Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A szív megnyitása

2018-10-04

Hívd meg az isteni szeretet angyalait és terjeszd ki a szeretet energiáit

A szív megnyitása.jpg

Jelenleg a felemelkedés következő ciklusába való belépés záloga az, hogy megnyíljunk az isteni szféra szeretet minősége felé és egységbe kerüljünk a létezés szeretet áramlatával. Csak a szeretet hullámhosszán vagyunk képesek a magasabb dimenzióba emelkedni.


Meditáció

Helyezkedj el kényelmesen, olyan testhelyzetben, amit kényelmesnek érzel. Ha fekszel, tegyél egy párnát a térdeid alá. Ha ülsz, helyezd lábaidat a padlóra. Bokáidat ne tedd keresztbe. Természetesen a hagyományos meditációs póz is tökéletes.

Most pedig koncentrálj a légzésedre, töltsd meg a tüdődet békességgel és nyugalommal, s kilégzéssel fújj ki magadból minden aggodalmat és szorongást. Hagyd, hogy légzésed lelassuljon, szabályossá és ritmikussá váljon.

Miközben lélegzel, engedd, hogy a békesség tested minden részében szétterjedjen. Légy békés, nyugodt, érezd, hogy minden aggodalom és szorongás kiárad a belőled gyökércsakrádon és talpaidon keresztül. Engedd, hogy tested és elméd a békesség állapotába kerüljön.

Hívd meg az isteni szeretet angyalait, Rafael arkangyalt, Chaemuel arkangyalt, rózsaszín és zöld sugár angyalait. Ezután figyelmed fordítsd a mellkas középpontjában elhelyezkedő szívcsakrádra. Lásd, hogy gyönyörű zöld fényben örvénylik, forog és forog. Lásd magad előtt, hogy egy csodálatos smaragdhoz hasonlóan ragyog.

Miközben nézed, ahogy forog, szívcsakra elkezd kinyílni, és rózsaszín fényt pillantasz meg benne. Ez a szeretet színe. Amint tovább nyílik, látod, hogy a fény kezd ki áradni belőle, beragyogja egész testedet, megtölti aurádat, rózsaszín ragyogásban fürdeti minden részedet, a s minden sejtedet szeretettel tölti meg. Érezd, hogy szeretetben és gyöngéd gondoskodásban van részed; most, hogy lényed minden porcikája részese a szeretetnek. Élvezd ezt az állapotot.

Most pedig hagyd, hogy a szeretetenergia aurádon keresztül kiáradjon, és szétterjedjen a helyiségben, és egy kilégzéssel engedd egyre messzebbre és messzebbre terjedni: túl a falakon a környező területre. Lásd magad előtt, hogy a szeretet kiárad, és mindent megérint, mindent rózsaszín fénnyel borít be, gyógyít, energetizál, harmóniába hoz. Engedd, hogy tovaterjedjen a városban, ahol vagy, és azon is túl, hogy betöltse az egész országot.

Egy lélegzettel lélegezd az egész bolygó köré, hadd töltse be, hadd gyógyítsa azt.  Engedd, hogy a szívedből kiáradó szeretet megérintsen minden élőlényt, megérintse a bolygó minden részletét. Érezd át, hogy szeretetteljes kapcsolat fűz minden létezőhöz.

Most pedig hagyd, hogy a szeretet kiterjedjen az egész világegyetembe, és küldj vele egy gondolatot és kívánságot, hogy minden gyógyuljon, aminek meg kell gyógyulnia, hogy szeretet áradjon oda, ahol szeretetre van szükség, hogy békét, megbocsátást hozzon, hogy helyreállítása a kommunikációs kapcsolatokat.

Tedd hozzá saját személyes üzenetedet.

Maradj ebben az állapotban egy ideig, majd egy lélegzettel engedd, hogy az energia visszatérjen a bolygóra, vissza az országba, vissza a városba, vissza a helyiségbe, végül vissza a szívedbe. A jó hatás, amit most tettél, örökké fog tartani.

Engedd, hogy a szeretetsugár még egyszer felragyogjon a szívedben, tudván, hogy bármikor megnyithatod, és bármikor szeretetet és gyógyító erőt küldhetsz bárhová, ahová csak akarsz.

Hagyd, hogy az örvénylő smaragdzöld fénykerék bezáruljon a rózsaszín sugár felett, és egy kicsit lelassuljon. Ismét fókuszálj a légzésedre. Lassan és finoman kezdd ismét érezni jelenlétedet a helyiségben. Légy tudatában fizikai testednek. Mozgasd meg az ujjaidat és lábujjaidat. Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed.

Igyál vizet, és ha úgy érzed, jegyezd fel a meditációval kapcsolatos tapasztalataidat.

A szív megnyitása1.jpg