Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KARMA OLDÁS

2023-07-11

Öngyógyítás a Karma Angyalaival

 

angyal feloldozás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Öngyógyítás a Karma Angyalaival

 

A karmáról köztudott, hogy az korábbi cselekedeteink következményeinek, az ok-okozatnak törvénye.

 

Jó tetteket kellemes dolgok, míg a rosszakat kellemetlenek követik. Sokszor nem értjük, hogy miért történnek velünk bizonyos negatív események, ám jó hír, hogy angyalaink segítségével a karma feladatai is oldhatók.

Leszületésünk előtt mi magunk határoztuk el, hogy ebben a földi inkarnációnkban milyen feladatokat szeretnénk elvégezni, kivel szemben akarjuk törleszteni adósságunkat.

 

Ám mindez a megszületésünkkor törlődött, vagy jobban mondva elfeledtük. De őrangyalaink nagyon is jól tudják, milyen feladatot tűztünk ki magunk elé, számukra hozzáférhető az Akasha krónikánk, ahová mindez felíródott, és ahol elérhető előző életeink minden pillanata, tapasztalata. Így aztán angyalaink egész életünkön át azon serénykednek, hogy vállalt sorsunkat beteljesítsük, terelgetnek életcélunk felé. Nekünk csak egy dolgunk van: vállalni a felelősséget tetteinkért, döntéseinkért itt és most. A karmánk arra ösztönöz, hogy a felmerülő problémákat a szeretet erejével megoldjuk.

A karma oldható

Igen, a karma oldható. Erre több módszer is lehetséges. A legegyszerűbb, ugyanakkor a legnehezebb a megbocsátás: magunknak az elkövetett hibánkért, és másoknak, ha ellenünk vétettek. Igen, mindez nem könnyű. Elfogadni a másikat, és megbocsátani a legsúlyosabb vétket is. Ám ha mindez sikerül, akkor nem gyűjtjük tovább a negatív karmát és saját életünket könnyítjük. De angyalaink, mint mindig, most is készen állnak és várják, hogy a segítségüket kérjük ebben a helyzetben is.

Őrangyalaink mellett a Karma Urai azok, akik segítségünkre vannak e témában.

 

Ők az angyali birodalom egy nagy részét képezik, a legpozitívabb angyalok, nagyon erős és tekintélyes lények, akik irányítják lelkünk fejlődését és tudnak életünk minden tapasztalatáról és lehetőségéről. Összeköttetésben állnak velünk, illetve magasabb tudatunkkal. Támogatnak minket a karmikus gyógyulásban azáltal, hogy a negatív emlékeket áttranszformálják pozitívra vagy semlegesre. Segítenek feldolgozni a jelen életbeli traumatikus emlékeket is, és elérik, hogy új hozzáállással forduljunk a kérdéses témához.

 

Az érzelmeinket is gyógyítják

 

A fájdalmas, zűrzavaros érzéseket szeretettel, örömmel és könyörülettel telire cserélik, melyek által megtapasztalhatjuk a megnyugvás és a szabadság érzetét. Az aura testünket is gyógyítják, vagyis gyógyító tevékenységük testünk és életünk minden területére érvényes.

Munkájukat előítélet és mindenfajta büntetés nélkül végzik, hisz őket a tiszta, feltétlen szeretet és megértés vezérli.

 

Küldhetnek számunkra képeket, kaphatunk új ötleteket, gondolatokat, tanácsokat. Ez a fajta öngyógyítási folyamat nagyon is valóságos, így ha bármilyen tanácsot is kapunk a magasabb Forrástól, azt komolyan is kell vennünk.


De lássuk, hogyan működik ez a gyógyítás a gyakorlatban.

Öngyógyítás a Karma Angyalaival

A karma oldás folyamata egy meditáció, ami nem igényli mások jelenlétét, hiszen senki más nem tudja, hogy mire van szükségünk, csak mi magunk.

Akinek úgy könnyebb a lazulás, halkan nagyon lágy, vagy spirituális zene is szólhat a háttérben.

 

Ha nehezen megy az elme lecsillapítása, érdemes a meditációt elalvás előtt elvégezni, ekkor a Karma Angyalai alvás közben fognak majd dolgozni.

1) Üljünk nyugodtan, csillapítsuk le elménket, vegyünk mély lélegzetet. Ha készen állunk, hívjuk a Karma Angyalait. Lehet, érzékelni fogjuk őket valamilyen formában, fények, színek, képek vagy akár hangok által, de az is lehet, hogy egyszerűen csak érezni fogjuk jelenlétüket. Ha nem érzünk semmi ilyesmit, az sem baj: ha hívjuk őket, biztosak lehetünk benne, hogy megjelennek.

2) Most kérjük őket, hogy gyógyítsák meg problémáinkat, traumás élményeinket, karmikus kapcsolatainkat, betegségünket, érzéseinket vagy bármit, amiről úgy érezzük gyógyításra szorul, és közben mondjuk a következőket: „Szeretném elérni a karmikus gyógyulást … terén az aurám és a testem minden szintjén, minden életemben, beleértve a jelenlegit is. Kérlek, gyógyítsd meg a sérüléseket és hozz gyógyulást a jelenben, MOST”.

3) Miután kimondtuk kérésünket, maradjunk tovább ebben a relaxált állapotban. Kérjük, hogy gyógyítsák meg negatív érzéseinket és viselkedésünket is a kérdéses problémával kapcsolatban valamint kérjük meg őket arra is, hogy cseréljék le azokat pozitívra.

4) Vezessük magunkat tovább a meditációban. Érezni fogjuk, ha eljött az idő egy újabb kérés kinyilvánítására. Bízzunk megérzéseinkben, belső hangunkban és bölcsességünkben, amely vezetni fog.

5) Ha úgy érezzük, hogy itt az idő a meditációnk befejezésére, fejezzük ki hálánkat a Karma Angyalinak és fokozatosan térjünk vissza a jelenbe.


Néha nem rögtön, az első ülés után történik meg a gyógyulás, talán többször is végig kell csinálnunk e folyamatot, főként, ha hosszantartó problémáról van szó. De legtöbbször a javulás azonnal elkezdődik.


 


 


Forrás: noiportal.hu Írta: Keszthelyi Katalin