Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Földelés

2018-11-27

Nagyon fontos, hogy földeljük magunkat, mert ez segít, hogy a hétköznapi életben is helyt tudjunk állni 

földelés.jpg 

 

A Földelés

Mi a Földelés és mire jó?

Minden energia a világban, te is, én is, a Föld is, és minden, amit csak látsz... és azok is, amit nem. Az energia rezonál, áramlik, és keresztül - kasul száguld mindenen, ami csak létezik. Az emberi testben a csakrákon át áramlik be, majd a meridiánrendszeren keresztül áramlik tovább az energia.

Mivel folyamatosan interakcióban vagyunk a világgal, ezért rengeteg energiát fogadunk be, és adunk is kifelé.

A mai világunkban az energiák megerősödtek. A fizika test ébredni kezdett, és átalakul. Ehhez nagy mennyiségű magas rezgésű energiára van szüksége. Ahogy magunkba fogadjuk az energiát, az hatni kezd a testünkre, sejtjeinkre, az összes szervünkre. A magas rezgésű energia emelni kezdi az alacsonyabb energiát, és a blokádok, az elhasznált energia elkezd kilökődni. A test vibrációja növekedni kezd, a sejtek megújulnak, felfrissülnek.

Mivel fizikai és éterikus lények is vagyunk egyszerre, ezért a földi energiák szintén hatnak ránk.

Gyakorlatilag hidak vagyunk Ég és Föld között.

Talpainkon keresztül a Földből is szívunk fel energiát, ez segíti, hogy stabilak maradjunk, és az életünk fizikai szintjei is harmonikusan tudjanak működni. Ha valaki csak a felsőbb csakrákra, és csak a szellemi részeire összpontosít, akkor egy idő után „elszáll”, levegős lesz, a fizikai élete nehézségekbe ütközik, mert a hatalmas mennyiségű energiát, amit befogadott, nem tudja sehova lecsatornázni, levezetni.

Az energia beáramlik, és kering, kering a testben, majd pangó energiává válik. Ekkor azt tapasztaljuk, hogy nem állunk stabilan a lábunkon. Az összes csakrára, és a fizikai felünkre is ugyanúgy oda kell figyelnünk, mert e kettő harmóniája adja a Teljességet.

A Földelés lényege az, hogy miközben befogadjuk a magasan rezgő energiákat, le is tudjuk őket vezetni keresztül a testen, le a Földbe. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a Földdel a gyökér csakránkon, talp csakráinkon, valamint a Föld Csillag Csakránkon keresztül mely kb 30 cm-re a talpaink alatt helyezkedik el.

Nagyon fontos, hogy földeljük magunkat, mert ez segít, hogy a hétköznapi életben is helyt tudjunk állni, és a fizikai test egészségét is, hogy egyenletesen tudja alkalmazni az energiákat.

Hogyan földeljünk?

A földelés nagyon egyszerű és könnyen alkalmazható. Bárhol bármikor tudunk földelni, mert a Föld itt van alattunk állandóan. A legjobb természetesen kimenni a természetbe, és csupasz lábbal sétálgatni. Ám ha ez nem jön össze sincs semmi gond; az energia áthalad a papucson és a szőnyegen is.

Egyszerűen fókuszáljunk a talpainkra, és lélegezzünk pár mélyet. Képzeljük el, hogy gyökerek húzódnak a talpainkból le a Föld mélyébe. Lassan érezni fogjuk a bizsergést, akár lüktetést és melegséget is. Lélegezzünk mélyen a földből felfelé a talpakba, majd a talpakból még feljebb a lábakon keresztül. Beszívhatjuk egy adott csakráig vagy testrészig, de végig is küldhetjük a testen és a fejtetőn át kifújjuk. Ez akkor hasznos, ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég stabilak az életünkben, kibillentünk az egyensúlyból.

A másik irány szintén stabilizál, ám ez inkább a magas rezgésű energiákat engedi le a földbe amellett, hogy az összes alacsony rezgésűt is ki tudjuk adni magunkból. Ekkor egyszerűen azt képzeljük el, hogy kifújjuk magunkból az energiát, és leküldjük a gyökércsakrán és a talpakon át a földbe. Belégzésnél magas rezgésű energiát szívunk be, és kilégzésnél levezetjük a magasat is és az alacsonyat is a földbe.

Tehát olyanok vagyunk mint egy nagy fa. A gyökereink a talpainkon át mélyen a földbe nyúlnak, a Föld kristálymagjáig és rácsozatáig; és ugyanígy a gyökércsakra és a Föld Csillag Csakra is kapcsolódik a maghoz. Ebbe földeljük magunkat.

A gyökércsakránkon és a talpainkkal egyaránt földelünk.

Az ellazulás alatt mondhatjuk is: Mélyen kapcsolódom és földelem magam és az összes magas rezgésű energiát Önmagamba, és a Föld 5. dimenziós kristályrácsozatába és szívébe.

Ugye milyen egyszerű? Kapcsolódj a Földhöz szíveden, lelkeden és csakráidon át a nap minden percében. Bármikor ha túltöltődünk, ha elfáradunk, ha túl sok a negatív energia, akkor földeljünk!

Egyszerűen vegyünk pár mély lélegzetet, és küldjük le az összes felgyűlt energiát a talpakon át az édes Földünkbe.


Áldás a Földre, és az összes Ébredőre!


Szeretettel, Elsa.

 

 gif - 01.gifFb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag
mindennapitudatossag.simplesite.com
fotó: pinterest