyek útját álják annak, hogy boldog szerelmet vonzhassak életembe.

Kérlek fényes kardod erejével, vágj le rólam, minden régi köteléket, hogy felszabadulhassak, s a múltam végleg elengedhessem."

I.

Ibolya lángok átalakító fényerejének behívása

Saint Germain és Zadkiel arkangyal hívlak benneteket szólítalak benneteket jöjjetek hozzám most és segítsetek.

Ibolya lángok átalakító fény hatalmával borítsatok be, hogy feloldhassam mindazt ami útját állja annak, hogy boldogságra leljek és örömteli - szerelmetes párkapcsolatot teremtsek. Szabadítsatok fel az ibolya láng erejével a karmám súlyától, a múlt fájdalmától, a csalódások keserűségétől, a szívem zártságának okaitól és a régmúlt szenvedés köreiből.

Segítsetek abba, hogy feloldhassam és átalakíthassam mindazt ami útját állja annak, hogy boldog párkapcsolatban élhessem.

IBOLYA LÁNG LOBBANJ FEL BENNEM ÉS KÖRÜLÖTTEM

SZÍVEM ÉS ÉRZELMI TESTEM TEREIBEN

ÉGJ-ÉGJ-ÉGJ ÉS VÁLTOZTASD ÁT FÉNNYÉ MINDEN MÚLTBAN RÖGZÜLT KARMIKUS LENYOMATOT, RÉGI PÁRKAPCSOLATI SÉMA MINTÁIT, DESTRUKTÍV GONDOLATI ÉS ÉRZELMI HATÁSOKAT ÉS BELSŐ GÁTAKAT, HOGY BOLDOG PÁRKAPCSOLATOT TEREMTSEK ÉS SZERELEM ÁLTAL KITELJESEDJEK. ÍGY LEGYEN - KÖSZÖNÖM

II.

Jézus Krisztus nevében, szólítom az Ibolya Láng erejét és fényét

Saint Germain és Zadkiel bocsássátok rám az ibolya láng hatalmas átváltoztató erejét, hogy elégjen mindaz, ami akadályozza, hogy boldog párkapcsolatban éljem le életem.

Szabadítson fel az ibolya láng a karmám súlyától, a múlt fájdalmától, csalódásaitól, szenvedéseitől, s mindattól, mi útját álja annak, hogy boldog szerelemre találjak, s megteremtsem és beteljesítsem azt, ami a szívem vágya.

Ibolya láng, lángolj fel körülöttem és bennem s égj, égj, égj

Szabadíts fel minden gátló energiától, karmikus adósságtól, elutasító gondolati mintáktól, szívem zártságától, elmém és tudatalattim gátjaitól, a múlt keservétől,

Szívem fájdalmas emlékeitől, égesd el és váltsd fénnyé, már most.

Hálásan elfogadom és köszönöm ennek teljes erejéből való megnyilvánulását.

A kérést 3x mond ki hangosan szeretettel átitatott szenvedélyes akarattal, s utána legalább 15 percig vizualizáld az ibolya lángot önmagad körül.

TEMPLOMI ESKÜVŐ SZERTARTÁSÁNAK FELBONTÁSA

Aki a házasság ceremoniális kötését akarja feloldani, annak Isten elé kell ezzel a kéréssel fordulnia,  érdemes visszamenni abba a templomba ahol esküt tett. Gyújtani ott egy gyertyát, és őszintén szívből, lélekerővel imádkozni, a kötelék feloldásáért. Saját szavaival és visszaküldeni azt az égi segítőt-angyalt, aki a házasságkötésnél alászállt, hogy összetartsa a két embert. Megköszönni neki a szolgálatot amit tett, és búcsúzva visszaküldeni a Forrásba. A templomi esküvő feloldásának angyalait kell kérni segítségül, Michael arkangyalt a közbenjárásért, és természetesen Jézust ! Ima pl:


