Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyalernyő

2018-11-01

Ha azt szeretnéd, hogy angyalod különösen közel legyen hozzád egész nap, akkor nyisd ki Angyali Esernyődet.

 

 angyal ernyő.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 
ANGYALERNYŐ

 

Ezt a vizualizációt arra használhatod, amikor egy bizonyos célt szeretnél elérni, például vizsgára készülsz, vagy egy fontos megbeszélésen kell részt venned, és nyugodt és összpontosított szeretnél maradni egész idő alatt. Vagy amikor egy közeli barát jelenlétének vigaszára vágysz.

1. Arccal kelet felé tárd szét karjaidat és mondd ezt: "Angyalom, légy velem". Hunyd be a szemed egy pillanatra, és képzeld azt, hogy angyalod mögötted áll és átölel szárnyaival. Ismételd meg az invokációt arccal dél felé, nyugat és azután észak felé is.

2. Ha minden égtáj felé elvégezted az invokációt, ülj le és emeld karjaidat magasba, tenyérrel felfelé. Képzeld azt, hogy angyalod mögötted áll, egy hatalmas ernyőt tart, melynek váza aranyból készült. Bár nincs semmiféle anyag az ernyő vázára feszítve, a merevítőket aranyszínű fénycseppek kötik össze, tehát egy óriási arany pókhálószerű dolog alatt ülsz, melyet égi harmattal szórtak tele.

3. Ezen a fénycsipkén át arany és fehér színű fénycseppek hullanak, körülvesznek, és teljesen beburkolnak téged. Mozgasd karjaidat, hogy erősebben érzékeld ennek az esernyőnek a hatásait. Eközben mondd: "Az angyalom velem van". Ismételd ezt, ahányszor csak akarod.

4. Amikor felállsz, érzékeld, milyen energiamezőt hozott létre ez a különleges esernyő. Képzeld azt, hogy feletted lebeg a nap hátralevő részében.

Napközben bármikor mondhatod: "Angyalom, légy velem". Ilyenkor lásd újra az Angyali Esernyőt. Ezt az ernyőt nem felejtheted ott a buszon vagy a moziban.