Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Energetikai tisztítás az angyalok erejével

2022-09-07

Angyali fürdő

 Energetikai tisztítás az angyalok erejével.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Este lefekvés előtt érdemes megcsinálni, engedj fürdővizet a kádba, és szórj bele sót, (legalább fél kilót) nagyon jó a himalájai mert 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, de jó a tengeri vagy kősó is.
Gyújts gyertyát és füstölőt, hívd meg a megtisztulás és elengedés angyalait, Gábriel arkangyalt, víz angyalát és DAMABJAH angyalt, az utóbbi angyal nagyon hatásosan tud tisztítani a víz erejével, főleg ha negatív ártó erőket szeretnénk önmagunkról letisztítani.

Áld meg a vizet, eme szavakkal, vagy ahogy szívedből érzed:

Annak nevében, hogy az VAGYOK AKI VAGYOK, isteni erőm hatalmával, ezennel megidézem az angyali tisztító erőket eme kád vízbe. Elengedés és megtisztulás angyalai, Gábriel arkangyal, Damabjah és Víz angyala, kérem hogy eme kád vizet töltsétek fel a megtisztító isteni erővel, és kérem, hogy segítsétek megtisztulásomat, hogy elengedhessem minden negatív energiát és érzelmi szennyeződést amit teremtettem vagy ami ért engem. Legyen áldott ez a víz, Isten Anya és Isten Atya nevében. Így legyen.

Fürödj meg a vízben legalább 15 percig, és a végén köszönd meg az angyaloknak és Istennek a segítséget. (Más ne fürödjön benne, de másnak is megcsinálhatod a tisztító fürdőt, ha kéri)

Aysha