Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Aratron a varázserő angyala

2018-10-17

Aratron, a mágia angyala segítségedre lehet abban, hogy megtisztítsd vagy meggyógyítsd a koronacsakrádat, a 3. szemedet, és megnyílj a magasabb világok felé

ang 9e78389.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

A mágia lényegét Szepes Mária fogalmazta meg a legtalálóbban, amikor ezt mondta: „A mágia a képzelet önmagát megvalósító varázsereje.”

 

Mindenkiben lakozik varázserő, Araton segíthet abban, hogy felfedezd és urald a benned szunnyadó mágikus képességeket.

 

Aratron, a mágia angyala segítségedre lehet abban, hogy megtisztítsd vagy meggyógyítsd a koronacsakrádat és a 3. szemedet, és megnyílj a magasabb világok felé. Így képes leszel meghallani a belső hangot és követni az intuícióidat.

 

Aratron a természeti mágia angyala is, segítségével rátalálhatsz a természetben lévő erőkre, amelyek által, békét és egyensúlyt találhatsz.

 

Végezd el a lila légzőgyakorlatot Aratronnal, a mágia angyalával, a harmadik szem, vagy homlokcsakra gyógyítására, így nyitott leszel a természet mágiájára, és megtalálod a neked való képességeket.

Hunyd be a szemed és lélegezd be mélyen a tiszta, hófehér energiát, a negatív gondolatokat pedig fújd ki magadból, míg nem teljesen ellazulsz. Ekkor így könyörögj Aratronhoz:

1. „Aratron, Aratron, Aratron, hozd el nekem az angyali mágia és átalakulás lila sugarát. A szeret és a fény, a szeretet és a fény, a szeretet és a fény nevében.”

2. Most képzeld el, hogy belélegzed ezt a lila fényt, és az minden lélegzetvétellel egyre beljebb kerül, amíg eléri és megtölti a szívedet.

3. Ha úgyérzed, szíved telítődött a lila energiával, küldd a homlokod felé (a harmadik szem csakrához), ez a test lelki energiaközpontja.

4. Eközben magadban mondd el a következő megerősítést: „Aratron, a lila erejével átalakítom minden illúziómat és feltöltöm legbelsőbb lényemet. Szereteted oltalma alatt megnyílok a természet mágiája előtt, mert ez az én ősi bölcsességem. Segíts, hogy ehhez megtaláljam a megfelelő tanárt. A kezedbe teszem a lelkem.”

5. Tarts egy kis szünetet, amíg Aratron utat mutat – bizsergés vagy melegség formájában, de akár az is lehet, hogy a szíved fog diktálni egy üzenetet.

6. Fújd ki a lila energiát, ami fokozatosan fényszárnyakat képez körülötted.

7. Köszönd meg Aratron segítségét, és várd a következő útmutatást vagy jelenést.

Aratron későbbi útmutatásaiban utalhat arra, hogy földi mágiákat is alkalmazhatsz, kövekkel, fémekkel, olajokkal, virágokkal stb., vagy végezhetsz energiagyógyítást, sámángyakorlatokat, vagy más ősi praktikát saját magadon és mások javára.

 

ibolya gif jó.gif

Kép forrása: Pinterest.com