Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALI VÉDELEM

2021-12-17

Mihály és Metatron arkangyal segítsége

michael 2.jpg
 
 
VÉDELEM
 
Mihály arkangyal és Metatron arkangyal
 
Kedveseim, azért jöttünk ma el, hogy segítsünk nektek eligazodni a karácsonyi dagály e mélységes és csodálatos időszakában.
 
Sajnos a Karácsony a 3. dimenziós Földön sokak számára stresszes időszak, különösen az utóbbi néhány évben.
Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk mindannyiótokat, milyen csodálatos lehet ez az időszak.
 
Jeshua több mint 2000 évvel ezelőtt jött a Földre, hogy elhozza a Krisztusi Tudatosságot, és most újra eljön, hogy segítsen elhozni a Béke, Szeretet és Harmónia 5. Dimenzióját.
Drágáim, tudjuk, hogy sokatoknak milyen nehéz lett az élet, különösen azoknak, akik ismerik az Igazságot a sötétségről amely eluralkodott és évezredek óta körülveszi a bolygótokat.
Most itt az ideje, hogy kilépjetek ebből a sötétségből és még inkább a Fénybe lépjetek, és mi azért vagyunk itt, hogy megadjuk nektek azon védelmi eszközöket, amelyek segíthetnek nektek ebben.
Sok félelem és harag van jelen pillanatban a Földön, és ezek az erőteljes eszközök segítenek nektek elkerülni ezt a negativitást, és segítenek nektek az 5. dimenzióba vezető utatokon.
 
Mihály arkangyal:
 
Elhozom nektek a Fény Kardomat és a Kék Védelmi Köpenyemet, hogy használjátok a 3. dimenziós világban.
 
Képzeljétek el, hogy a Fény Kardja a mennyekből a fejetek fölött lévő Csillagkapu csakrához száll le, és az összes csakrátokon keresztül a Gyökércsakrába megy le, összeköt és leföldel benneteket a lábatok alatt lévő Föld csakrához.
 
Vegyétek körül magatokat a Kék Védelmi Köpenyemmel, amely megtartja bennetek a Szeretet Fényét, és megvéd benneteket a gonoszság és sötétség minden formájától kívülről.
 
Metatron arkangyal:
 
Elhozom nektek az Igazság Bíborvörös Lángját, hogy elégessetek minden belülről és kívülről érkező negativitást.
 
Képzeljétek el, hogy ez a Láng Gaia Földjének középpontjából érkezik, feljön a lábatok alatt lévő Föld csakrán keresztül a Gyökér csakrához, majd felfelé halad a gerinceteken keresztül a Korona csakrába és fel a fejetek felett lévő Csillagkapu csakrába, hogy összekapcsolódjon a Központi Nappal.
 
Ez a láng el fog égetni minden olyan negativitást, ami mind ebből, mind az előző életetekből hozzátok tapadt.
 
Képzeld el, hogy a láng körülveszi a tested, és küldd ki az aurádba, ameddig csak látod.
 
Használjátok ezeket az eszközöket, amikor a 3D világban jártok-keltek, és segíteni fognak nektek legyőzni minden negativitást, amit magatokhoz vonzotok.
Segítenek nektek navigálni a félelem és negativitás 3. dimenziós világában, hogy felemelkedhessetek a Szeretet, Béke és Harmónia 5. dimenziójába.
 
Amikor levertnek érzitek magatokat és képtelenek vagytok megbirkózni ezzel az időszakkal, üljetek vagy feküdjetek le a csendben, kapcsolódjatok hozzánk és mi megtisztítjuk az összes alacsonyabb frekvenciát, amit esetleg magatokhoz vonzottatok. Hívjatok minket, hogy megvédjünk és biztonságban tartsunk benneteket.
 
Az Angyali Birodalom részeként mindannyiótoknak köszönjük, hogy eljöttetek a Földre, hogy segítsetek Gaiának és minden élőlénynek felemelkedni ebben a fontos időszakban.
 
Nagyra értékeljük mindazt, amit teszel, hogy segíts neki, és sok szeretetet, Fényt és sok Áldást küldünk nektek, hogy segítsünk nektek az utatokon.
 
 
Mihály arkangyal és Metatron arkangyal.
 
 
 
 
Thea Grace Sirius által