Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A nehéz idők legyőzhetők

Cassiel és Zikiel segítsége

2018-07-20

Ha szeretnéd megérteni a jelenlegi problémád üzenetét, akkor kérd Cassiel angyal segítségét.

 A nehéz idők legyőzhetők.jpg

Zikiel az üstökösök és meteoritok angyala villámszerű látomások formájában nyújt inspirációt az égből
 

A nehéz idők legyőzhetők

Minden ember életében vannak nehéz periódusok, melyek lehetnek karmikus jellegű megpróbáltatások, vagy egyéb, a lélek fejlődését szolgáló üzenetek, figyelmeztetések is. A megértéshez és a megoldáshoz néha mélyebbre kell ásni a lelkünkben.

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és a békét. Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, szabadon léphetsz tovább.

Értsd meg az üzenetét!

Gyakran nem értjük meg, hogy miért történnek velünk rossz dolgok, miért kell küszködnünk, szenvednünk. Pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden nehézségnek oka, vagy üzenete van. A karmikus okok már szóba kerültek, ezt a legnehezebb felismerni. Ilyenkor egyszerűen sorscsapásként élünk meg egy kellemetlen eseményt, amely lehet, hogy egy régebbi időkben elkövetett tettünk negatív következménye miatt sújt le ránk. Ebben az esetben mi magunk róttuk ki magunkra a „büntetést”, mert a bűntudatunk nem engedett szabadon minket. A szenvedés tehát feloldhat régi hibák miatt érzett bűntudatot is, tehát ebben az értelemben is nagy haszna lehet. A megpróbáltatásoknak azonban számos más okai is lehetnek, melyek üzenetként vagy tanító célzattal történnek meg velünk, hogy fejlődjünk, vagy tanuljunk a hibáinkból. Minden esetben érdemes elgondolkozni azon, vajon, mire akar tanítani ez a helyzet, mi az, amire figyelmeztet a sors minket. A legtöbb esetben megjön a válasz, de az angyalok segítségét is kérhetjük.

Könyörgés Cassielhez

Ha szeretnéd megérteni a jelenlegi problémád üzenetét, akkor kérd Cassiel angyal segítségét. Mondd a következőt: „Cassiel, Cassiel, Cassiel, kérlek mutasd meg nekem a szenvedésem okát, és mutasd meg, hogy mit kell tennem, hogy megoldjam ezt a helyzetet és véget vessek a szenvedésnek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időket élsz meg, ne feledd, el fog múlni. Ez olyan biztos, mint hogy nappal követi az éjszakát.

Robbantsd ki magad jelenlegi helyzetedből!


Úgy érzed, megrekedtél egy szinten, sehogy sem tudsz kitörni, és egy zseniális ötlet tudna átlendíteni a holtponton, hogy előbbre juthass? Hívd Zikiel, az üstökösök és meteoritok angyalát.Néha elég egyetlen ötlet ahhoz, hogy életünk egy teljesen új irányt vehessen. Egy zseniális ötlet képes megváltoztatni az egész életedet. Ezek a gondolatok általában hirtelen, villanásszerűen pattannak ki a fejünkből.
Zikiel az üstökösök és meteoritok angyala villámszerű látomások formájában nyújt inspirációt az égből. Zikiel üzenete: „Én irányítom az üstökösök és meteoritok útját a világűrben, az ember galaktikus eredetéről mesélve. Fényességes kozmikus porfelhő jelzi utam, de útközben hirtelen zseniális ötleteket kaphatsz tőlem, pontosan erre lehet szükséged, életed gyökeres megváltoztatásához. A nevemmel programozz be egy követ és tartsd magadnál, amíg meg nem jön a megváltó ötlet. Kérd, hogy mutassak utat neked, hogy tudd, melyik ötlet az, amelyik neked való.”

Szerencsekő az inspirációhoz

Programozz magadnak be egy szerencsekövet az inspiráció fogadásához. Válassz egy átlátszó hegyikristályt, és fogd a bal kezedbe. A kristály fölött olvasd fel Zikiel üzenetét, majd fogd az ásványt mindkét kezedbe, és magadban kérd Zikielt, hogy segítsen, és leheljen szív-energiát a kőbe, és szeretetével zárja bele a programot. A kristályt tartsd a zsebedben, vagy a táskádban, esetleg a párnád alatt, amíg úgy nem érzed, megkaptad a szükséges útmutatást. Ha úgy érzed, megtaláltad, amit a szíved diktál, cselekedj e szerint.

Sokszor megesik, hogy már megjött a sugallat, az inspiráció, de valahogy nincs kellő erőnk és bátorságunk elindulni. Hagyjuk magunkat lebeszélni, eltántorítani eredeti céljainktól. Ha megjött az inspiráció, de nincs elég önbizalmad vagy bátorságod követni azt az utat, akkor próbáld ki a következő pozitív megerősítéseket:


1. Az új célok megtalálásához szükséges intuitív látásmód elérésére: „Zikiel, újra meg kell találnom a céljaimat, és segítségeddel tisztán fogom látni, hová szeretnék eljutni az életben. Köszönöm, hogy segítesz megérteni, hogy bennem is megvan az ösztönös képesség, amivel megtalálhatom a céljaimat, és kialakíthatom a jövőképemet, hogy reménnyel telve elindulhassak utamon.”

2. Elveid és ideáljaid követéséhez: „Zikiel angyal, ellenállok a kompromisszumoknak, hogy kitartsak az elveim mellett. Szerető támogatásoddal megtalálom az önbizalmam építéséhez szükséges erőt és az egyensúlyt, és továbbra is becsülettel tisztességesen követem a magam igazát. Utamról senki és semmi el nem téríthet.”


 

A cikk Angela McGerr, Az angyalok hatalma című könyve alapján készült