Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NAP ANGYALA

2023-06-26

A nap angyala világosságot és életerőt ad.

nap angyala 01.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A NAP ANGYALA

 

A nap angyala világosságot és életerőt ad.


A nap angyala világosságot és életerőt ad, feltölti lényedet a forrás tiszta fényével, ha kéred, és tudatosan teszed, a fény elárasztja egész tested. Tisztítást is kérhetsz, behívva a nap fényének tisztító erejét.
A Nap-angyal az "én vagyok" érzést erősíti testünkben és a szívünkben.


A Nap energiájától az auránk megerősödik, kitágul és fényesebb lesz. Csakráink energiával telítődnek. Életerőnk megnövekedik, hangulatunk derűsebb lesz.


Amennyiben délben egy fél órát napfürdőzünk, asztrál testünk, nagymértékben megtisztul.


A nap-fonat csakrát is feltöltheted a napfény erejével, ha tudatos légzéssel, a nap energiáit a szolárplexus központján keresztül lélegzed be, és ki 7x7x7 ütemben, minden kilégzésnél a napfonatodból lélegezd ki  a napfényt az aurádba.


Ez a gyakorlat nem csak életerővel tölt föl, de segít abban, hogy optimistábban tekintsünk az életünkre, bátrabbak és merészebbek legyünk a mindennapokban, vagyis segít helyreállítani az egészséges önbecsülést és önbizalmat.


Nagyon jó, ha időnként, az ágyneműnket kirakjuk a napra, hogy a fény átjárhassa, megtisztítsa és feltöltse. A Napon szárított ruha feltöltődik pozitív energiával és sokkal kellemesebb lesz viselni. Ha egy üvegből készült kancsóban vizet rakunk ki a napfényre, esetleg teszünk bele egy megfelelő kristályt és citrom levet, kiváló élő víz elixírt készíthetünk magunknak. 

   
Mindig, amikor a nap sugaraival dolgozunk, hívjuk be a Nap angyalát, mert így hatványozottan tudjuk magunkhoz venni az áldásos energiákat, s tudatilag is megnyílunk a fény szakrális erőinek a befogadására.
Pl.: „ Nap angyala hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám, most, kérve kérlek, és hass át a fény erejével. Töltsd fel testem-lelkem-szellemem a Mi Atyánk sugárzó erejével, s a világosság fényével.”

A Nap angyala1.jpg

A nap angyalának energiáit a napkő kristályba lehet programozni, így az áldásos szoláris energiák a zsebünkben hordva, a borúsabb napokban is elérhetővé válnak.


Ha úgy érzed, lemerültél és szeretnél feltöltekezni a nap energiáival, hívd be a Nap angyalát. Vizualizálj egy napkorongot, benne az élet virágát, akkorát, hogy kényelmesen bele is férj.

 

Először önmagad előtt lásd tisztán, aztán lépj bele a fénygömbbe, a Nap angyala maga, fog átölelni, és fénnyel feltölteni, addig végezd el eme feladatot, amíg szükséged van rá, és a végén ne felejtsd el megköszönni.Angyali áldással és szeretettel
Aysha