Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyali segítség

2018-07-26

Légy eredményesebb az életben az angyali segítséggel

 

ang 6736_n.jpg  

 

Ha több önbizalomra vagy motivációra van szükséged, próbáld ki az alábbi pozitív megerősítéseket Machidiel angyal felé. Sokszor az önbizalomhiány a legfőbb akadály céljainkhoz vezető úton. Nem a képességeinkkel van a baj, még lehetőségeket is kapunk, egyszerűen nem hiszünk eléggé magunkban. Kérd Machidiel segítségét, hogy magabiztosabb lehess. Az önbizalomért fohászkodj így: „Machidiel, megérdemlem az esélyt a céljaim elérésére, hogy megtaláljam a boldogságot. Segítségeddel tisztázhatom az új céljaimat, amelyek így mindenképpen megfelelnek a valós igényeimnek, és nem csak találgatásokon alapulnak. Segíts felépítenem az álmaim követéséhez szükséges önbizalmam”.

Eth az idő angyala megállítja neked az időt

 „Eth, Eth, segíts nekem, hajlítsd meg az időt, hogy elvégezhessek valami nagyon fontosat, és ígérem, hogy mostantól jobban fogom szervezni az életemet. Kezedbe teszem a lelkem. A szeretet és a fény nevében.”

Sadriel, a rend angyala segít visszaállítani a rendszert a napjaidban, a rendet az otthonodban és az életedben. Mondd: „Sadriel, Sadriel, amíg a káosz el nem tűnik az életemből, nem veszem észre, mit kell tennem, kérlek, segíts! A szeret és a fény nevében.”

Sadrie és Eth gyakran szorosan együttműködnek egymással, abban, tudnak segíteni, hogy sikeresen meg tud szervezni az életedet.

Zadkiel az állásinterjú sikeréhez

Ha sikeresebb szeretnél lenni, és ehhez úgy gondolod, egy állásinterjú segíthet hozzá, akkor kérd Zadkiel segítségét, még mielőtt bemész az interjúra. Mondd ezt el magadban: „Zadkiel, Zadkiel, légy velem és hozz nekem sikert. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” A zsebedben lapuló Zadkiel kő (lehet türkiz, vagy lazurit) könyörgésedet tovább erősíti. Ha nem jársz sikerrel, valószínűleg, így volt megírva. Valami miatt nem lennél boldog az általad választott munkahelyen, vagy szakmában. Az utóbbin neked kell őszintén elgondolkoznod.
 

Zephon a tudatosság angyala is segít

Ha az a típus vagy, aki hamarabb cselekszik, mint gondolkodna, akkor az ellen is érdemes tenni, hiszen sokszor épp a meggondolatlanságod miatt hozol rossz döntéseket. Zephon a tudatosság angyala, így hangzik üzenete a számodra: „Én vagyok az angyal, akinek ezer szeme éberen vigyáz rád. Éberségem végtelen, soha nem szűnik meg. Arany energiám lesz titkos páncélod. Szeretetem körülölel és vigyázza lépteid. Ha előbb cselekszel, mint gondolkodnál, hívj segítségül, mert vigyázó arany szemeim mindent látnak, és utat mutatnak, hogy jobban átlásd a helyzeteket.

Ruhiel a szelek angyala

Ruhiel a szelek angyala elfújja a régi dolgokat, felfrissíti és felüdíti a szellemet. Ha szeretnél megszabadulni valamitől a múltadból, akkor könyörögj Ruhiel angyalhoz, és fogadd be a szél frissítő erejét az életedbe. Így hívd Ruhiel angyalt: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem a keleti szél erejét, hogy megszabaduljak valamitől a múltamból. Segíts rajtam, és gyengéd nyugati szeleddel emeld fel szellemem, hogy új szemszögből lássam az életem, déli szeleddel pedig erősítsd fel pozitív tulajdonságaimat, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt ugyanazokat a hibákat követem el az életben. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Diniel a jószerencse egyik angyala

Diniel a jószerencse egyik arany angyalának üzenete: „Veled vagyok, ha szükséged van rám, örvénylő arany energiát hozok neked, ragyogó és élő fényem szerencsébe burkol téged, meggyógyít, egyensúlyba hoz, oltalmaz.”

A következő módon hívd Dinielt: „Diniel, Diniel, Diniel, belélegzem az arany erejét. Légy velem és hozd el nekem az élő arany fényt, amely bennem és körülöttem áramlik, és ellensúlyozza a bennem lévő ezüstöt. Adj erőt a döntéseimhez és a cselekvéshez, hogy ez a lelki üdvösségemet szolgálja. Hozz nekem szerencsét, Diniel. A szeretet és a fény nevében.”

Mondd el a könyörgést, majd lélegezz be aranyat, és képezz arany burkot magad köré, hogy egyensúlyba kerülj, jobban tudj a mindennapokra koncentrálni, és elvégezhesd a függőben lévő ügyeidet. Arany fénypalástot von köréd a fény. Az energiákat elküldheted valaki másnak is, akinek az arany erejére van szüksége.

Zikiel inspirációt nyújt

Ha már elég nyitott vagy az intuíciókra, és képes vagy meghallani a belső hangot, akkor már csak egy lépés választ el attól, hogy az angyali sugallatokat is meghalld. Zikiel az üstökösök és a meteoritok angyala villámszerű látomás formájában inspirációt nyújt az Égből. Ha angyali sugallatra van szükséged, fordulj bátran Zikiel angyalhoz!

Zikiel üzenete: Én irányítom az üstökösök és a meteoritok végtelen útját, az ember galaktikus eredetéről mesélve. Fényességes kozmikus porfelhő jelzi az utam, de útközben hirtelen zseniális ötleteket kaphatsz tőlem, pontosan azt, amelyre épp szükséged lehet. A nevemmel programozz be egy követ és tartsd magadnál, amíg megvilágosodsz. Kérj, hogy mutassak utat a szívednek, hogy tudd, mikor neked való az adott ötlet.


ang 235283.jpg

 forrás:

Angyalok Hatalama

Angela McGerr
Alexandra Kiadó