Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HÁRMAS RÁCS TECHNIKA

2021-08-23

Tértisztítás és védelem 

 

A hármas rács.jpg

Tértisztítás és védelem 

 

Az a legfontosabb, hogy tartózkodási teredet energetikailag tisztán tartsd. Ez azzal függ össze, hogy ezen a bolygón mindenki részt vesz a transzmutációban, és csökkenti sűrűségét. Minimum 800 méteres körzetben hatnak rád az energiák. A hármas rács eljárás hihetetlenül sokoldalú módszer, amellyel energetikailag megtisztíthatod és stabilizálhatod életteredet otthonodban, munkahelyeden, de akár autóvezetés közben is. Ez a „kérjetek, és adatik” elve alapján működik. Ha kérsz valamit, akkor nagyon fontos, hogy a lehető legpontosabban határozd meg.

Ehhez a technikához bizonyos szellemcsoportokra van szükség, akik különleges funkciókat látnak el. Mihály arkangyal seregei különösen jól tudják vezetni és fenntartani az energiákat egy meg-lévő struktúrában. A pusztító erő* angyalai ezzel szemben olyanok, mint egy kozmikus szénszűrő.

* A polaritásban gondolkodó keresztény felfogásunk talán tiltakozhat e megnevezés ellen, de ne felejtsük el, hogy teremtés nincs pusztítás és halál nélkül. Istenben benne van mindkettő, és ha belegondolunk időnként nagyon is „pozitív” lehet a pusztítás, pl. a daganatokat leépítő böjtöknél, vagy a tavaszi lomtalanításnál. - a ford.

Olyan teret tudnak teremteni, ahol a fény eggyel magasabb síkra tud emelkedni. Ezek a lények részt vesznek az isteni teremtésben, és a fény- kiterjesztésében, és nem szabad őket összetéveszteni a sötét erőkkel, akik összesűrítik a fényt. A Circle Security az Intergalaktikus bolygó- és csillagszövetség egyik részlege. Az a feladata, hogy fenntartsa a dimenziók- és univerzumok közötti kommunikációs rácsot.

A hármas rács technikájával egy bizonyos csoportot kérsz meg, hogy építsék fel a rácsot, és határozzák meg nagyságát, geometriai formáját és a helyét. A gömb alakú rácsok a legstabilabbak, és ezeket a legkönnyebb fenntartani. Ezért ajánljuk ezt a mindennapi dolgokhoz (otthon, autó, munkahely). A rácsot hetente kell megújítani, vagy akkor, amikor az energia érezhetően gyengül.


 

„Mihály arkangyal seregei: Első rácssík, gömb alakú, a házam.

Pusztító angyalok: Második rácssík, gömb alakú, a házam.

Circle Security: Harmadik rácssík, gömb alakú, a házam.”„Pusztító angyalok, kérlek hozzátok létre rácsotokat, és távolítsátok el az asztrállényeket, a zavaró elektromágneses mezőket, 5 G sugárzást, a félelmeket, a diszharmóniát, a dühöt, a hátrányos asztrológiai hatásokat, az elvárásokat, a frusztrációkat, a vírusokat, a gombákat, a baktériumokat, az asztrális zavarokat, a helytelen kommunikációt, a bánatot, az ellenségképeket, a hiányt, a magányt.

Távolítsátok el mindazt, amit ezen vagy, más nyelven nem mondtam el, de amiről tudjátok, hogy el kell tűnnie ebből a teremből.”

( Ezek csak javaslatok. Nevezz meg mindent, amit el akarsz távolítani környezetedből.)Ez általában egy balra forgó spirál formájában érkezik le.
 Ha ezt befejezted, akkor mondd: „Most mindezt fordítva!” (Ez általában egy jobbra forgó - tehát felépítő jellegű spirál) És ha ennek is vége, akkor mondd azt:

„Állítsátok le a forgómozgást. Nagyon köszönöm.”
 

„Mihály arkangyal seregei, kérlek vegyétek fel rácsotokba a kegyelem, a remény, a béke, a tisztaság, a szabadság, a harmónia és a győzelem energiáit. Hozzátok létre az egyesült csakrákat, hozzá-tok el a szeretetet, az intimitást, az éberséget, a tisztaságot, a szellemmel való tökéletes kapcsolatot, az egészséget, a tiszta kommunikációt, a toleranciát, a jólétet, a mesteri állapotot, és a szuverenitást. Ezenkívül mindazt, amit ezen, vagy más nyelven nem említettem meg, és amiről tudjátok, hogy szükséges. Áramoltassatok ide olyan energiákat, amelyek segítenek, hogy teljes odaadással kövessem a szellememet. Kérlek, pecsételjétek le a rácsot. Nagyon köszönöm.”

Ez is csak javaslat volt. Nevezz meg mindent, amire szükséged van.
 

„Circle Seeurity, kérlek emeljétek a rácsot magasabb dimenzióba. Távolítsátok el minden élősködőt és torzulást a rácsokból. Hozzátok el a szellemmel való tiszta kommunikáció frekvenciáit. Pecsételjétek le a rácsot. Nagyon köszönöm.”

Az otthonunkat védő rács
 

A fenti eljárás példa volt egy lehetséges rács létrehozására otthonodba. Ha otthonodban építesz fel egy rácsot, akkor érezd meg, hogy környezeted milyen energiái hatnak rád rosszul, és milyen energiákra van szükséged a mindennapjaidhoz.

Ha egy repülőtér közelében laksz, akkor mondd azt:

„Kérlek, távolítsátok el a mikrohullámokat és a radarsugarakat”.

