Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A rózsaszín lángú szívcsillag

2022-05-09

Chamuel arkangyal és a szeretet angyalainak behívása szívcsakránk fejlesztéséhez

Rózsaszín láng 1.jpg

 

 

Chamuel arkangyal és a szeretet angyalainak behívása szívcsakránk fejlesztéséhez.

Ez a szívcsakrát erősítő meditáció létfontosságú, ha szoros és erős kapcsolatot szeretnénk kialakítani az angyalokkal. Lehetővé teszi, hogy magasabb tudatszinten kommunikáljunk velük. Chamuel arkangyal elsősorban a szerető kapcsolatokra összpontosítja energiáját. A meditáció természetes csatornát nyit az angyali energiák áramlása számára, lehetővé teszi, hogy tudatunk könnyedén eggyé váljon az angyalok tudatával. A kellemes, lágy zene és egy rózsaszín gyertya teszi tökéletessé ezt a meditációt.

A szívcsakra hagyományos szimbóluma a 12 szirmú lótuszvirág, melynek középpontjában két egymást keresztező háromszög, szanszkrit nevén trikonas található, melyek tökéletes hatágú csillagot alkotnak.

A szívcsillag azt szimbolizálja, ahogy a lélek leereszkedik az anyagba, és az anyag felemelkedik a lélekhez. A meditáció során ezt a csillagot aktiváljuk a szívünkben.

A hindu hagyomány szerint a szívcsakra hangja a bija mantra YAM (ejtése: í-am). A meditáció során használjuk bátran a szívcsillag aktiválására.

A meditáció gyakorlata

(szükséges: egy rózsaszín gyertya, lágy, angyali zene)

1. Gyújtsuk meg a gyertyát, és tegyük fel a kiválasztott zenét.

2. Helyezkedjünk el kényelmesen ülő meditációs pózban. Összpontosítsunk a légzésre, lazítsunk. Lassan fújjuk ki a levegőt, és kissé tempósabban lélegezzük be.

3. Engedjük, hogy átjárjon a békés nyitottság és elfogadás érzése.

4. Engedjük, hogy a tudatunk meghaladja a földi szintet.

5. Hívjuk be Chamuel arkangyalt és a szeretet angyalait, hogy meg- szentelt rózsaszín fényükkel körülöleljenek. Érezzük, hogy Felmelegszik, meghitté válik körülöttünk a levegő.

6. Gyengéden érintsük meg a szívcsakránkat a bal kezünkkel. Képzeljük el, hogy a szívcsakránknak 12 szirma megnyílik, és közben lássuk a belső oltárunkat (tudatunk legszentebb helyét).

7. Az oltárunk közepén látni fogjuk a rózsaszínű szívlángunkat. Kezdjük el ismételni az AH hangzókat. Az AH ősi idők óta a szív megnyitásának hangja.

"Ah, a szív is úgy nyilik meg,
Mint sötétben a szemek."

Vörösmarty Mihály8. Hívjuk be a szeretet angyalait, hogy éljenek a szívünkben. Lássuk, ahogy a láng egy gyönyörű arany-rózsaszín hatágú csillaggá változik. Engedjük, hogy ez a csodálatos energia végigáramoljon a testünkön és az auránkon, aztán kiáramoljon a külvilágba. Küldjünk szeretetet mindenkinek, aki hajlandó befogadni.

9. Hagyjunk bőven időt arra, hogy lassan visszatérjünk a hétköznapi életbe.

 

 

szív-szeretet.jpg

   

Kép forrása: Pinterest.com