Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A félelmek elengedése

2019-02-23

A Fény erőivel képesek vagyunk elengedni a félelmeket

szivárvány gömb.png

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A félelmek elengedése

 

A Fény erőivel képesek vagyunk elengedni a félelmeket, ha összekapcsolódunk a Felsőbb Énünkkel, a szívünkben lévő Fénnyel, valamint az Isteni énünk hét sugár erejével.

 

Vizualizálj magad előtt két Szivárványszínű Fénygömböt, az egyiket a bal, a másikat a jobb oldaladon.

 

Most emeld fel bal kezed és vizualizáld, hogy minden félelmed átáramlik a bal oldalon lévő gömbbe.

 

Elmondhatsz egy mantrát is, ami a szívedből jön vagy elénekelhetsz egy dalt is.

 

Például: Felszólítom a Felsőbb Énemet, hogy segítsen nekem eltávolítani mindent, ami nem a legjobb módon szolgálja lelkem esszenciáját és körülöttem mindenkit. Kérem, hogy előző és jelen életem minden félelme, melyek lenyomatai minden síkon a lényemben vannak, eltávozzanak és feloldódjanak.

 

(Vizualizálhatod a szivárványszínű lángot is)

 

Most lásd, ahogy Felsőbb Éned találkozik a Fénylényekkel, angyalokkal és égi segítőkkel pl. Michael arkangyallal, a Plejádiakkal, a Szíriusziakkal, az Arkturúsziakkal stb. a magasabb éteri síkokon. Lásd, hogy átveszik a félelmekkel teli gömböt és tiszta fehér Fénnyel (az AN fehér tüzével) feloszlatják, miközben a Galaktikus Központi Napba viszik.

 

Most vizualizáld mindent, amire vágysz, a legmagasabb szinten, mint a szeretetet, az örömöt, a gyógyulást, a békét, a harmóniát és az együttérzést önmagad, lélekcsaládod és minden körülötted lévő számára.

 

Lásd, hogy ami minden lény számára a legjobb, a jobb oldalon lévő szivárványszínű Fénygömbbe kerül. Lásd, hogy ez a gömb egyre nagyobb és nagyobb lesz és lásd magad belépni ebbe a Fénygömbbe. Most lásd, hogy ez a gömb egyre jobban kitágul Fényed hatósugarával.

 

Vizualizáld hogy a jobb oldali Fénygömbben lévő szándékok Fénye bekódolódik az éteri, asztrál, plazma és fizikai síkokon és leárad a Felsőbb Énedtől a multidimenzionális Éned felé és a fizikai síkra.

 

 

És ez így van.

Naponta elvégezheted ezt a gyakorlatot.

A Fény győzelme!

 

 csill szivárvány.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 Szerkesztett változatt

 

 

We love mass meditation

hungarian.welovemassmeditation.com