Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyertyamágia angyalainkkal

2018-05-02

Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, a gyertyamágia.

 Gyertyamágia angyalainkkal.gif

Kép forrása: Pinterest.com

A szertartás menete:
 

Válassz egy szép gyertyát magadnak, olyan színűt lehetőleg, amely szín összefügg a kéréseddel!


Tégy be egy szép halk, lágy zenét, gyújts egy füstölőt!


Fogd a kezeid közé a gyertyádat, majd hunyd le a szemed!
 

Lásd lelki szemeiddel, hogy az univerzumból egy csodálatos, vakító fehér fény áramlik a gyertya felé és eléri azt! Hagyd, hogy a tisztító fény átmossa gyertyádat, eltüntessen minden olyan szennyeződést, rezgést, ami nem oda való, negatív!
 

Meg fogod érezni, mennyi ideig tart ez, elég egy-két perc is általában.
 

Ezután kérj áldást a gyertyádra és az angyalokkal közösen történő munkálkodásodra!
 

Ezután írd, vésd a gyertyába kívánságodat! Ne listát írj, csak egy gondolatot, kifejezést, amely jelzi kérésed!
 

Hívd meg angyalaidat, hívd meg a gyertyád angyalát és azokat a segítőket, akik illetékesek kérésed megvalósításában! / Pl. szerelem angyala, siker angyala, lakásvásárlás angyala stb./
 

Gyújts meg a gyertyádat, és gondolj a kívánságodra, képzeld bele magad, amint az megvalósul! Éld át az élményt, az érzéseket!Végül adj hálát a Teremtőnek és az angyaloknak, mondj köszönetet!Türelemmel várd, hogy kívánságod megvalósul!
 

Ha úgy érzed, egy cél érdekében akár többször is elvégezheted a szertartást, de nem kötelező!
 

Ha időd engedi, maradj a gyertyád közelében, amíg elég! Ha túl sokáig tartana, nyugodtan oltsd el, és majd mikor megteheted, gyújtsd meg újra!
 

Kis segítség ahhoz, hogy milyen színű gyertyát válassz:
 

FEHÉR:
 

A fehér a tisztaság, az ártatlanság, és az igazság jelképe. Kiváló, ha új dolgokba kezdesz, vagy ha többletenergiára van szükséged. Eltávolítja a negatív gondolatokat, és támogatja a pozitív látásmódot az élet minden területén. Kitűnő szín bármilyen célra.
 

VÖRÖS:
 

A vörös lelkesedést szül, és energiát gerjeszt. Utal az egészségre, az erőre, az érzelemre, a vérre és a legprimitívebb ösztöneinkre. Vörös gyertyát akkor gyújts, ha kérésed a szexszel, a szerelemmel, az energiával vagy az egészséggel áll kapcsolatban. Jó szín ez akkor is, ha vágyad nagyra törő.
 

NARANCS:
 

Ez a szín a közeli kapcsolatokra vonatkozik. Ha valakivel nehezen jössz ki, és kérésed éppen ezzel kapcsolatos, akkor a narancs a tökéletes választás.


SÁRGA:


A sárga az intellektus, a kreativitás és az életöröm színe. Ha azt reméled, hogy fokozhatod alkotókészségedet, vagy több élvezetet vársz az élettől, akkor a sárga a megfelelő gyertya a számodra.
 

ZÖLD:


A zöldet mindig is a gyógyulás és a gondozás színének tartották. Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, és a kitartó törekvéssel, a szellem békéjével. Utal a reményre, a bizalomra, a teremtésre. Ez a színe a pénznek, a bőségnek, a sikernek, és a szerencsének is. Ha kívánságod mindezekkel kapcsolatos, akkor válaszd a zöldet.
 

