Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALI GYÓGYÍTÁS

2023-05-25

Minden lélek alapvető joga a testi – lelki energetikai teljesség, egészség.

RAFAEL ARK ANG 111.png

Kép forrása: Pinterest.com

 

ANGYALI GYÓGYÍTÁS

 

„Kopogtass és bebocsátatsz”

„Bármit kértek nevemben az Atyától, megkapjátok”

Atya – életet fenntartó energia létrehozása irányítása

Jézus – minden típusú fájdalmat kiegyenlít, közömbösít

Mária – személyek elvesztése miatt érzett lelki gyötrődések kiegyenlítése

Arkangyalok, angyalok – egy egy rájuk bízott terület, feladat végrehajtása érdekében segítségünkre vannak.

Valamennyien - Védelmek létrehozása.
 
Alkalmazásuk az energetikai gyógyászatban:

Minden lélek alapvető joga a testi – lelki energetikai teljesség ,egészség.

Ezek hiányát betegségnek hívjuk.

A test és lélek harmóniájának felbomlása egyensúly hiányhoz vezet, ez pedig tünetként megnyilvánulva jelzi, hogy állítsuk vissza az eredeti állapotot.

A lelki eredetű problémák idővel mind fizikai tüneteket gerjesztenek, melyek előrehaladott állapotban már csak nehezen fordíthatok vissza.

Minden betegség arra késztett minket, hogy vessünk számot eddigi életünkkel és keressük meg az egyensúly felbomlásának okát.
 
Minden betegség karmikus jellegű, még a nátha is. Gondolj arra, hogy egy életedet megváltoztató találkozóra nem tudsz elmenni. A betegség eszköz a feletted állók (energetikailag) kezében, hogy rákényszerítsenek a helyes útra.

Az okokat kutatva jössz rá mit kell tenned, hogy utadat járva az energiák kiegyensúlyozva éltessék tested mindaddig míg jelenlegi földi feladatodat elvégzed. Akkor visszatérhetsz és kérhetsz, kaphatsz újabb megbízásokat.

A lelki és fizikai fájdalmak kényszerítenek konkrét cselekvésre lelki illetve fizikai síkon.

Így teszed fel a kérdést: Miért én? …., s keresve a választ jutsz el olyan helyekre, emberekhez akik segítenek, vagy tovább irányítanak.

A fájdalmakat azonban addig is enyhíteni kell, legalább annyira, hogy tudd keresni a válaszokat.

Ehhez képesek többek között segítséget nyújtani azon Szent energiák, melyek az Atya utasítására szolgálják a lelkek emelkedését. Ezen energiák meg vannak személyesítve. Ismerjük Őket, legerősebb a Teremtő-életet adó energia az Atya.

Gyógyító feltöltő energiájának maradéktalan befogadásához azonban szükséges egy neki címzett, megbocsátó majd rábízó fohász.

Sokunk haragszik rá jelenlegi, vagy régi életeiben szenvedett sérülések, bántások miatt. Többen meg is átkozták. S bár akkor nem tulajdonítottak ennek jelentőséget, az energia befogadásánál problémát okoznak az akkor keletkezett blokkok. Ezek dacból, haragból gátakat állítanak a beáramló energia útjába.

A megbocsátás egyszerű ima formájában történik. Megbocsátok néked Uram, mert tudom, hogy az én kérésemre tettél akadályokat az általam helyesnek vélt útba. Azért cselekedtél így, hogy láttasd velem a fontos dolgokat, s helyén tudjam kezelni a történéseket.

Tapasztalatból tudom, hogy a megbocsátás kérése felé is jótékony hatású, saját személyiségünkre. Ez is egyszerű és rövid:

Minden elkövetett és el nem követett bűneimért bocsáss meg nekem, Uram. Ámen. A fizikailag el nem követett de gondolatban megcselekedett bűn is blokkokat okozhat. Ezért fontos az erre kért bocsánat is.

