Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A szeretetben mindig van mit fejlődnünk

Magenta színű szárnyak

2018-10-31

Egy olyan meditációt adott nekünk, mellyel bármikor feltöltődhetünk szeretettel és mindenféle szívfájdalomra is remek gyógyír.

 ang chamuel.jpg

 

Ha szíved megtelik szeretettel, akkor minden problémádat sokkal könnyebben fogod megoldani. Ne feledd, mindig gondolj arra, hogy az adott szituációban melyik az a megoldás, amelyik a szeret útját követi. Ha bármilyen sérelem ér, akkor is elvégezheted ezt a meditációt, hiszen a szívfájdalom gyógyítására is kiválóan alkalmas ez a magenta szárny meditáció. Ebben a sötét rózsaszín meditációban Haniel segít abban is, hogy kitárulkozz az önmagad vagy valaki más iránt érzett szerelem és szeretet előtt.

1. Hunyd le a szemed, és lélegezz be színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig fújd ki a negatív érzéseidet, míg el nem lazulsz.

2. Ekkor könyörögj Hanielhez: „Haniel, Haniel, Haniel, hozd el nekem a magenta színű fényt, hogy átjárjon és vigaszt adjon a szeretet ereje, a lelki üdvösségem érdekében. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Most képzeld el, hogy belélegezd ezt a fényt, és minden egyes lélegzetvétellel egyre beljebb juttatod, egészen a szívedhez.

4. Képzeld, hogy a szíved egy virág, például egy rózsaszín rózsa.

5. Ha szeretetedre másnak, vagy másoknak van szüksége, ezen a ponton képzeletedben helyezd őket a rózsa közepébe, a szirmok közé.

6. Amikor a magenta színű fény eléri a szíved, beáramlik a rózsába, és elér ahhoz az emberhez, akit oda helyeztél.

7. A magenta színű fény szíved rózsájából átjárja egész testedet, lelkedet, fokozatosan tölt a szeretet melege.

8. A pink energiát be- és kilélegezve a fényből apránként szárnyak formálódnak körülötted. Az is előfordulhat, hogy valóban érzed ezt a bizsergető energiát magad körül.

9. Köszönd meg Haniel segítségét.

10. A meditációt bármikor elvégezheted, amikor Haniel szeretetteljes segítségével meg szeretnéd újítani a magenta színű szárnyakat.


Szívgyógyítás

Ha saját szíved nyugtalan, vagy tudod, hogy valaki már jár ugyanebben a cipőben, hívd segítségül Hanielt. Mondd ki hangosan: „Haniel, Haniel, Haniel, hozd el nekem a szerető támogatásodat, hogy begyógyítsa szívemet (vagy angyali segítségre szoruló ismerősödét), és elmúljon ez a gyötrő szívfájdalom. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében”. Ha valaki más nevében könyörögsz, mindig kérd ki az illető engedélyét. Ha ez nem sikerül, és az illető valamilyen oknál fogva elutasítja a segítségedet, a dolog rád száll vissza szeretet formájában. A turmalin Haniel szerencseköve, melynek energiája elősegíti a szív gyógyulását, különösen, ha rózsaszín, vagy zöld színben játszik, mert mindkettő a szív színe. Adj egy apró követ annak, akinek segíteni szeretnél, hogy addig hordja, amíg be nem gyógyul a szíve.A szeretetben mindig van mit fejlődnünk1.jpg

 


Angyalok Hatalma - Angela McGerr