Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Elengedés - Add a tűznek

2022-12-30

Engedd, hogy a tűz angyalai kiégessék belőled mindazt, amire már nincs szükséged

angyal tűz.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Elengedés - Add a tűznek

 

Engedd, hogy a tűz angyalai kiégessék belőled mindazt, amire már nincs szükséged

 

Lelki méregtől, nehezteléstől, irigységtől, féltékenységtől, illetve bármilyen emberekkel kapcsolatos negatív érzéstől vagy önmagad negatív érzéseitől való megszabadulásra teliholdkor a legerősebb.

I. módszer

Eszközök: papír, toll, gyufa, egy vízzel teli edény, fogó.

1. Egy üres papírra írd azt a minőséget, tulajdonságot vagy érzést, amely szorosan egy másik emberhez kapcsol, ilyen lehet a féltékenység vagy irigység például. Minden egyes problémát külön papírra írj. Ezután hajtogasd össze a papírokat úgy, hogy ne lásd, amit írtál rájuk.

2. Keverd össze a papírdarabkákat, és válassz ki egyet közülük.

3. Hajtsd szét a papírt és gondolkozz el, mi is volt az a helyzet, vagy azok a helyzetek, melyek ezt az érzést provokálták benned. Képzeld el, milyen lenne az életed, hogyha nem dédelgetnéd magadban ezt az érzést. Hogyan változna meg a kapcsolatod azzal a bizonyos személlyel? Kérdezd meg magadtól, hogy hajlandó vagy-e ezt a dolgot most elengedni? Ha nemmel válaszolsz, akkor tedd félre ezt a papírt és válassz egy másikat, válassz olyan tulajdonságot, amit hajlandó vagy elengedni.

4. Sodord össze a papírdarabot úgy, hogy meg tudd fogni a fogóval. Gyújtsd meg a papírt, azután tartsd a tál fölé.

5. Kérd meg a tűz angyalait, hogy tisztítsák meg elmédet, testedet és érzelmeidet ettől a problémától, és teljesen szabadítsanak meg tőle. Az elszenesedett papírt dobd a vízbe.

6. Ismételd meg a 2., 3., 4., 5. lépést minden olyan problémával, amelytől hajlandó vagy megszabadulni most. Ne felejts el köszönetet mondani a tűz angyalainak.II. módszer

Ülj kényelmesen, és csukd be a szemed. Végy több mély lélegzetet és próbálj egyre jobban ellazulni. Csendesítsd le gondolataidat, nyugtasd le tested, lelked. Add át tested, lelked az Atyának és angyalainak, akik mostantól vigyáznak rád, szeretettel és békével.

Hívd most a tűz angyalait Michael vezetésével, és kérd az ő segítségüket ahhoz, hogy fürödhess az élet tűzében.

Hangosan mond ki:

Tűzangyalai hívlak titeket szólítalak titeket, jöjjetek hozzám most. Hatoljatok a testembe, hadd fürödjek az élet tűzében.

Isten szeretetének izzó tisztító lángja testem-lelkem-szellemem most átjárja Égj, égj, égj szent tűz és égesd el mindent mi elhomályosítja fényem

Most érezd és lásd, ahogy behatolnak testedbe, és melegség jár át, finom láng csóvák simogatják egész lényedet.

/Ők hordozzák azt az isteni erőt, amely a fizikai és szellemi táplálék feldolgozását, osztályozását végzik. Különválogatják a test és lélek számára hasznos dolgokat, és segíti azok beépülését. Erőt adnak problémáink feldolgozásához, erejükkel, fényükkel távoltarják a sötét erőket, és ez által boldogabbak leszünk. /

Engedd, hogy a tisztítótűz, kiégessen belőled mindent, amire nincs szükséged, ne ragaszkodj semmihez. Érezd és lásd a tűz energia erejét.Aysha