Ezután már csak egy egyszerű rábízást kell irányába megfogalmaznod, pl. Uram, Atyám rád bízom testem, lelkem. Megnyitom magam a Te gyógyító energiádnak, kérlek gyógyíts meg, tölts fel a Te fényeddel, most.

ÍGY LEGYEN


A továbbiakban nincs más dolgod mint hogy gondolatok nélkül feküdj és add át energia rendszeredet a feltöltésnek. Kb . 1 óra alatt képes rendbe hozni a legyengült szervezetet. A védelmek létrehozásánál ismét visszatérek az Atya által leküldött energiákra.


A második ilyen segítő Szent energia, az Ő Fiának Jézusnak energiája.

Jézus vállalásánál fogva megváltói energiájával rendelkezik, képes enyhíteni, kiegyenlíteni , megszüntetni a fájdalmakat. A fájdalmak csillapultával helyes gondolatokkal a megfelelő irányba tudja terelni életed, csak figyelj rá. A szív csakra fizikai szinten megjelenő fájdalmai esetén elegendő ráhelyezni Jézus arcképét , sőt ha más megoldás nincs egy darab papírra ráírjuk Jézus nevét, s azt szorítjuk oda,. az enyhülés azonnal létre jön.

Hasonlóképp mint az Atyától kért energia esetében, itt is érdemes Jézus segítségéért imádkozni. Minél mélyebb lelki kapcsolatban állsz Jézussal annál határozottabban fogod érzékelni energetikai szinten is a beavatkozását. Nagyon hatásos mindazon fájdalmak esetén mikor igazságtalanság, megaláztatás történik velünk, hisz mindezen dolgokon Ő Maga is átment. Ha te magad igazságtalan voltál valakivel és az Ő segítségét kéred, megsúgja neked, miként tudod jóvátenni vétkeidet.

De betegségekből adódó fájdalomtünetek enyhítésére is képes. Kérj és megadatik.
 

A harmadik Szent energia Jézusnak Szent anyja   Szűz Mária rezgéséből származik. Elveszített emberek, fájdalmas szakítások, vélt gyermek elvesztésekben ad kérésünkre enyhítő energiát illetve veszi el fájdalmunk egy részét. Ezáltal elviselhetővé teszi a lelki eredetű hiányérzésből fakadó szenvedést.

Elég hozzá egy fohász kérve segítségét. Nagyon jó hatású a szív csakrára tett Mária kép is. Beavatott ember segítség kérésekor, érzi simogatását is arcán .
 
E három alapenergia képes erős védelmet is kialakítani kérés esetén.

Fontos azonban tudni, hogy ezen energiák is alá vannak rendelve az Atya karmikus utunkat egyengető akaratának.

Semmi esetre sem fognak olyat tenni ami a mi tanulásunkat gátolná, ám enyhítik a számunkra nehezen elviselhetőt. 1538390288_12372226305bb1f910f30af_532_26676.jpg

Arkangyalok, angyalok:

Mihály arché

Mikáel- aki Istenhez hasonlatos, az arché rang munkájának rendkívüli fontosságára hívja fel a figyelmet. Ő az arkangyalok vezetője.

Mihály, a mennyei seregek vezére. Az Ő segítségét hívjuk harcunkban a gonosz ellen. Bátorságot önt belénk. Hozzá fohászkodunk, hogy segítsen át életünk nehéz percein, ugyanis Ő a karma őre. Az Ő feladata, hogy a sorsunkat amit az Atyával közös egyeztetés útján vállaltunk, segítsen beteljesíteni.

Gyakran ad reményt, hogy a nehéz utat ne adjuk fel. Ő az egyetlen az angyalok között aki képes a karmánkat és mások karmáját módosítani, oldani.

Ezért hozzá imádkozunk, ha kiakarunk lépni vállalt élethelyzetünkből és akkor is ha túl kemény az oktatás. Ilyenkor van lehetőség enyhítésre,

de a tanulási folyamat hosszabbá válik.