" Drága Istenem hallgass meg kérlek, s tedd szabaddá lelkem.  ahogy egykoron előtted az esküt tettem, úgy járulok eléd ma, hogy ezen fogadalmat semlegesítsem. SZABAD AKARATOMBÓL KÖTÖTTEM HÁZASSÁGOM, ÉS MOST SZABAD VÁLASZTÁS ÚTJÁN FELOLDOM A KÖTELÉKET  xy...................ÉS ÉN KÖZÖTTEM, kérlek drága Istenem erőd hatalmával, old fel a ceremónia mágikus erejét, kötését és esküjét. Szabadíts fel lelkem. EZENNEL ISTENI ÉNEM EREJÉVEL, SZABAD AKARATOMBÓL, A VAGYOK AKI VAGYOK NEVÉBEN, FELOLDOM ESKÜMET, ÉS SZABADDÁ TESZEM ÉLETEM. ÁMEN

Átváltozás a boldog szerelemért1.gif
Kép forrása: Pinterest.com

Ima a lelki társ megtalálásáért

Ha szeretnél spirituális szinten megalapozott, romantikus kapcsolatra lépni valakivel, mondd el előbb ezt a fohászt. Képes leszel kiterjeszteni az ima erejét az első megérzéseiddel, mely a lelki társ keresése közben nagyon is számít. Képzeld el, hogy együtt vagy a lelki társaddal tökéletes szeretetben és kölcsönösen nagyra értékelitek egymást, azután mondd:

Angyalok segítségül kérése:

Istenem, kérlek téged és a Romantika Angyalait, segítsetek nekem abban, hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtalálhassam Lélektársamat, segíts, hogy találkozhassunk, és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást. Kérlek, segíts olyan körülményeket teremteni, melyek hozzásegítenek ahhoz a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal. Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban, testemben és érzelmeimben, melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben. Segíts, hogy meghalljam, és követni tudjam isteni vezettetésedet, amely elvezet a lelki társi kapcsolathoz, és segít élvezni azt. Tudom, hogy Lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem, mint én őt. Mindketten kérjük, hogy segíts nekünk összetalálkozni és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását. Köszönöm!

Gyertya varázslat

Gyújts piros és egy rózsaszín gyertyát és hívj magadhoz eme szavakkal segítőket.

A rózsaszín a tiszta szeretet, a piros a szerelem és szenvedély színe.

" Drága Anael és Afrodité és ………………………………………..

(itt még felsorolhatod azon segítők neveit akiket a szeretnél segítségül hívni)

hívlak titeket, szólítalak titeket, jöjjetek hozzám, most és segítsetek.

Szívem vágyát teljesítsétek.

Vezessétek hozzám lelkem párját, hogy a földön

boldog szerelemre találjak.

Megérdemlem és elfogadok, egy csodás társat az oldalamon.

Bevonzom mágikus erőmmel, és boldogan élem majd vele életem. Azt akarom így legyen a Vagyok Aki Vagyok nevében"

"Piros színű gyertyám lángja

Vonzza, hívja, vezeti hozzám

Lelkem párját már ma

Szívében fellobban a felismerés lángja

és amint meglát megismer engem

Már ma."

Nem szükséges végigégetni, a legjobb minden este egy bizonyos időben meggyújtani, imádkozni, vizualizálni, megkérni a segítőket, egy darabig égetni. Ha eloltod, a gyertya lángját, így oltsd el:

”Piros színű gyertyám lángja, aurámat hassa át és vonzza, hívja lelkem párját hozzám folyamatosan. Szívem szeretetének vonzásával. Azt akarom így legyen.

Nedvesítsd be ujjaidat- mutató és hüvelykujjadat - és gyors összecsippentéssel oltsd el. Ne fújd el!)

"Drága Anael és Afrodité köszönöm, hogy meghallgattatok.

Hálásan elfogadom segítségeteket., már most"

***

Tiszta szívemből kívánom, hogy törekvéseitek sikerrel járjanak és megvalósuljanak

Szeretettel
Átváltozás a boldog szerelemért2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Aysha