Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Fényoszlop lehorgonyzása

2021-02-18

Hozzátok létre és tartsátok meg a Fényoszlopotokat szilárdan

fényoszlop.jpg
 
A Fényoszlop lehorgonyzása
 
Hozzátok létre és tartsátok meg a Fényoszlopotokat szilárdan, hogy így azt érezzétek, ez annyira a tietek, mint a saját testetek! Ez a ti állandó, titeket burkoló energiamezőtök. Ettől kezdve soha ne hagyjátok el a sugárzó Fényoszlopotokat, nem számít, hogy mit csináltok, vagy kivel vagytok.
 
Minden pillanatban a Fényoszlopotokban éljetek
 
-Kezdjük a légzéssel. Úgy érezzétek a be- és kilélegzést, mint ami fenntart és táplál titeket! Most világítsátok meg a szép lila gyémántot az agyatok közepén! Érezzétek, hogy fényesen ragyog! Ez a ti saját kapcsolatotok Isten elméjéhez. Élvezzétek a tudás egyszerűségét, amelyben figyelmesen vagytok jelen, és a gondolatok, az érzékelésetek, az intuíciótok és a megosztott tudatosságotok szimultán tudatában.
 
Lélegezzétek be a szabadság érzését, amit akkor élveztek, ha elhagyjátok az elfoglalt és kavargó agyi béta-hullám-aktivitást és elmozdultok az alfa és téta hullámok egy sokkal kitágultabb állapotába. Ez összehasonlítva olyan különbség, mintha egy hullámzó, vad óceánban úsznátok vagy lebegnétek a meleg, lágyan fodrozódó, hívogató óceánban, amely fenntart és emeli a szellemiségeteket.
 
-Most világosítsátok meg a ragyogó rózsaszín gyémántot a szívetek közepén! Érezzétek a kifelé áramló Fényt, amely körülvesz benneteket a Szeretet és a Fény hullámaival! Engedjétek az öröm lankadatlan érzését kiáradni kitáguló szívetekből, amely körülvesz benneteket! Érezzétek a közvetlen kapcsolatot Anya és Atyaisten nagy szívével!
 
A Szeretetük el fog önteni benneteket a fejetektől a lábujjatokig.
 
-A következőkben fókuszáljatok a fehér-arany gyémántra a solar plexusotokban, az Isteni Akarathoz történő kapcsolódásotokhoz! Ez a mi biztos horgonyunk, ami az intelligenciánkhoz és az indulatunkhoz vezet, hogy a Legnagyobb Jó szerint cselekedjünk, ami megmutatja Isten jóindulatú Akaratát.
 
-Érezzétek a Fényenergiátokat, ami kiterjed körülbelül a karotok hosszáig vagy azon túl, egy Fényoszlopot hozva létre, amely körülvesz és véd benneteket! Érezhetitek az Oszlopotok külső membránját vagy a „Falát”, amely tele van a ti jellemzőenergiátokkal. Amint hosszan megtartjátok a magas rezgésű Fényeteket, nincs olyan sötétség, ami áthatolna rajta; az egyszerűen lepattan és visszatükröződik arra, aki küldte.
 
-Horgonyozzatok le mélyen a Föld Anya Kristály szívébe és felfelé Anyához és Atyához, akik fényesen hintik rátok a Szeretetüket, megállás nélkül fürdetve titeket Szeretetben és Fényben. Sohasem fogytok ki a Szeretetből, mert Anya és Atya határtalan.
 
-A ti Oszlopotok megérinthető és látható lesz mindannyiunk számára a Magasabb Dimenziókban. Mi megtapsoljuk a ti szilárd Fényeteket és ünnepelünk, ha egyszer meglátjuk a Menny felé küldött jeleteket.
 
-A végső lépés az, hogy megtartsátok az Oszlopotokat pulzálni és folyamatosan áramolni magatok körül mostantól kezdve úgy, ahogy mi tesszük azt a Felsőbb Birodalmakban.
 
Mostantól készen vagytok könnyedén felemelkedni, azt fogjátok érezni, hogy minden nehézség nélkül át tudtok lebegni a dimenziókon.
 
-A figyelmetek egy részét az Oszlopotok megtartására fordítsátok az ébrenlétetek minden pillanatában, és elalvás előtt biztosítsátok azt meg alaposan! Mélyen fogtok aludni, a győzelmi ünnepségről álmodva, ahol már veletek vagyunk.
 
Bárhol, ahol a Fényoszlopotokban vagytok, ott egy szent, áldott hellyé váltok.
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Kathryn E. May