Férfi energiánk növelését is tőle kérhetjük (keményebb feladatok).

Mihály arché védelmét szintén kérhetjük a negatív energiák ellen.

A Fény harcosai az Ő vezetésével harcolnak a másik oldal ellen.

… és Ő visz át minket a Mennyországba, ezért leragadt lelkek hazakísérésére is megkérhetjük.

Gábriel arkangyal

Gábriel, Isten ereje   Feladata az útmutatás és lelkünk ébresztése. Emeli a rezgésszintet.

A hír hozója. Ő közölte Máriával is az örömhírt. De Ő beszélte rá Józsefet is, hogy ne küldje el Máriát, hanem vállalja el fia felnevelését.

Ő a remény angyala. Gábriel a cselekvés, a cselekvőképesség angyala.

Ezért eredményesebbé tehet minket munka közben. Segíti a szellemi üzenetekkel történő foglalkozásokat. A kreatív gondolatok teremtője.

Segíti a fogamzás képességet és az anyaság elfogadását is.

Segíti testünk méregtelenítését. Tisztítja tudatunkat a negatív gondolatoktól. Segít a tér energetikai tisztításában is.

Általa jő el a Szent Lélek. Színei: indigókék, fehér. Aurája rézszínű.
 
Uriel arkangyal

Uriel, Isten fénye      Rávilágít a helyzet lényegére, előrejelzéseket ad.

Figyelmeztet a különböző veszélyekre. Az Akasha krónika őrzője, az angyalseregek vezére, fényével megszabadít a démonoktól. Bölcs tanácsadó. Ha dühösek és idegesek vagyunk, Ő megnyugtat minket.

Segít harmóniát lelni, és a dolgok elfogadásában.

Színei: arany és lila.

Rafael arkangyal

Rafael, Isten gyógyító hatalma      A teljesség és egység arkangyala.

Szeretetteljes gyöngéd angyal. Minden fizikai lény gyógyítója.

Minden gyógyítással kapcsolatos tevékenységben kérhetjük a segítségét (test, elme, lélek ). Segít a harmadik szem felnyitásában is.

Ha valakinek a gyógyítását elutasítja, annak oka van mely a karmában és tanulásban keresendő. Hatókörébe tartozik a szelleműzés, tértisztítás.

Ezt Mihály arkangyallal végzik fizikailag behatárolt helyekről.

Szenvedély betegségek, beteges vágyak gyógyítása.

Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő védelme. Ha gyógyulni, gyógyítani szeretnél kérd Rafael arkangyal segítségét. Küld el a beteghez névvel, hellyel, betegséggel meghatározva, majd vond be képzeletben zöld fényével a beteg helyet. Utána köszönd meg a segítségét. Vagy kérd tanácsát a gyógyításhoz. Imádkozhatsz is hozzá kérelmeiddel.

Színe: általában zöld, ritkán lila (ez a gyógyítás színe) 

Raziel arkangyal

Raziel, Isten titka           

A titkos tartományok Angyalaként és a

Legfensőbb Misztériumok Uraként ismeretes. Az Arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így segíteni tud abban, hogy megértsük az emberi logikát meghaladó eszméket, a hétköznapi gondolkodást kitágítja, de közben gyógyító hatással is bír.

A legenda szerint Raziel "a minden Égi és földi tudás" könyv szerzője. Miután Ádám és Éva kiűzettek a paradicsomból, Raziel adta át Ádámnak ezt az írást, melyből megnyilvánul Isten kegyelme. Javítja a tisztánlátást, tisztán hallást. A hétköznapi tudást kitágítja, segít az emberi aggyal fel nem foghatót megérteni. Aurája a szivárvány színében tündököl.

