A Nap angyala

2018-07-26

A nap angyala világosságot és életerőt ad.

 A Nap angyala.jpg

A nap angyala világosságot és életerőt ad, feltölti lényedet a forrás tiszta fényével, ha kéred, és tudatosan teszed, a fény elárasztja egész tested. Tisztítást is kérhetsz, behívva a nap fényének tisztító erejét.

Amennyiben délben egy fél órát napfürdőzünk, asztrál testünk, nagymértékben megtisztul.


A nap-fonat csakrát is feltöltheted a napfény erejével, ha tudatos légzéssel, a nap energiáit a szolárplexus központján keresztül lélegzed be, és ki 7x7x7 ütemben, minden kilégzésnél a napfonatodból lélegezd ki  a napfényt az aurádba.

Ez a gyakorlat nem csak életerővel tölt föl, de segít abban, hogy optimistábban tekintsünk az életünkre, bátrabbak és merészebbek legyünk a mindennapokban, vagyis segít helyreállítani az egészséges önbecsülést és önbizalmat.

Nagyon jó, ha időnként, az ágyneműnket kirakjuk a napra, hogy a fény átjárhassa, megtisztítsa és feltöltse.

Mindig, amikor a nap sugaraival dolgozunk, hívjuk be a Nap angyalát, mert így hatványozottan tudjuk magunkhoz venni az áldásos energiákat, s tudatilag is megnyílunk a fény szakrális befogadására.

Pl.: „ Nap angyala hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám, most, kérve kérlek, és hass át a fény erejével. Töltsd fel testem-lelkem-szellemem a Mi Atyánk sugárzó erejével, s a világosság fényével.”
 

A Nap angyala1.jpg
 


A nap angyalának energiáit a napkő kristályba lehet programozni, így az áldásos szoláris energiák a zsebünkben hordva, a borúsabb napokban is elérhetővé válnak.

Ha a téli hónapokban úgy érzed, lemerültél a napfény hiánya miatt, és szeretnél feltöltekezni a nap energiáival, hívd be a Nap angyalát. Vizualizálj egy napkorongot, akkorát, hogy kényelmesen bele is férj, először önmagad előtt lásd tisztán, aztán lépj bele a fénygömbbe, a Nap angyala maga, fog átölelni, és fénnyel feltölteni, addig végezd el eme feladatot, amíg szükséged van rá, és a végén ne felejtsd el megköszönni.


Szeretettel Aysha