KÉK:


A kék a sokoldalúság, az utazás, a gyorsan érkező pénz színe. Jelent igazságot, ihletettséget, egészséget, bölcsességet, lojalitást és a szellem békéjét is. Jó szín ez azoknak, akik önmaguk munkaadói. Jelképezi a lelkesedést, a sokféle elképzelést és a jobb jövő reményét. Megfelelő szín ez a szerelmeseknek. Válaszd a kéket, ha óhajod mindezzel összefügg. Ez egyben a védelem színe is, bármilyen kék tárgy az otthonodban megóv téged minden ártó hatástól. A kék gyertya jó választás akkor, ha életedben bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz.
 

INDIGÓ:
 

Ritkán találhatunk igazi indigó színű gyertyát, úgyhogy a mélykék is megfelelő. Ez a szín az otthonra utal, a családra, a biztonságra, a gondoskodásra és a mások iránt érzett felelősségre. Tápláló szín, akkor válaszd, ha kívánságod mások – különösen családtagok – megsegítésére vonatkozik.
 

IBOLYASZÍN és BÍBOR:
 

Ezeket mindig is spirituális színeknek tekintették, akkor kell őket választanod, ha kívánságod spirituális, filozófiai fejlődésre vonatkozik. Utalnak az intelligenciára és a tudásra is, és ezek a jók akkor is, ha óhajod a tanulással, és a pszichikai fejlődéssel hozható összefüggésbe. Az ibolya a pihenés színe is, jó hatással van azokra az emberekre, akik nagyon elfáradtak, akiket sok stressz ért.RÓZSASZÍN:
 

Erről a színről mindig is azt tartották, hogy a romantika színe, ezért ezt válaszd, ha óhajaid bármilyen módon kapcsolódnak a szerelemhez, romantikus kapcsolatokhoz. A hosszú távú pénzügyi sikerre is utal, ezért akkor is használhatod, ha a kívánságod üzlettel függ össze. A rózsaszín tiszta, becsületes, egyenes szín, a nemes szándékok jele. Gyengédséget, szeretetet, hűséget, becsületet jelképez.
 

A BRONZ és az ŐSZ színei:


A bronz a humanitárius vállalkozásokat jelenti. Akkor használd, ha kérésed mások megsegítésével függ össze. Ez a szín egyetemesebb érvényű, mint az indigó, amely csak a hozzád közel állók segítésére utal. Ha nagyarányú segítséget szeretnél nyújtani másoknak, akkor ilyen színű gyertyát válassz!
 

EZÜST:


A szín a belső fejlődést és a növekedést jelképezi. Ha kívánságod az intuícióra vagy az okkult tudományokra vonatkozik, akkor válassz ezüstszínű gyertyát! Ez a szín kapcsolatban van a művészetekre vonatkozó kérdésekkel is, és mindennel, ami szép.
 

ARANY:
 

Tökéletes színválasztás akkor, ha a kívánságod valami nagyszabású és fontos dologra vonatkozik. Ha azt akarod, hogy új irányt vegyen az életed, másféle kihívásoknak szeretnél megfelelni, akkor arany gyertyát válassz!
 

BARNA:
 

Ez az a szín, amely szilárdan a földben gyökerezik. Megfelelő, ha a kívánságod tulajdonra, ingatlanra vonatkozik. A barna a szomorúsághoz is kötődik. Akkor használd, ha ki akarsz javítani egy korábban elkövetett hibát.FEKETE:
 

A feketét negatív színnek tartják. Az emberek többsége gyanakvóan, sőt félve tekint a fekete gyertyára. Ha te is így érzel, akkor ne használd! Amikor a Jin- Jang szimbólum fehér-feketéjére gondolunk, máris másképp érezhetünk! Ha kérésed titkok feltárásával, az igazság kiderítésével kapcsolatos, nagyon erős hatású lehet.
 

Válassz hát magadnak egy megfelelő színű gyertyát, és végezd el angyalaiddal a szertartást!


Sok sikert!
Angyal—Richard Webster írásait felhasználva


 Gyertyamágia angyalainkkal1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Forrás: www.angyalszarny.eoldala.hu