Chamuel arkangyal

Chamuel arkangyal a tisztaság és feltétel nélküli szeretet megtestesítője. Az Ő feladata a veszélyes erők eltávolítása, hogy megelőzze a világ sorsának rosszra fordulását. Támaszkodhatunk tisztánlátó képességére, amikor tárgyakat, helyzeteket vagy embereket keresünk. Látja valódi értékeinket és feltétel nélkül szeret bennünket.
Híres arról, hogy segít meglelnünk a célunknak és a szenvedélyeinknek leginkább megfelelő hivatást, így karrierünkben is bátran fordulhatunk hozzá tanácsért. Színe: rózsaszín, narancs

Jofiel arkangyal

Jofiel, Isten szépsége    Minden, ami isteni, természetes, szép és örök.

Jofiel arra hivatott, hogy segítsen a szépség eddig nem tapasztalt mélységeit felfedezni. Neki köszönhetően támadnak szép és nemes gondolatink, ő segít észrevenni a környezetünkben fellelhető szépséget, ezáltal egyre több gyönyörűséget hoz az életünkbe. Gyógyítja a negativitást, a bennünk lévő zűrzavart; a depressziót,segít önvalónk megértésében; elménk tisztaságát biztosítja; megvilágosodást hoz döntéseinknél; visszaadja jókedvünket, az öröm érzését.

Színe: sárga, pink
 
Öngyógyítás és mások kezelése:
 

Szorult élethelyzetünkben feltesszük a kérdést , miért és hogyan tudok ebből kikerülni. Az alapszituáció a tanulás szükségessége vagy már szükségtelensége. Ez nem kizárólag ránk, de gyakran közvetlen környezetünkre is vonatkozik.

Mindaddig nem fog sikerülni egészségünk tartós visszaszerzése, amíg abból az élethelyzetből tanulnivalónk van. Ha megértettük a leckét és beépítettük az ebből származó tudást életünkbe, a betegség feleslegessé válik. Engedélyt kapunk a helyzetből való kilépésre. A betegség addig fog fenn állni míg rá nem eszmélünk mondanivalójára.

Itt léphetnek be az angyali erők. Kérhetjük Őket kit kit feladata szerint, hogy segítsen nekünk abban, hogy a leckét mi hamarébb felismerjük, s ha ez megtörtént , kérhetjük fizikai szintű gyógyításunkat is.

Beteg kapcsolataink úgy szintén gyógyításra szorulnak. Ezeknél is fontos a miért felismerése. Szintén angyali tanácsnokok segíthetnek nekünk.

Az egyedüllét, a párkapcsolat hiánya jelezheti azt, hogy nekünk de lehetséges hogy leendő párunknak is tapasztalat szerzésre van még szüksége. Az angyali útmutatás erőt ad a tanultak befogadására.

Ha Mihály arkangyalt kérjük helyzetünk segítésére, oldására, látásunk felerősödik , könnyebben leljük meg azt a földi segítőt aki csatornáz, tükröt tart, átkot old angyali segítséggel.

Nincs angyal aki a segítséget megtagadná. Valamilyen irányba biztosan eligazítanak.

Tiszta csatornák, gyógyítók igénybe veszik rendszeresen az angyali segítőket. Pontosabban az angyalok veszik igénybe kérésünkre a mi energetikai rendszerünket, hogy az általunk lekért oldó, karmagyógyító energia a megfelelő helyre jusson. Ez egy vállalása a karmaoldóknak, amit Mihály arkangyal ledolgozásként mint lehetőséget biztosított számukra. Szintén angyali segítséggel tisztítanak csakrákat, energetikai rendszereket. A vállalás önkéntes és „fenn” történik.

Az esetek döntő százalékában ezek a „gyógyító” találkozások többször is megtörténnek, mindig az eset igényei szerint. Mindenki a saját ütemében épül, gyógyul. Abban a pillanatban, hogy a betegség szükségtelenné válik Rafael arkangyal segítségét kérve a test és lélek tünetmentes állapotba kerülhet. Ennek ideje attól függ mennyire rombolta le a szervezetet fizikailag is a betegség.

 

 Arcangeles.jpg

Kép forrása: Pinterest.com