Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BELSŐ KINCSES KAMRA

2023-03-01

MEDITÁCIÓ A SZELLEMI ÉS LELKI KINCSEK INTEGRÁLÁSÁHOZ

csodaszép www.eyewithin kristály.jpg

 

A BELSŐ KINCSES KAMRA

 

MEDITÁCIÓ A LELKI KINCSEK INTEGRÁLÁSÁHOZ

 

  1. Keress egy nyugodt helyet, ahol zavartalanul tudsz önmagadba merülni.
  2. Kapcsolj be egy számodra megfelelő zenét, gyújts egy mécsest és egy füstölőt.
  3. Lélegezz mélyen és koncentrálj a szívedre, mélyítsd el a tudatodat a légzés segítségével.
  4. Merülj mély tudat állapotba, és szólítsd meg a magasabb énedet. Koncentrálj az arany fényre, mely a felsőbb tudatodból ered. Nyílj meg a benned rejlő bölcsességre. Kérd meg az angyalaidat, a szellemi vezetődet és az őrangyalodat, hogy legyenek a segítségedre.
  5. Most láss egy arany lépcsőt magad előtt, a lépcső tetején áll a felsőbb éned, aki arany fényben és arany ruhában van. Kezében a bölcsesség arany lángját tartja. Az arany láng fénye megvilágítja a lépcsősort előtted, indulj el a belső királyságod felé.
  6. Lépésről-lépésre haladj befelé a kincseskamrád felé. Az út lefelé vezet, a belső világod lelki fénytereibe.
  7. Egy kapuhoz érsz, amely megnyílik előtted és feltárul a kincseskamrád, ahol megtalálható minden rejtett potenciálod drágaköve. Nézz körül a lelki palotád ezen mérhetetlen gazdagságú belső terében. Itt minden sugárzó és ragyogó, mivel megeleveníti lelked fényes potenciáljait. Sok ásvány, színes kristály, könyv, pergament és szimbólum található benne. Szellemi gazdagságod megannyi fénylő ékessége.
  8. Adj időt magadnak és fedezd fel. Itt magadhoz veheted és integrálhatod azon új potenciálokat, rejtett képességeidet és elfeledett tudásod, amelyre most szükséged lehet. Használd az intuiciódat és az érzéseidet.
  9. Figyeld meg, hogy melyik kristály, könyv vagy szimbólum vonz magához és indulj el felé. Milyen az energiája? Milyen minőséget rejt magában? Milyen a színe, formája? Vedd magadhoz, fogd a kezedbe és tedd a szívedhez.

 

Jelentsd ki:

 

Ezennel magamhoz veszem és visszaintegrálom szellemi tudásom és lelki képességem ezen fénylő potenciálját. Visszaemlékezem, felszínre emelem és visszahozom lelki erőmet és szellemi hatalmamat, amelyet ezen „kristály” (könyv, szimbólum) magában rejt. Én Vagyok a valóságom Teremtője.

 

Érezd át, amint fénylő energia rezgésként kibontakozik benned és betölt.

 

Egyszerre három minőségnél nem érdemes többet magunkhoz venni, mivel időt kell adni a tudatos-tudatnak, hogy kibontakoztassa a szellemi-lelki kincseket és visszaintegrálja azokat.  

 

Ha végeztél menny vissza a kapuhoz és sétálj vissza felfelé az arany lépcsőn a felsőbb énedhez. A magasabb éned arany porral szór be, amely a gazdagságod szimbóluma. Az arany por finoman átitatja az aurádat.

 

Köszönd meg a felsőbb énedned, a szellemi segítőidnek és térj vissza a valóságodba.

 

 

Angyali áldással és szeretettel

Aysha