Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására

2018-07-20

Elem harmónia visszaállítása az angyalokkal.

Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására.jpg

Álló helyzetben végezzük a gyakorlatot. Becsukjuk a szemünket és kis terpeszben megállunk. Megkérjük az Angyalokat hozzanak elénk egy arany zsákot (megjelenítjük gondolatban a zsákot amint két oldalt 2 angyal áll mellette és fogja a zsák nyitott száját).

Az alábbit mondjuk:

Kérem, hogy minden negatív, elhasználódott elemi energia, amire nincs szükségem, bárhol is található bennem, álljon ki belőlem itt és most az előttem lévő fényzsákba! Testem minden részéből és minden síkomról álljanak ki belőlem itt és most ezek a számomra nem hasznos elemi: föld, víz, tűz, levegő és éteri energiák! /Tudatosan segítsük a kiállást, figyeljünk a kiáramlásra, tudatunkat fordítsuk érzeteinkre és várjuk meg amíg kijön aminek ki kell jönnie. Ha valahol elakadást érünk, gondolatban mondjuk ki: elengedem, ami felesleges számomra./   Azt fogod érezni, hogy csipkedés és bizsergés járja át azokat a részeidet, ahonnan ezek az energiák áramlanak kifelé! Jön ki a fejedből, vállaidból, hasadból, lábadból, még a talpadból is. Érzed, mindenhonnan áramlik kifelé. Van ahol hideg, van ahol forró érzés kíséri. Általában ami már elhasználódott az hideg, ami meg túl sok, ott meleg szokott lenni. Érezd, ahogy a hátadból is jön kifelé. A nyakadból, gerincedből, belülről is mindenhonnan, még körülötted is tisztul az energiatered...   Engedd csak el, addig engedd, amíg érzed az áramlását.   Közben azt is gondolhatod: köszönettel elengedem, nincs már rá szükségem.   Ezzel kicsit meggyorsítod a folyamatot. Ha érzed még az energiák távozását, csak hagyd teljesen kiáramlani...   Ha a kiáramlás megállt, a szíved fényét odaküldöd a zsákhoz /miközben megnézed a zsákban a mindenféle energiát/ és azt mondod szeretettel: - Köszönöm szépen. Kívánom, hogy a zsákban lévő összes energia a Szeretet erejében változzon most jóvá. Legyen itt mind pozitív, jó energia. /Láthatod, ahogy kifényesedik a zsák tartalma./   Most gondolatban bekötöd a zsák száját és megkéred az angyalokat : - Drága Angyalok! Tisztelettel kérlek titeket, vigyétek el ezeket az energiákat oda, ahová valók! Köszönöm szépen.

Most, hogy megtisztultál, feltöltheted magad a pozitív elemi energiákkal, melyeket a kezeddel (fizikai és gondolati kezeddel egyaránt) fogsz beinteni energiateredbe.

Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására1.jpg
Először a Föld-elemet fogod begyűjteni.

Hívd a Föld elem Arkangyalát Urielt, és a Föld elemi-energia Szellemét, hogy segítsen.

Tisztelettel kérem Uriel arkangyalt és a Föld-elem Szellemét segítsen feltöltekeznem pozitív föld elemi energiával, ott és úgy, ahogyan arra szükségem van.

Most fizikai kezeddel egy lentről felfelé tartó, emelő /lapátoló/ mozgást kezdesz, és közben elképzeled, hogy lenyúlsz a földbe és felemeled a Földenergiát magadba, de csak a gyökér csakrádig. Közben tudatosítod, hogy a Föld-energiát emeled.

Érzed, ahogy jön fölfelé benned... Lassan húzod, nem kell sietni. Már a térdedig ér, de húzod, emeled följebb. Érzed, ahogy ez a Föld-energia eltölti a lábaidat egészen a gyökér csakrádig. Ekkor már a gyökércsakra szépen befogadja és elosztja. Érezni fogod, amikor már feltöltődtél vele. Egy teltség, melegség érzés lesz benned. Érzed, hogy elég, mert szíved mindig jelez...
 Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására2.jpg
Most egy újabb elemet szólítunk és intünk be.

Hívd a Víz-energia arkangyalát és Szellemét. - Tisztelettel kérem Gábriel arkangyalt és a Víz elemi energia Szellemét, segítsen feltöltekeznem a Víz elemi energiával, annyival, amennyire szükségem van.

