Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyógyulás angyalterápiával

2018-06-01

Az angyalterápiában önmagunk fizikai és spirituális természetének egyaránt figyelmet szentelünk. Mindkét tényező nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy testi, érzelmi, spirituális szinten megteremtsük a harmóniát, egészséget.

Gyógyulás angyalterápiával.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com

 

Az angyalterápiában önmagunk fizikai és spirituális természetének egyaránt figyelmet szentelünk. Mindkét tényező nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy testi, érzelmi, spirituális szinten megteremtsük a harmóniát, egészséget.

Az angyalterápia segítségével gyógyírt kapunk anyagi helyzetünkre, pénzügyi nehézségeinkre, és lelki problémáinkra egyaránt. Mind a fénnyel, mind a szeretettel többféleképpen dolgozhatunk, de a leglátványosabb és leggyorsabb gyógyulásokra akkor kerülhet sor, ha minél többet felhasználunk ezekből az elemekből.


A fénnyel való gyógyítás elemei

Ide tartoznak ösztöneink, egészségünk, csakrarendszerünk, fizikai testünk. Íme néhány olyan módszer, amelynek segítségével, több fénnyel tölthetjük fel megoldani kívánt problémáinkat.


- Szándékunk mindig legyen kristálytiszta a hőn áhított célt illetően.
- Használjunk kristályokat a fény erősítéséhez.
- Mindig igyekezzünk magunkba engedni a napfényt, illetve a napfelkelte, a naplemente, a csillagok és a Hold fényét.
- Vizualizáljunk magunk körül fényt és színeket.


 Gyógyulás angyalterápiával1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


A szeretettel való gyógyítás elemei

Szeretetbe soroljuk elsősorban lelkünket, szellemünket, valamint érzelmi testünket, amely egyben összekötő szál fizikai és spirituális testünk között.

A szeretettel való gyógyításhoz az alábbiak tartoznak:

- Hit és a bizalom megteremtése.
- Félelmek elengedése.
- Hálaérzet.
- Meditáció.
- Gyengédség saját magunk és mások iránt.


A szeretet és a fény lényei, az angyalok

Amikor az angyalokat szólítjuk, azért bírunk gyógyító hatással, mert fénnyel és szeretettel töltenek meg minden szituációt, és minden élőlényt. Gyönyörű és ragyogó fényükhöz feltétel nélküli szeretet, hit és béke társul. Amikor arra kérjük őket, hogy álljanak mellénk, akkor ennek a ragyogó, csodálatos fénynek meleg sugaraival árasztanak el bennünket. Amikor valami rettenetes dolog történik velünk, és félni kezdünk, a legelső dolog, amit elveszítünk: a hitünk.
Az angyalok azonban segítenek elűzni ezeket a félelmeket, és újra bizalommal töltenek meg bennünket.

 Gyógyulás angyalterápiával2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Látni a fényt

Ha valamit el akarunk érni az életünkben, nagyon fontos, hogy biztosak legyünk abban, amit akarunk. Az angyalterápia azonnal hat, tehát azonnal meggyógyulhatunk. Ennek alapfeltétele azonban az, hogy el kell engednünk a kérés helyénvalóságával kapcsolatos félelmeinket és kétségeinket.Ilyen félelmek lehetnek például:

- Képesek leszünk-e elérni a hőn áhított dolgot?
- Képesek leszünk-e arra, hogy ha már elértük, hosszú távon meg is tartsuk?
- Megérdemeljük-e?
- A többi ember vajon mit gondol majd sikerünkről?

Fontos tehát, hogy mindig legyünk nyugodtak, magabiztosak, mert a kristálytiszta szándék ebben nyilvánulhat meg.

 Gyógyulás angyalterápiával3.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


A gyógyulástól való félelmek

Általában lényünk egy része szeretne egészséges lenni, de egy másik része fél is tőle. Ezzel sajnos gátat emelünk a gyógyulásnak, mert ahhoz, hogy bekövetkezzen, kristálytisztán kell akarnunk. Persze, azt állítjuk, hogy mihamarabb szeretnénk meggyógyulni, valójában azonban úgy félünk a gyors gyógyulástól, és változástól, mint a tűztől. Olyan ez, mint ha egy autóban ülve egyik lábunk a gázpedálon lenne, a másik, pedig a féken. Tudatalattink azt kívánja, maradjunk csak betegek, hiszen így sokkal kényelmesebb.


Miért félünk a gyógyulástól?

Sokan úgy vélik, hogy az élet szenvedésből áll, és a szenvedés elkerülhetetlen. Mivel szerintük a szenvedéstől nem válhatunk soha szabaddá, mi értelme lenne törekedni rá? Ez azonban nem így van, hiszen békében és nyugalomban sokkal gyorsabban tudunk fejlődni. Nyugalmunkkal másokat is nyugalomra ösztönzünk, de a sérülések, betegségek senkire sem hatnak ösztönzően.


A változásoktól való félelmek

A betegségek, sérülések igen is egyfajta életstílussá nőhetik ki magukat. A gyógyulás, pedig egy űrt hagy maga után, amitől az emberek ösztönszerűen félnek. A betegség tehát olyannyira betöltheti elménket, és egész életünket, hogy általa elkerülhetjük, hogy önmagunkba kelljen néznünk, és életcélunkkal kelljen foglalkoznunk.


