Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALI ÚTMUTATÁS

2023-05-25

Hogyan vegyünk át égi üzeneteket

Angyali Útmutatás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

ANGYALI ÚTMUTATÁS

 

Isten éppen annyira szeretné eljuttatni hozzád az égi vezettetést, mint amennyire te szeretnéd meghallani, úgyhogy megkönnyíti számodra a dolgot. Nem kell eljönnöd egy angyal terápiára ahhoz, hogy recepteket kapj az égből. Megkaphatod közvetlenül is a vezettetést a belső hatodik érzéked segítségével, amit Isten mindenkinek megadott, hogy követhessük mennyei tanácsait (az előszóban részletesebben beszélünk a hatodik érzékről).

Mindez olyan egyszerű, hogy gyakran egyszeri alkalom elég ahhoz, hogy az emberek begyakorolják a hatodik érzék használatát, hogy általa tanácsokat kapjanak az égből személyes problémáik megoldására. Ha olyan ember vagy, aki azt hiszi, hogy az életben valahogy mindig mindennek nehéznek kell lennie, akkor mindez nehezen hihető lehet számodra. Ahogy ebben, és a többi könyvemben is többször elmondtam, Isten és az angyalok mindig melletted vannak, és folyamatosan árasztják üzeneteiket, gyógymódjaikat és iránymutatásukat rád. Lehet, hogy tudtodon kívül visszautasítod ezeket az angyali üzeneteket különféle okokból,

Egy: egyszerűen meg sem hallod őket, és nem tudod, hogyan kell rájuk hangolódni.

Kettő: saját érzelmi fájdalmaid, és zaklatottságod elfojtja az égi üzeneteket. Három: lehet, hogy nem szereted, ha megmondják neked, hogy mit csinálj, és ha Isten irányítása alatt állsz, úgy hogy nem veszel tudomást a javaslatról, még akkor sem, ha válaszként érkezik imáidra.

Ha gondosan gyakorolja a kérdésfeltevést, és azt, hogyan maradjon éber az égből érkező válaszokra, mindenki képes világosabb, erősebb kapcsolatot teremteni angyalaival. Isten és segítői kísérnek utadon, és tudatni akarják veled, hogy képes vagy rá már most is, hogy pontosan átvedd üzeneteiket.

Ebben a fejezetben megtanulhatod, hogyan ismerd fel az angyalok üzenetküldő módszereit. Elsajátíthatod azt is, hogyan tisztítsd meg magad az érzelmi zavaroktól, melyek eltorzíthatják, vagy blokkolhatják az égi üzeneteket.

Ezután egy kétlépcsős folyamatban vehetsz részt, amely mindenkit képessé tesz arra, hogy vezettetést kérjen és kapjon élete dilemmáiban, amikor, és ahol erre szüksége van.

Érzelmi tisztulás: az út szabaddá tétele

Az első lépés az angyali tanácsok befogadásában önmagunk megtisztítása a zaklatott, negatív érzelmektől. Az ilyen érzelmek elvágják az égi kommunikáció négy útját.

Tisztán hallás (szavak és hangok), tisztán látás (képek), tisztán érzékelés (érzetek és érzelmek) és tisztán tudás (hirtelen felismerés). Az égi üzenetek elérik ezeket a sötétkaotikus energiákat, és azonnal vissza is pattannak róluk. Nehezen törik át a falakat, amit a nativitás emel körülöttünk.

Az angyalok arra biztatnak, hogy szánj időt minden boldogtalanság, neheztelés elengedésérc mielőtt tanácsért fordulsz az éghez (sürgős esetben természetesen azonnal kérj segítséget). Ezt meg kell tenni akkor is, ha esetleg nem érzed, hogy negatív érzések lennének benned. Az embereknek gyakran vannak ilyen érzéseik munka közben mélyen eltemetve, de nincsenek tudatában mindaddig, amíg meg nem állnak, hogy megvizsgálják hirtelen eltöret érzéseiket.

A pszichoterápiával ellentétben, ami hosszasan analizálja a negatív érzelmek kiváltó okait, az érzelmi megtisztulás egy angyali meditáció, ami képessé teszi az embereket arra, hogy elengedjenek minden haragot, engesztelhetetlenséget, sértettséget, féltékenységet, fájdalmat, és ártó érzelmi terhet az életükből, gyorsan, és teljes mértékben egyedül.

