Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE

2022-10-24

Technika

medi föld 12.jpg
 
 
AZ EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE
 
A választásaid fogják meghatározni a jövődet. Ennyire egyszerű. Amíg sokan körülötted kétségbeesésben és zűrzavarban tévelyegnek sajátos lehetőségek is nyílnak. Lehetséges humorral, szeretettel és rendkívüli fejlődéssel meglovagolni a változás hullámait, a káosz elkövetkező bizonytalan időszakát. Ehhez az erő nem kívülről érkezik. Belülről származik
 
Az Egyensúly Holonja
 
A holonok különleges geometriai alakzatok, harmadik dimenziós jellegűek és egyedi módon hatnak a tudatra. Kérjük, értsd meg, a tudat számunkra nem csak az elmét jelenti, ahogy, nektek, hanem hozzá tartozik az én minden területe, beleértve a testi intelligenciát, azaz a DNS-t is. A holont gondolat, vagy elképzelés útján hozzuk létre, hogy az energiát meghatározott módon áramoltassa.
A bolygótokon a zavaró erők egyre erőteljesebbek. Akár tetszik, akár nem, egyre világosabbá válik, egy bolygóméretű család, sőt azt is kimondjuk, hogy egy bolygóméretű test részei vagytok. Ezért a távoli tragikus események közvetlenebbül hatnak rátok tudatossági szintetek, érzékenységetek és korlátaitok minősége szerint.
 
A változáshullámok meglovaglásának legemelkedettebb módja nem az ellenállás és elszigetelődés, ezek igazából nagyobb fáradtságot okoznak. Inkább engedjétek, a változás energiái áramoljanak körülöttetek és bennetek, anélkül, hogy ragaszkodnátok a régi „hogyan kéne ennek lennie” elképzelésekhez és gondolatokhoz.
 
Amikor magatok körül, vagy a bioszférában bizonytalan eseményeket tapasztaltok, és úgy látjátok, a világ más tájain történtek sokkal erősebb hatással vannak rátok, mint eddig, az Egyensúly Holonja létrehozásával a belső energiátok, főként érzelmeitek stabilizálhatók.
 
Az Egyensúly Holonja alapja az egyik platóni test, az oktaéder. Az oktaéder két négyzet alapú, alapjával egymáshoz kapcsolt gúlából áll, ahol az egyik gúla (piramis) csúcsával felfelé, míg a másik csúcsával lefelé mutat. Egymásnak pontos tükörképei.
 
Ez a háromdimenziós alakzat természetes módon is létrejön a természetben, elsősorban bizonyos kristály alakzatokban, valamint atomok és molekulák közötti kötésekben. Ez az alakzat nagyon stabil. Ezoterikus értelemben pedig a férfi és a női oldal, az ég és a föld találkozása és kiegyensúlyozódása.
 
A holon létrehozásához képzelj el, vagy érezz egy vonalat, amely a fej tetejétől a test középvonalában, majd a gáton át halad és a lábakon túl ér. Ez a vonal az oktaéder középponti tengelye. A derekad magasságában érezd, vagy képzeld el a piramisok alapját, úgy, hogy a tested felső része a felső teljesen piramison belül legyen és az alsó piramis pedig a test alsó részét vegye körül. Mindegy mekkora piramist képzelsz el magad körül, a lényeg, hogy az egész tested benne legyen. Nem számít, milyen irányban állnak a talp sarkai. Amikor elképzeled magad az oktaéder belsejében, érezz biztonságot és nyugalmat. Gyakorold naponta, hogy könnyen menjen. Hozd létre a holont, add hozzá a biztonság és a nyugalom érzetét és erősítsd fel őket. Addig gyakorold, amíg már a holon elképzelése létrehozza az érzést. Így képes leszel arra, hogy bármikor kedved szerint létrehozd a holont, megteremtve benned a nyugalom és biztonság érzését. A holon tulajdonsága, egy magasabb egyensúlyi állapot eléréséhez hozzád vezeti a finom energiákat.
 
Ez a holon nagy segítség lehet, főként azoknak, akik még nem tanulták meg, hogyan váltsanak át lényük interdimenzionális területeire.
 
 
 oktaéder.jpg
 
 
 
 
A Hathorok: Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja
Tom Kenyon által közvetítve