 Ha gyakran veszekedsz pároddal vagy a szomszédjaiddal, akkor mondd:

„Kérlek, távolítsátok el a karmikus monádot, a dühöt, a neheztelést, a hiányos kommunikációi, a haragot, a régi telepatikus képeket, asztrállényeket.”
 

 „Hozzátok el a tiszta kommunikációt, az együttérzést, a problémák isteni megáldását, az intimitást, a szuverenitást, a becsületességet, a szeretetet,és a transzperszonális álláspontokat.”
 

Ha egy lármás lakótelepen élsz, ahol a szomszédok folyton kiabálnak és az idegeidre mennek, akkor mondd:
 

„Kérlek, távolítsátok el a gyűlöletet, az erőszakot, az asztrállényeket, az ellenségképeket, a félelmet, a harcot, a reménytelenséget, a stresszt, más emberek karmáit, a meggondolatlanságot ...”
 

„Kérlek, hozzátok el a harmóniát, az isteni gondviselést, a békét, a tisztaságot, a lágy-ságot, a becsületet.” Ha mutációs és átalakulási tünetek gyötörnek, mondd: „Kérlek, távolítsátok el a sűrűséget, a realitás régi képeit, a harcot, az ellenállást, a fáradtságot, a régi genetikus kódokat ...”
 

„Hozzátok el a békét, a reményt, a szellemmel való kapcsolatot és a neki való önátadást. Kegyelem és tisztaság Elohimje, követeljétek meg tőlem azt, amire szükségem van ...”


Kérd a pusztító erőket, hogy a rácsot folyamatosan forgassák mindkét irányba.

* A rácsok addig fognak forogni, amíg azt nem kéred, hogy hagyják abba. Ez segít neked és környezetednek abban, hogy ne raktározhasd el, amit elengedtél.

* Ez valószínűleg spirál formájú mozgást ad. A spirál energiáját úgy érthetjük meg jobban, ha tudjuk, hogy a függőleges yang erő és a vízszintes (itt kör alakú) yin erő egyesüléséből származik. Amikor e két erő mozogni kezd, teremtő erő jön létre (több síkon is), és ez nagyon gyakran spirál formában jelenik meg.


Az autódat védő rács


A párhuzamos világok összeolvadásából és a mutációból eredő zavarodottság, irányvesztés az autóval kapcsolatban fokozottabban jelentkezhet. Az emberek gyakran nem tudják, hogy hol vannak, vagy hová mennek. Ez természetesen veszélyes. Ezért azt javasoljuk, hogy teremts egy rácsot az autód köré, és mindig újítsd meg, amikor elmégy otthonról. Jó szolgálatot tehet, ha egy hegyikristályt akasztasz a visszapillantó tükör mögé, és a rácsot e kristályon keresztül táplálod. A kristály emlékeztet arra is, hogy meg kell újítani a rácsot.

 

Fogd meg a kristályt, és mondd: „Rácsok, újuljatok meg!” Adunk néhány javaslatot, hogy mi mindent kérhetsz:

Képezz egy kerek rácsot az autó körül, és kérd meg a pusztító erők angyalait: „Távolítsátok el a koncentráció hiányát, az irányvesztettséget, a frusztrációt, a párhuzamos világok átszűrődését, a káros asztrológiai befolyásokat, mások karmáit ...” „Hozzátok el a tisztaságot, a Zen-szerű ellazult-ságot, a műszaki berendezések könnyed működését, stabil realitást ...”

Kérheted Mihály arkangyal seregeit, hogy biztonságban juttassanak el úti célodhoz.

Semmiképpen ne kérj láthatatlanságot!

Balesetveszélyes.
 

A munkahelyedet védő rács
 

Nyomatékosan ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy a hármas rácsot nem lehet mások manipulálására használni. A rács olyan környezetet teremt, ahová bizonyos energiák nehezebben tudnak behatolni, és más energiák pedig könnyebben. Ha valaki tényleg az idegeidre akar menni, akkor megteheti, - csak jóval több energiájába fog kerülni.

 

A ráccsal teret adsz emelkedettebb lehetőségeknek: „Kérlek, távolítsátok el a rivalizáló viselkedést, az ego játszmákat, mások és önmagunk manipulálását, a titkos ügyleteket, az ellenségképeket, a harcot, a frusztrációt, az elégedetlenséget, a félelmeket, a csalást, a hiányos kommunikációt, mások figyelmen kívül hagyását, a túl erős individualizmust, az asztrállényeket, a bajkeverést, a pletykát, a régi telepatikus képeket, a türelmetlenséget ...”

 „Hozzá-tok el a becsületességet, az integritást, a beteljesülést, az intuíciót, a problémák isteni megoldását, a szuverenitást, a szakmai hozzáértést, az együttműködést, a türelmet, az egyesített csakrákat, az örömöt, a harmóniát, a humort ...”

A hármas rácsot felépítheted egy olyan helyen is, ahol éppen nem vagy. Próbáld meg felépíteni a hármas rácsot egy bevásárló központ, egy bíróság, egy közért, vagy egy posta köré, mielőtt odamégy. Lehet, hogy örömmel építesz fel egy rácsot a parlament, vagy más kormányzási épületek köré is. Gondolj arra, hogy ezzel senkit sem lehet manipulálni. A rácsok elősegítik vagy megnehezítik bizonyos energiák áramlását.

A hármas rács módszerét nagyon sokoldalúan lehet felhasználni, és csak a mindennapi használatra adtunk itt néhány javaslatot. A gömb alakú geometriai alakzat nagyon stabil, és könnyű fenntartani. Ha mindig ezekben a rácsokban élsz, kicsit könnyebb lesz a földön megélni a mennyeket.

 

 

Tashira Tachi ren