Ez a meditáció felszabadítja a szívet, így az isteni szeretet pozitív energiája, ami a mennyekből áramlik, be tud lépni szabadon az angyali gyógymódok kíséretében.

Szánj legalább fél órát az érzelmi megtisztulásra, úgy, hogy egyedül lehess, és ne zavarjon meg senki. Kapcsold ki a telefont a, hogy zavartalanul dolgozhass. Tedd ki a Ne zavarjanak táblát az ajtódra, ha nem vagy egyedül. Ülve, vagy fekve, kényelmes testhelyzetben vegyél három nagyon lassú, tudatos lélegzetet. Olyan lassan és mélyen lélegezz be és ki, amennyire csak lehetséges. Hitednek megfelelően meghívhatod a számodra megfelelő lényt, hogy körbevegyen téged. Lehet az Jézus, Quan Yin, Mohamed, Mózes, Mária, a Szent Lélek, vagy akár Szél Apánk. Saját megtisztulásomkor, én általában Jézust, és Raphael és Michael arkangyalokat hívom, valamint a többi gyógyító, tisztító munkát végző angyalt.

Mondd nekik gondolatban, vagy fennhangon:

 

"Most engedélyezem, hogy belépjetek a szívembe. Kérlek benneteket, lépjetek be szívembe most rögtön, és tisztítsátok meg érzelmeimet. Kérlek, tisztítsátok meg a szívem minden haragtól, amihez még ragaszkodom."

Tölts el néhány csendes percet, figyelve az angyalok munkáját a szívedben. Olyan érzés lesz, mintha energiahullámok haladnának benned, és a tested összerándulhat, ahogy elengeded a régi haragot. Amikor úgy érzed, tudatod, tested, szíved nyugodt, akkor tovább mehetsz a következő lépésre.

Kérlek, benneteket, tisztítsátok meg a szívemet minden fájdalomtól, ami mostani vagy előző életeim múltjából bennem maradt.” Ismét várj néhány percet, amíg az angyalok elvégzik a tisztítást. Fontos, hogy tudatosan lélegezz ezalatt, mert a visszatartott lélegzet lassítja a folyamatot. Kérlek, tisztítsátok meg szívemet minden nehezteléstől, sértettségtől, amit hordozok önmagammal, az életemmel, más emberekkel, ügynökségekkel, vagy a világgal szemben.”

Pihenj egy darabig, míg az angyalok eltávolítanak belőled minden neheztelést.

Kérlek benneteket, tisztítsatok ki belőlem minden olyan érzést, hogybecsaptak, vagy én magam árultam el magam.”

Lélegezz mélyen, hogy az angyalok teljes mértékben hozzáférjenek szívedhez, és érzelmeidhez.

Kérlek, tisztítsátok meg a szívemet attól a félelemtől, hogy elveszítem a kontrollt, vagy hogy valamit kontrollálnom kell.”

Várj, amíg az angyalok megtisztítanak a félelmektől.

Kérlek, tisztítsatok meg minden kiengesztelhetetlenségtől, ami családommal, barátaimmal, szeretőimmel, főnökeimmel, munkatársaimmal, idegenekkel, vállalatokkal és a világgal szemben van bennem.

Ismételd ezt a mondatot mindaddig, amíg a tested nyugalmat nem érez, mialatt mondod. Ez jelzi, hogy az angyalok megszabadítottak a meg nem bocsátás érzelmi terhétől. Ne feledd, hogy nem kell mindenképpen megbocsátanod az emberek cselekedeteit, csak magának az embernek. A megbocsátás gyógyszer, és megtisztítja az utat az éggel való kommunikációra.

Angyali Útmutatás1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Égi üzenetek átvétele: Kétlépcsős technika

Amikor végeztél az érzelmi tisztítás meditációjával, akkor készen állsz arra, hogy tudatosan kapcsolatba lépj az égi tanácsadókkal. Bár eleinte bátortalannak erezheted magad, csak kövesd a következő két lépcsőfokot:

1.Nevezd meg a problémát (vagy helyzetet) amelyben vezettetésre van szükséged.

2.Vedd át az égi javaslatot.

Meglehetősen egyszerűen hangzik nem igaz? Itt egy tipp az angyaloktól ahhoz, hogy még könnyebben menjen. Az én üzenetközvetítéseim sokkal részletesebbek, tisztábbak és pontosabbak, ha előbb elmondok egy imát. Ez bárki másnak is beválhat.

