Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÁLMOK TUDATALATTI ÜZENETE

2021-01-20

Az álom szférában érkezhetnek számunkra fontos jövővel kapcsolatos üzenetek

álom idő.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ ÁLMOK TUDATALATTI ÜZENETE

 

A jelen időszakban élénk álmok lehetnek, amelyeknek üzenete fontos információkkal szolgálhat, a tudati felszabadulás terén. Amennyiben képesek vagyunk szimbolikus értelműket megfejteni,  ráláthatunk azon tudatalatti blokkokra, amelyek visszatartanak bennünket életutunkon és a tudati ébredésben.
 
Az álmok, amelyek jelentőségteljesek, élénkek és realisztikusok, mindig egy fontos felismerni valóval érkeznek, megmutatják hol szükséges tudatosabbá válnunk és mely alsó asztrális részeink vannak még beletapadva a káprázatban.
 
Fő mozgatórugójuk a vágy és a félelem, mivel ezen két érzelem a legerősebb, mely a valóságunkat formálja. Amennyiben szembe nézünk velük és tudatosítjuk, elindulhatunk a felszabadulás felé.
 
Az álmok sokszor tanítással érkeznek hozzánk, hogy fény derüljön azon elnyomott részeinkre, amelyeket száműztünk vagy megtagadtunk. A lehasadt lélekrészek sokszor csak az álmaink valóságán keresztül tudnak üzenetet küldeni nekünk. Fontos, hogy minden részünket visszaintegráljuk az egységbe, hogy az árnyékos aspektusainkat átlényegítsük, felfényesítsük és egyesítsük a szeretet erejével.
 
Az álmokat, amelyek nem a saját tudatalatti kivetüléseink, hanem gondosan megtervezett asztrális arénában játszódnak le, tudatos lények hozzák létre. Ők az álomszövők, feladatunk sokrétű, egyfajta határőrök az alsó és a felső világok között a negyedik dimenzió felső tartományában. Tisztán látják és érzékelik minden érzelmünket, karmikus kódunkat, múltunkat és életpályánkat, amelyek meghatározzák a sorsunkat. Sokszor azért küldenek álmot, hogy szembesítsenek vagy kimozdítsanak bennünket meg rekedtségünkből. Megmutatják a legmélyebben elnyomott érzelmeinket, máskor próbára tesznek bennünket és van amikor lehetővé teszik, hogy megélhessük azon vágyakat, amelyeket elnyomunk magunkban.
 
Az illúzió mesterei Ők, poláris színtéren működnek, de a dualitás fölött, vagyis képesek arra, hogy a legszebb és a legrémisztőbb álomvalóságot rendezzék be, miközben a feladatuk az, hogy lehetővé tegyék a megértést és a továbbjutás lehetőségét, amely a felismerésben gyökeredzik. Aki álomországban a kivetített valóságban nem elég tudatos, az a vágyak és a félelmek csapdájába eshet és nem tud továbblépni, míg le nem győzi a benne munkálkodó alsóbb erőket.
 
Elérkeztünk azon időkbe, amikor a negyedik dimenzió és az ötödik dimenzió közötti kapuk szélesre tárultak, de bejutni a felsőbb tudati szférákba, csak letisztult asztrális és mentál testtel lehet. Ezért az álomidőben érkező tanításokat, próbatételeket és üzeneteket komolyan kell venni, mivel kulcsokkal szolgálnak az ébredéshez és az önmeghaladáshoz.
 
Az álom szférában érkezhetnek számunkra fontos jövővel kapcsolatos üzenetek, felkészítést kaphatunk egy előttünk álló élethelyzetre, vagy olyan sors-alternatíva lehetősége mutatkozhat meg, amelyet ha tudatosítunk, akkor ki tudunk kerülni.
 
Az álmok nagyon fontosak az életünkben, érdemes odafigyelni rájuk.
 
Gábriel arkangyal segíthet a tudatos álmodás terén és üzenetet hozhat számunkra az égi világokból ha megkérjük.

 

 

 

Írta: Aysha