A betegséggel járó előnyök

Ha őszintén magunkba nézünk, bevallhatjuk, hogy ha betegek vagyunk, ha valami baj ér bennünket, akkor rengeteg együttérzés árad felénk. Talán dolgozni, vagy iskolába sem kell mennünk. Tudat alatt igen is vágyunk arra, amit betegségünkkel nyerhetünk, ezáltal nem is nagyon akarunk meggyógyulni.


Merev elképzelések az egészségről

Sokan azt hiszik, hogy betegségük genetikusan öröklött, hogy bizonyos állapotokon úgysem lehet segíteni, és a betegség az élet velejárója. Ezek a rossz beidegződések sajnos megpecsételik egész életünket.

Gyógyulás angyalterápiával4.jpg

Kép forrása: Pinterest.comA megoldás: várjuk el a csodát!

Az angyalok azt várják, hogy segítségünkre siethessenek, de maguktól nem avatkoznak bele életünkbe. Csak is akkor jönnek, ha mi hívjuk őket, vagy kérjük, segítsenek. Soha ne szabjuk meg azonban a segítség mikéntjét, csak is azt mondjuk el, mi az, amit szeretnénk. Próbáljuk minél világosabban tudtukra adni, miben várunk el segítséget, és fogalmazzunk minél érthetőbben.


Igen is tudjuk, hogy mit akarunk!

A kristálytiszta szándék azt jelenti, hogy semmiféle más eredményt nem fogadunk el, csak is azt, amire vágyunk. Egyértelműnek kell lennie, tehát annak, mi az, amit elfogadunk, és mi az, amit nem.


Ha netán nem tudjuk, mit is akarunk....

Ha esetleg attól félünk, hogy kérés közben nem jól döntünk, tartsuk szem előtt azt, hogy dönteni mindenképpen kell, nem létezik olyan, hogy nem döntünk. Ha tehát azt gondoljuk, hogy nem kérünk, és ezzel nem is döntünk, azt jelenti, hogy minden jó úgy, ahogy jelenleg van. Amikor egyértelműen eldöntöttük, hogy szeretnénk a gyógyulást, változást, akkor arra kell törekednünk, hogy minél többféle módon vigyünk szeretetet és fényt az életünkbe.
Következő leckéinkben azzal foglalkozunk, hogyan idézhetjük elő ezeket a gyors változásokat az életünkben.

 Gyógyulás angyalterápiával5.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Gyógyulás angyalterápiával


Angyalok a gyógyulásért

Képzeljük, amint állandóan tele vagyunk energiával, lelkesedéssel, és szépnek látjuk az élet minden egyes részét. Ugye, jó lenne így élni? Őrangyalunk segítségével mindezt könnyedén elérhetjük. Segítségünkre lehet ugyanis testünk, lelkünk, szellemünk meggyógyításában

Nem is gondolnánk, hogy mások gyógyulását is elősegíthetjük angyalunk segítségével. Ha pl. egy kedves barátunk megbetegszik, kérhetjük Rafaelt, és a többi gyógyító angyalt, hogy siessenek a segítségére. Ezzel támogatást nyújtunk barátunk őrangyalának is, és lehetőséget adunk arra, hogy az angyali gyógyítás megtörténhessen. Mindezt távolból is irányíthatjuk, és barátunknak még csak bíznia, vagy hinnie sem kell ennek működésében.A legfontosabb azonban: önmagunk gyógyítása

Már megtanultuk, hogy őrangyalunk azért van körülöttünk, hogy segítsen, irányítson bennünket, sőt védelmet nyújtson nekünk, ha szükségünk van rá. Őrangyalunk tehát akkor is segíthet, ha testi betegségben szenvedünk, vagy amikor érzelmileg, lelkileg nem érezzük túl jól magunkat.


A legkönnyebben relaxációval tudunk gyógyulást kérni beteg testrészünkre

1. Helyezkedjünk el kényelmesen, ott, ahol senki sem zavarhat meg bennünket.

2. Képzeljük el, amint ágyban fekszünk, és keressük meg a beteg felületet. Ha a lelkünket érezzük betegnek, akkor természetesen a bennünket körülvevő energiákra gondoljunk, mert biztos, hogy ott lehet a baj.


3. Küldjünk tudatosan gyógyító energiákat erre a területre, majd kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy küldjön hozzánk őrangyalokat, akik segíthetnek a gyógyulásban.

4. Próbáljunk teljesen ellazulni, és tudatosítani a körülöttünk lévő gyógyító energiákat. Ha az segít, akkor azt is vizualizálhatjuk, amint angyalkák röpködnek a beteg testrészünk felett, és csillogó fényükkel energiát bocsátanak felénk. Igyekezzünk elengedni minden fájdalmat, sérelmet.

5. Egy idő után tudatosan érezni fogjuk, hogy elkezdődik a gyógyulás, a fájdalom már nem olyan erős, az érzelmi viharok csökkenni látszanak. Ekkor köszönjük meg az univerzumnak, hogy angyalokat küldött a gyógyulásunk elősegítésére. Érezzük továbbra is magunk mellett az őrangyalunkat.

6. A végén számoljunk el ötig, lélegezzünk mélyeket, majd nyissuk ki a szemünket. Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, és érzékeljük azt is, hogy mennyire feltöltődtünk energiával.

Dorenn Virtue

Angyal terápia könyve alapján

forras: www.noiportal.hu