A csípőd magasságában, két oldalról egyenesen elkezded beemelni a Víz-elemet, a 2. csakra magasságába, köldök alá. Érzed, ahogy kezeiddel karoló mozdulatokat végzel, jön hozzád a Víz-energia. Húzod magadhoz két oldalról be a vizet... /Hasonlót csinálunk ahhoz, mint mikor tóban, csípőig érő vízben állva jólesően simogatjuk a vizet és magunk felé húzzuk./

Érezd, ahogy tölt. Tölti a csípődnél, alhasadnál, vesetájékon. Kicsit hűvös érzés, olyan mintha körbe-körbe elkezdene áramolni hullámosan.

Kimondhatod: Beengedem, köszönettel elfogadom. Töltsön fel harmonikusan.

Nagyon finom energia. Másabb, mint a föld. Nem olyan nehéz, viszont kicsit hűvösebb. Olyan mindenen átfolyó...

Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására3.jpgMost jön a Tűz-elem és Mihály Arkangyal! - Tisztelettel kérlek Mihály és Tűz-elemi energia Szelleme, hogy segítsetek feltöltekeznem a számomra hasznos Tűz-elem energiával.


Most felnyúlsz a kezeiddel kicsit előre vállmagasság fölé és húzod magadra a Napból a napsugarat. Feltöltöd vele hasi tárolódat a 3. csakra magasságában. Egészen lehúzod a hasadig. Fölnyúlsz gondolatban a Napba, mely előtted ragyog és hozod le kezeiddel a sugarát, melegét, mely maga a Tűz energiája... - Annyi töltsön fel, amennyire szükségem van!   Azt fogod érezni, hogy egy nagyon erőteljes, intenzív, melegedő érzés járja át a hasadat, ami kicsit olyan mintha körbefogna. Megtelít, betölt. Olyan, mint mikor a lobogó tűzből jön a meleg, érzed az erejét. Közben gondold, töltsön fel harmonikusan ott, ahol szükségem van rá.
 Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására4.jpg
Most jön a Levegő-elem.

Tisztelettel kérem Rafael arkangyalt és a Levegő-elemi energia Szellemét, segítsenek feltöltődni engem, a számomra hasznos levegő elemi energiával úgy, ahogy arra szükségem van.

Kicsivel a füled fölötti vonaltól, kezeddel két oldalról lefelé a tüdőd felé a szívcsakra magasságába behúzod a levegőt, mintha magadhoz ölelnéd. - Jöjjön be a levegő, töltsön el harmonikusan ott, ahol arra szükségem van.

Érzed, mintha nagyon puha tollakat, finom pihe-puha párnákat ölelnél magadhoz. Váll fölött, fejmagasságban van a kezed, és úgy húzod be a mellkasodhoz. Magadhoz öleled, be magadba... Érzed, hogy átjár, körbeölel finoman, mindenhol. Eltölti a kezeidet, a mellkasodat, a hátadat. Érezd meg, mintha felfújna, nagyon finoman. Olyan pihe-puha, simogató érzés. Ha úgy érzed elég, állj meg.

Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására5.jpg
Az Éteri-elem energiái következnek. Most kérd meg Jézust, mert Ő az Éteri-elem szellemi ura, segítsen neked: - Drága Jézusom! Tisztelettel kérlek, jöjj ide hozzám, az Éter erejével, tölts fel vele teljesen és harmonizálj engem! Harmonizáld bennem az összes őselemet, úgy, ahogy nekem arra szükségem van. Köszönöm szépen...

Nyújtsd fel mindkét kezed a fejed fölé és húzd le magadra, fejedre ezt az isteni energiát. Többször is intsd be.

Most azt fogod érezni, mintha egy nagyon finom buborékban állnál. Ez egy finom, buraszerű energia, melyet főleg a fejed körül érzel, de ahogy áramlik tovább olyan, mintha mindenhova bemenne, mindenhol körbevenne.

Elindul benned egy lágy, melegedő érzés. Kicsit dülöngélhetsz, mert most az Éter eljuttatja mindenhova azt a pozitív, elemi energiát ahol arra szükséged van.

Az Éter képes arra, hogy elossza harmonikusan az energiákat. Ő a kapcsolat, ő a kiegyenlítő. Spirális, körkörös mozgást érezhetsz... Amikor leért ez az energia a talpadig, elkezd lentről fölfelé, visszafelé áramlani. Érezheted, hogy harmóniában van már az a részed, amin túlhaladt. A körülötted érezhető energia-buborék is kezd visszahúzódni, de feltöltött, pozitív erőteret hagy maga után és szépen fölfelé beállítja az összes részed harmóniáját.

Mikor feltöltődtél, tudatosítsd minden részedet. Lásd, ahogy fényesen ragyog lábad, törzsed, karjaid, fejed és belül is mindened. Érezd meg minden sejted egészségét, az energiák harmóniáját, és szép lassan nyisd ki a szemed...


Feltöltődtél az elemi energiákkal...

forrás: kristalycsakra.eoldala.hu