Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hogyan lehetsz fogékony az angyali jelzésekre

2018-05-01

Ha fogékony akarsz lenni az angyalok jelenlétére, akkor el kell felejtened a szót: véletlen.

Kép forrása: Pinterest.com

Hogyan lehetsz fogékony az angyali jelzésekre.gif

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Hogyan lehetsz fogékony az angyali jelzésekre?
Ha fogékony akarsz lenni az angyalok jelenlétére, akkor el kell felejtened a szót: véletlen. Az események nem véletlenül történnek, a legtöbb dolognak oka van. Ezzel mindig tisztában kell lenned, ha együtt akarsz élni az angyalokkal.
Őrangyalunk nem úgy került mellénk, hogy valaki kisorsolta volna. Ennél sokkal gondosabb erők rendelik egymáshoz az embert és az angyalt.

Az angyalod egész életeden át álmokon, érzéseken, ún. véletleneken, látomásokon, benyomásokon keresztül küldött üzeneteket számodra. Így próbálta elősegíteni, hogy megtudd, mi a feladatod itt a Földön. Ha nem hiszel benne, kérd meg, hogy bizonyítsa be létezését, mégpedig úgy, hogy meghatározod számára, mi kellene ahhoz, hogy higgy benne. Ha így teszel, biztosan készségesen bebizonyítja létezését.

Most néhány technikát mutatunk be neked, amelyeket arra használhatsz, hogy azonnal választ kapj az éppen aktuális problémádra. Ezek a technikák rendkívül egyszerűek, és könnyen megtanulhatók.


Rádión keresztül történő üzenet

Hunyd be a szemed, majd az alábbi kérést indítványozd őrangyalodhoz:

"Drága őrangyalom!
Mostantól a harmadik zeneszám tartalmazzon valamilyen üzenetet számomra a (mondd el a problémádat, témádat)-val kapcsolatban."

Figyeld meg, hogy a rádióban az aktuális zene üzenetet tartalmaz majd számodra, magyarul világos választ kapsz a kérdésedre.


Tv-n keresztül történő üzenet

A fenti dolog a televízió esetében is működik. Csak be kell hunynod a szemedet, és az alábbiakat mondani:

"Drága Őrangyalom!
Annyira tanácstalan vagyok, nem tudom, hogyan döntsek. (Mondd el, hogy mi az, amiben válaszút előtt állsz). Egy szóra, egy mondatra, egy hangfoszlányra, netán valaminek a képére lenne szükségem, hogy megkapjam a helyes iránymutatást, miközben ezt a tévéműsort nézem."


Filmeken keresztül jövő üzenet

A legtöbb felismerés, üzenet általában a filmekből érkezik feléd. Hogy hogyan? Figyelj:

"Drága Őrangyalom!
Fogalmam sincs, melyik filmet nézzem most. Kérlek, vezess engem ahhoz a filmhez, amely a legtöbb információt és segítséget adja majd nekem. Szükségem van arra, hogy szellemem feltöltődjön tudással."

Lehet, hogy pont egy olyan csatornára kapcsolsz, ahol egy olyan filmet látsz, amely rengeteg tanulsággal szolgál majd számodra. De az is megeshet, hogy őrangyalod úgy érzi, egy kis vidámságra van szükséged, és egy vidám film megnézésére serkent.


Könyvek/újságok üzenetei

Az írott oldalakkal ugyanez a helyzet. Bármikor felütheted a könyvet egy olyan oldalon, ahol áthatol rajtad a felismerés. Ezt is csak kérned kell, és megadatik:

"Drága Őrangyalom!
A problémám: (mondd el a kérésedet, a gondodat). Kérlek, tedd lehetővé, hogy ha kinyitom ezt a könyvet, a lapok ott nyíljanak szét, ahol értékes üzenetet találok a problémámra, netán még a megoldásra is rábukkanok.Kérlek, vezess engem a megfelelő mondathoz, ami segíteni fog rajtam."


Természetesen a fenti módszerek csak akkor működnek biztonságosan, ha nyitott vagy mindenféle ismeretlen iránt. Csak ez teszi ugyanis lehetővé az elmédnek, hogy megnyíljon az angyalok energiái előtt. Minél fogékonyabb vagy tehát, annál hamarabb jutsz információkhoz, és annál erősebb lesz a hited.Forrás: Silver Ravenwolf Angyalmágia

forrás:www.noiportal.hu