Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyal Levél

2022-01-10

Régi kapcsolatok oldása, megbocsátás és megbékélés

angyal levél.jpg

 Kép: Pinterest.com

 

Angyal Levél

 

Régi kapcsolatok oldása, megbocsátás és megbékélés

 

A múlt konfliktusaiból, nézeteltéréseiből és sérelmeiből, magunkba hordozott érzelmi poggyász, elnehezíti szívünket.

A fel nem oldott problémák tovább élnek bennünk és a harag mérgező érzelmi energiája, nem engedi, hogy tovább lépjünk.

 

A kapcsolatokban megélt nehézségek mély sebeket hagyhatnak a lelkünkben, és előfordulhat, hogy személyesen nem tudjuk feloldani a problémákat.

 

Lehet, hogy az akivel kapcsolatban el kell engedni a régi sérelmeket már nem él, vagy nagyon távol van, tán az ego falak nem teszik lehetővé, hogy szeretettel lezárjuk a múltat.

 

Íme egy egyszerű technika, hogy miképp oldhatod fel a nézeteltérések és neheztelés nehéz energiáit az angyalok segítségével.

 


Raguel és Chamuel arkangyal segítségét is kérheted, ők is tudnak segíteni abban, hogy felszabadítsd a szíved és felold a konfliktusokat.

 

 

 

Angyallevél …………………(XY)………………… Magasabb ÉnjénekSzeretettel kézbesítve Isten Angyalai általKedves …………………………………………!Ezt a levelet azzal a céllal írom, hogy véget vessünk a közöttünk lévő ellentéteknek, a  haragot és szomorúságot kiváltó ügyeknek. Szeretném ha mindketten továbbléphessünk egy kölcsönösen nagyobb tiszteletet hozó kapcsolat felé. Tudom, hogy mindkettőnk Magasabb Énje ennek az eredménynek az elérése érdekében munkálkodik.

Kérem az angyalok segítségét abban, hogy a múlt minden fájdalma, haragja és keserűsége oldódjon fel mindkettőnkben, és helyébe szülessen meg a szívünkben a megbocsátás, megértés és megbékélés.Méltányolom a következőket:


(ide a kettőtök közötti kellemes élmények részleteit írd le)

...

...

...


Mérges vagyok a következők miatt:


(ide a kettőtök közötti kellemetlen élmények részleteit írd le)

...

...

...


Mindkettőnknek a következőket kívánom:


(ide azt az eredményt írd le, amit el szeretnél érni kettőtök között – és amely mindkettőtök számára előnyös lenne a vitában)

...

...

...

 

Megbocsátok Neked, mindazt amit ebben az életetekben, vagy előző életetekben valaha is elkövettél ellenem.
 
Legyen az vélt vagy valós bűn, akarva vagy akaratlanul elkövetett, akár szóban, gondolatokban vagy tettben.  KIJELENTEM, hogy Itt és Most minden bűnödet MEGBOCSÁTOM.
 
És KÉRLEK BOCSÁSS MEG minden bűnömet, amit ebben az életemben, vagy az előző inkarnációban valaha is elkövettem ellened. 
 
Legyen az vélt vagy valós bűn, akarva vagy akaratlanul elkövetett, akár szóban, gondolatokban vagy tettben.  Ha tettem ellened, akkor Itt és Most, kérlek bocsáss meg nekem.
 

A bennem élő Szellem megbocsát neked minden köztünk lévő rosszindulatért, félreértésért, haragért és gyűlöletért. A benned élő Szellem megbocsát nekem minden köztünk lévő rosszindulatért, félreértésért, haragért és gyűlöletért.

 

Szabad vagy, hogy önmagad lehess; és én is szabad vagyok, hogy önmagam lehessek.

 

Minden tisztázódik közöttünk most és mindörökre. Így legyen.

 

Aláírás:. ………………………………………………..


Most hajtsd össze a levelet, és címezd meg az adott személynek (vagy helyzetnek). Két héten keresztül tartsd a levelet valamilyen különleges helyen. Ösztönöd meg fogja súgni, amikor a levél elment a címzettnek. Ezután égesd el a papírt – ezzel felszabadítod annak energiáját az Isteni irányába.

 

 

 

 

Aysha