Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Fedezzük fel az életutunkat Uriel arkangyallal

Meditáció

2019-10-24

Mindannyian különleges ajándékkal születtünk e földre, ez inkarnációnk oka

uriel 123432.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Fedezzük fel az életutunkat Uriel arkangyallal

 

Uriel arkangyalt akkor hívjuk, ha lelki békére és nyugalomra vágyunk. Fénytemploma a Lengyel-Tátra környékén van. Megvilágítja életutunkat, így megvéd a spirituális zavarodottságtól. A templom rovátkás díszei a villámra emlékeztetnek, hiszen Uriel arkangyal is villámcsapásszerűen hoz inspirációkat. Mindannyian különleges ajándékkal születtünk e földre, ez inkarnációnk oka. A bolygó minden élőlénye különleges helyet foglal el a világban és a Föld evolúciójában.

I. Meditáció

1. Helyezkedjünk el kényelmesen ülő meditációs pózban. Lazítsunk, és hunyjuk le a szemünket.

2. Hívjuk be Uriel arkangyalt a következő szavakkal:
Uriel arkangyal, hozz nekem lelki békét ás nyugalmat. Oldj fel minden akadályt spirituális utamon, mutasd meg igazi életutamat, hogy teljesíthessem dharmámat.

3. Engedjük, hogy Uriel arkangyal energiája körülöleljen. Engedjük, hogy a rubinvörös fényspirál a magasba emeljen. A fényspirál lassan egyre magasabbra és magasabbra emel, és érezzük, hogy teljesen biztonságban vagyunk az angyali karokban, ahogy Und temploma felé repítenek.

4. Ott állunk Uriel arkangyal előtt, aki arra fog kérni, hogy látogassuk meg a pergamentekercsek szobáját. Itt több milliárd pergamentekercset tárolnak, minden embernek jut itt egy, aki a földön inkarnálódik. A mi pergamentekercsünk fény-nyelven íródott, ebben találjuk meg a dharmánk, lelkünk szerződését. Ez a szerződés a születésünk előtt jött létre, magasabb tudatszinten. Ez az igazi életutunk.

5. Uriel  arkangyal jelezni fogja, ha eljött az ideje a templom elhagyásának, és biztonságosan visszavisz a fizikai testünkbe.


II. Meditáció

(szükséges: toll, vagy ceruza és papír)


1. Hívjuk be Uriel arkangyalt, hogy megáldjon, védelmezzen, és felügyelje a folyamatot. Kérjük meg, hogy világítsa meg az életutunkat, és mondjuk el neki, hogy szeretnénk megtudni, a lelkünk milyen feladatot vállalt erre az inkarnációra.

2. Helyezkedjünk el kényelmes ülő meditációs pózban. A papír és toll legyen kéznél, hogy le tudjuk jegyezni a kapott információkat. Összpontosítsunk a légzésre, és lazítsunk.

3. Masszírozzuk meg a köldökcsakránkat elöl és hátul is az óramutató járásával megegyező irányban, amíg erős csiklandozó érzésünk nem támad.

4. Ezután összpontosítsunk a koronacsakránkra, és képzeljük el, hogy egy gyönyörű, aranyszínű fénygömb lép be rajta. Ezt a fényt Uriel arkangyal küldi.

5. Mozgassuk az aranyszínű fénygömböt a köldökcsakráig. Érezzük, hogy az aranygömb felszívódik bennünk.

6. Amikor készen vagyunk, írjuk le pontosan az útmutatás szerint a kapott életutat. Nagyon fontos, hogy ne módosítsuk, amit kaptunk, egyszerűen csak engedjük, hogy a szavak a papírra kerüljenek.

7. Köszönjük meg Uriel arkangyalnak a mennyei új életet! Adjunk bőven időt magunknak arra, hogy lassan visszatérjünk a hétköznapi életbe.életút2.jpgKép forrása: Pinterest.com

 

 

 

 
(forrás: Hazel Raven - Angyalbiblia)