Én a következő imára támaszkodom csodás eredményessége miatt:

Isten, Szent Szellem, és angyalok, kérem a segítségeteket ebben az üzenet átvételben. Kérlek, adjatok részletes információkat, melyek segítenek ezen az emberen, és áldjátok meg őt. Köszönet szeretetetekért, és segítségetekért Isten, Szent Szellem, és angyalok. Ámen.

Néhány perces meditálás is jót tesz az üzenet átvétel előtt. Kimutatták, inspirációra és a belső jelekre, így könnyebb felvenni a kapcsolatot angyalaiddal, vagy mások angyalaival

A probléma megnevezése

Mindig hangsúlyozom klienseimnek, hogy mennyire lényeges tudatosan megfogalmazott kéréssel fordulni Istenhez és az angyalokhoz gyógyírért nehézségeinkre. Minden alkalommal, mikor felteszünk egy kérdést, automatikusan kiváltjuk az égi választ. Lehet ez egy konkrét kérdés egy konkrét problémával kapcsolatosan, mint pl. -Mit tegyek a domináns anyámmal? - vagy -Nézzek új munkahely után?, de lehet általános kérdés is, mint pl: -Hogyan lehetnék boldogabb? Vagy:

Mit kezdjek az életemmel?

Úgy fogalmazd meg kérésedet az ég felé, ahogy az neked a legkényelmesebb.

1.Fogalmazd meg a kérdést, és mond ki hangosan.

2.Tedd fel a kérdést gondolatban (az angyalok ugyanolyan tisztán hallják gondolatainkat, mint kimondott szavainkat. De ne aggódj, nem ítélnek el a gondolataid miatt).

3.Írd le a kérdést a naplódba vagy naptáradba, vagy egy levélbe, amit leragasztasz, és később megsemmisítesz.

4.Vizualizáld a kérést, képzeld el a helyzetet, amiben tanácsra van szükséged.

 

(Lehet, hogy nyugodtnak, és komolynak fogod látni magad, ahelyett hogy mérges lennél hiperaktív hároméves gyerekedre, vagy elképzelsz egy kérdőjelet egy felvételi kérelmen, ha tanuláson gondolkozol.)

A válasz megérkezése

Mivel az angyalok hallják, amint gondolatban megfogalmazod a kérést, lehet, hogy megkapod a gyógymódot, még mielőtt befejezted volna a kérdést. A válasz érkezhet látomás, gondolat, fizikai érzet, érzelem, vagy hallható szavak formájában. Azzal növelheted az első üzenet meghallásának valószínűségét, ha tudatodat az ellazult koncentráció állapotába hozod.

Ellazult, mert minden feszültség gátolja a válasz tudatosodását. Koncentráció, mert ha elkalandoznak a gondolataid, akkor valami másra fogsz gondolni a válasz érkezése közben.

Gyorsan elérheted ezt az állapotot azzal, ha veszel néhány mély lélegzetet, vagy elmondasz egy gyors imát rögtön azután, hogy feltetted a kérdést.

Figyelj minden benyomást, ami a kérdésfeltevés után ér. E benyomások a következő formában juthatnak el hozzád:

1.Tisztán hallás.

 

Szavak, zeneszámok, egy zenei téma, amit belül, vagy kívül hallasz. Kérdezd meg angyalaidat: - Hogyan kapcsolódnak ezek a szavak, vagy ez a zene a körülményekhez, amiről beszéltem?

2.Tisztán látás.

 

Álomszerű mentális film, lebegő belső kép, egy szimbólum. Kérdezd meg az angyalokat -Hogyan kapcsolódik ez a látvány a problémámhoz?-


3.Tisztán érzékelés.

 

Öröm, melegség, félelem, várakozás és más érzelmek formájában. A gyomrod összeugrik, vagy izgatott leszel, megváltozik a légnyomás, bizonyos illatokat, vagy más érzeteket tapasztalsz. Kérdezd meg az angyalokat: - Hogyan kapcsolódnak ezek az érzetek a kérdésemhez? Azt jelzik, hogyan fogok érezni a jövőben, ha bizonyos változtatásokat véghez viszek?


4.Tisztán tudás.

 

Hirtelen tudod, mit kell tenned, anélkül, hogy valaha gondolkodtál volna ezen a megoldáson. Olyan meggyőződés, ami mintha lelked legmélyéből törne elő.