Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csakratisztítás és csakraharmonizáció

Metatronnal és Melkizédekkel

2018-07-19

Csakratisztítás és csakraharmonizáció.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Csakratisztítás Metatron szakrális mértani alakzatokat alkalmazva tisztítja meg és hangolja össze testünk energiaközpontjait.
Kérjük meg gondolatban, vagy hangosan, hogy segítsen megtisztítani a csakráinkat, és hívjuk le a "Metatron-kockát".
A kocka korona csakrától lefelé forogva, sorban kitisztítja a lerakódott pszichikus szennyeződéseket csakráinkból és egész testünkből. Harmonikusan működő csakrákkal energikusabbnak érezzük magunkat, és javul az intuíciós képességünk.


Ima:
" A VAGYOK AKI VAGYOK nevében Metatron arkangyal hívlak téged szólítalak téged jöjj el hozzám most! Kérem küldd el hozzám a mértani szakrális alakzatot mellyel megtisztíthatom a csakráimat, szent fényeddel hozd egyensúlyba a testem energetikai állapotát. Hálásan elfogadom, és köszönöm."

Vizualizáld a szakrális geometriai alakzatot önmagad körül, és tudatosan fogad be az energiákat, 5.-10. perc.
Amikor úgy érzed végeztél, hívd be Melkizédeket, és kérd meg hogy harmonizálja a csakráidat és az energiatestedet, segítse megemelni tudatosságodat magasabb szintre, és összehangolni emberi tudatodat-felsőbb éned tudatosságával.

Melkizédek abban segít, hogy a spiritualitást összhangba hozhassuk a mindennapokkal. Energiája megerősíti a test, a szellem és a lélek közötti kapcsolatot


Aysha

 

Csakratisztítás és csakraharmonizáció1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com