Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyermekek energiavédelme

2021-04-21

A gyerekek nagyon érzékenyek a körülöttük lévők energiákra

Mária gyerekekkel.jpg
 
Gyermekek energiavédelme
 
Csak egyetlen nap telt el az iskolanyitás óta, s már újra lehet érezni a gyermekeken az energiahiány, illetve a túlzottan felhalmozódott energia jeleit. Hihetetlen, de így van. A tegnap még nyugodt, boldog gyermekek mára újra hiperaktivvá, vagy befelé fordulóvá változtak. S lassan térnek vissza a problémák, mind tanulási, mind magatartási zavarokkal.
 
Hadd meséljek valamit neked, kedves Szülő, hátha jobban megérted gyermekedet. Előfordulhat, hogy te is érzékenyebb vagy az átlagnál, érzékeled a környezetedben áramló energiákat. Néha elég csak ránézned valakire, hogy megérezd, hogy most éppen boldog, szomorú, valami aggasztja, tele van energiával, vagy éppen hiányt szenved belőle. Mivel több élettapasztalattal, s tudatossággal rendelkezel, mint a gyermeked, te talán meg tudod állapítani, hogy a benned felbukkanó érzések a tieid, vagy csak a a környezetedben lévőket érzékeled.
 
Ha tudod, miről beszélek, akkor képzeld el, hogy reggel megérkezel egy 20 - 25 , netán több gyereket számláló terembe. Mindenkinek megvannak a maga gondolatai, a reggeli vagy éjszakai történései. Mindenkinek épp úgy, mint ahogy az előbb leírtam, különböző érzelmei vannak.
 
A gyermeked, ha olyan, mint te, vagy egyszerűen csak az új kor gyermeke, akkor bizony nagyon érzékeny a körülötte lévők energiáira. Az egyetlen különbség, hogy ő nem tudja megkülönböztetni a saját érzéseit a többiekétől. S így bizony előfordulhat, hogy a reggel vidám gyermek, nem tudni miért, pár óra múlva dühös, agresszív, vagy sírós lesz. Pedig nem történt semmi különös, látszólag.
Persze, mondhatnánk, hogy csökkentsük a gyermeklétszámot, ami valóban nagyon nagyon jó lenne, de az inkább a személyre szabott oktatás szempontjából lenne különleges. Energia vesztés, érzékelés szempontjából néha elég egyetlen egy másik ember társasága is.
De te tudsz segíteni csodálatosan érzékeny gyermekednek.
 
Magyarázd el neki, faggasd ki, beszéljétek át, hogy nem ő felelős azért, ha valaki mellette szomorú, vagy dühös ( kivéve persze, ha ő okozta ezt ). Rendben van, ha a másik gyerek, vagy a tanító néni rossz passzban van, s neki nem szabad, nem kell átvennie ezeket az érzéseket. Gyönyörű kristály, indigó és szivárvány gyermekeink mindenkit meg akarnak menteni, s szeretetet árasztani feléjük. Ezt lehet, de semmiképpen ne úgy, hogy átvegyék a másik rossz érzéseit, negatív energiáit.
 
A másik, amit megtehetsz, az az, hogy megtanítod neki az energetikai védelmet. Ez egy egyszerű gyakorlat, de szükség van rá minden reggel, s ha nyugtalanul alszik éjszaka, akkor este is.
Kérd meg, hogyha akarja, akkor csukja be a szemét, ha nem, akkor nyugodtan maradjon nyitva. Képzeljen el maga köré egy gyönyörű fényes gömböt. Ez a gömb érkezhet fentről, az angyaloktól, de létrehozhatja ezt ő maga is a képzeletével. Gondoljon arra, hogy ez a fényes gömb, mint egy finom meleg burok, körbeveszi őt, s megvédi mindentől aznap.
 
Ha akarod, kérd meg őt, hogy képzeljen el egy színt is ebbe a burokba. Vagy mesélje el, hogy a gömbje milyen színnel érkezett hozzá. Ez bármi lehet, a gyermeked pontosan fogja tudni, mire van aznap szüksége. Az elképzelt színnek van jelentősége, főleg számára, de ne akard őt befolyásolni ebben.
 
Egy, két szín, amivel eddig gyermekekkel kapcsolatban találkoztam:
Arany fény: Ekkor általában erőre van szüksége a gyermeknek
Zöld fény: Gyógyítás
Szivárvány: Szivárvány gyermekek kedvenc szine, mert mindegyik színt tartalmazza, de lehet vidámság is
Lila: Indigó gyermekhez érkező égi megerősítés
Kék: védelem
Rózsaszín: szeretet
Fehér: angyalok jelenléte, szeretete, védelme
 
S ettől függetlenül, lehet bármi más szín is, a gyermekek hihetetlenül intuitívak, pontosan megérzik, mire van szükségük.
Ha akarod ( s ezt határozottan javaslom) végezd el vele te is a gyakorlatot. Ez kb 5 percet igényel a reggeletekből, s meg tudja változtatni az egész nap történéseit, s az azokra való reagálásotokat.
Nagyon sok mindent tehetsz azért, hogy a gyermeked akkor is jól érezze magát, amikor nem vagy vele, s olyan élmények érjék, ami boldogságot, örömet, vidámságot hoz számára. Érzékenysége, érzékenységed ajándék, csak meg kell tanulni élni vele, s megóvni az energiátokat, életerőtöket.
 
 
Végtelen szeretettel: Balogh Andrea