Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyalnapló, és angyaloltár

2018-04-01

Milyen is az angyalnapló?

Angyalnapló, és angyaloltár.gif

Kép forrása: Pinterest.com

Nincs szükség részletesen kidolgozott naplóra, amelyet minden nap előveszünk, és teleírunk. Meglehet, hogy néhány nap, vagy hét is eltelik, mire bármit is belejegyzünk. Viszont nagyon fontos, hogy - ha valami angyali dolog történik velünk - papírra vessük érzéseinket, elgondolásainkat. Néhány hónap alatt így képesek leszünk meglátni, hogyan állnak hozzánk őrangyalaink, hogyan kezelik a problémáinkat. Ezáltal még a bizalmunk is nőhet vele szemben.

Ha nem szeretünk írogatni, jegyzetelgetni, akkor is vegyük rá magunkat, hogy legalább néhány kulcsszót írjunk bele a naplónkba. Hamarosan észre fogjuk venni, hogy írásaink egyre hosszadalmasabbak lesznek, és - ahogy kapcsolatunk fejlődik az angyalunkkal - alig várjuk majd, hogy lejegyezhessünk bizonyos dolgokat.


Mit tartalmaz az angyalnapló?

Az angyalnapló legfontosabb tartalma mindig kéréseink, kérdéseink legyenek. Ha mindig leírjuk azt, hogy éppen milyen kéréssel fordultunk az angyalokhoz, akkor az értékelést is jegyezzük le. Magyarul írjuk le azt is, hogy az adott kérésre, kérdésre hogyan reagáltak az angyalok, milyen érzeteket keltettek bennünk.


Mire jó az angyalnapló?

Ne feledjük, hogy a napló mindig lehetővé teszi, hogy fejlődéseinkről, felismeréseinkről feljegyzéseket vezessünk. Ezáltal segít abban is, hogy fejlődésünket mérni tudjuk. Ha elkezdünk angyalnaplót vezetni, látni fogjuk majd, hogy önkéntelenül keresni fogjuk a feljegyezhető dolgokat. Egyre fontosabbá fog válni az életünkben, szinte mindenhova képesek leszünk magunkkal vinni. És nem utolsó sorban, egyre tisztábban fogjuk érezni, hogy milyen irányban haladunk életutunkon.


Angyaloltár

Angyaloltárt akkor érdemes készítenünk, ha nagyon komolyan vesszük az angyalokkal történő kommunikálást, és tényleg együtt szeretnénk velük dolgozni. Egy angyaloltár olyan különleges helyet alkot otthonunkban, hogy akár azonnal rá tudunk hangolódni őrangyalunkra. Ezért mindannyiunknak hasznos, ha saját angyaloltárunk van.


Hol helyezkedjen el az angyaloltár?

Gyakorlatilag bárhol lehet, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha egy olyan szobában helyezzük el, amit gyakran használunk. Félreértés ne essék, nem kell úgy kinéznie, mint egy templomi oltárnak, nem foglal akkora helyet sem! Ezért bárhova is tesszük, akiket nem érdekel, észre sem fogják venni.
Ha tehát eldöntöttük, hogy hol lesz a helye oltárunknak, azt is el kell döntenünk, hogy azt a helyet semmi másra nem használjuk, csak oltárként. Tisztelettel kell bánni vele, nem használhatjuk többé arra, hogy egyszerűen rápakoljuk a könyveinket.


Mi legyen az angyaloltáron?

Ki kell próbálni mindenféle tárgyat ahhoz, hogy megtudjuk, melyiktől kapjuk a legtöbb energiát. Ezek lehetnek kristályok, fényképek, esetleg virágok, sőt gyermekkorunkból származó "kincsek" is. Ha vallásosak vagyunk, akkor elhelyezhetünk egy bibliát, vagy szentképet is rajta.


Mi történik, ha felállítjuk az angyaloltárt?

Hamarosan észre fogjuk venni, hogy abban a helyiségben, ahol az oltárt felállítottuk, meg fognak változni az energiák. Sokkal nyugalmasabb, békésebb lesz a szoba, és sokkal szabadabban tudunk őrangyalunkkal is beszélgetni, ha az oltár közelében vagyunk. A kapcsolat ugyanis azonnal létrejön, ha az angyaloltárt használjuk.


Mire jó még az angyaloltár?

Mivel a szakrális energia mennyisége egyre növekszik, és javul, az angyaloltár gyógyításra is kiválóan alkalmas. Emellett önfejlesztésre, a szeretet és a megértés közvetítésére is alkalmazhatjuk. Ha valaki, pl. megbánt bennünket, akkor angyaloltárunktól gyakorolhatjuk a megbocsátás küldését is az illető felé. A megbocsátásnak ugyanis hatalmas gyógyító ereje van.

Saját angyaloltárunk felállításával hamarosan megtapasztaljuk, hogy egész életünk átalakul, és szorosabbá válik az egész angyali birodalommal való kapcsolatunk.

forras: www.noiportal.hu