Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyertya varázslat

2019-01-02

Ha színes gyertyákat használunk, azok égetésével különböző vágyaink, kéréseink beteljesülését segíthetjük

láng 1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gyertya varázslat

 

Ha színes gyertyákat használunk, azok égetésével különböző vágyaink, kéréseink beteljesülését segíthetjük.


A fekete gyertyával kötéseket, gyászt (elhunyt hozzátartozónk elengedését), korlátozást, illetve ellenségünk jó irányba befolyásolását érhetjük el.


Az ezüst gyertya a kártékony hatásokat semlegesíti, a magány megszüntetője, pénzügyek előremozdítója, lelki egyensúly helyreállítója.


A fehér gyertya a tisztasághoz, megtisztuláshoz, újrakezdéshez ad segítséget, az alkotó folyamatok motiválója.


A kék gyertya a gyógyítás alapszíne a gyertyamágiánál, a béke, a családi összetartás, baráti kapcsolatok, szervezett élet támogatója.


A bíbor gyertyával bölcsességet, erőt, függetlenséget kérhetünk.


A zöld gyertya segítségével a fejlődést, a jólétet, a sikert, a megújulást, a gyűlölet csillapítását érhetjük el, illetve ha kiskertünk, gazdaságunk van, a növények egészséges fejlődését tudjuk biztosítani.


A rózsaszín gyertya a boldogság, a szerelem, a fiatalság, a szépség megőrzésére, a vonzerő erősítésére, bármely pozitív érzelem kiváltására szolgál.


A piros gyertya a szexualitáshoz kötődik, tehát mindenfajta intim probléma, illetve vágy ezzel teljesíthető be. Életerőt és energiát ad.


A barna gyertya a föld színével hat mindenfajta természettel kapcsolatos kérés esetén, beteg állatunk, növényünk gyógyítását segíti elő, elveszett tárgyak felkutatásánál égetendő, vagy megfontoltságot, gyakorlatiasságot ad.


A sárga gyertya tudatunk tisztítását, gondolataink, összerendezését támogatja, a féltékenység elhárításában fontos segédeszköz, illetve új otthonunk kiválasztásában, költözésnél is segít.


A narancsszínű gyertya az utazások szerencsés kimenetelét biztosítja, pénzünk gyarapodását kérhetjük vele, és életkedvünk növelésénél is hasznos.