Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KÉK SUGÁR ÉTERI TEMPLOMAI

2019-01-11

Minden sugárnak van spirituális fénytemploma, Éteri Szentélye, a Föld különböző erő központjában.

KÉK SUGÁR ÉTERI TEMPLOMAI.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

A földi szféra éteri tartománya a fizikai és a szellemi síkok között helyezkedik el.

A felemelkedett mesterek hozzák létre őket az arkangyalok irányítása alatt. Minden templom különböző céllal jött létre, és ott segítséget és tanítást kaphatunk spirituális utunk során. Az egyes templomok fókuszpontja a sugarak által lehorgonyzott erő minőség. Ha spirituális útkeresők meditáció során, vagy álom síkban ellátogatnak a templomokba, lelki táplálékot, inspirációt és gyógyulást kaphatnak.

MICHAEL ARKANGYAL ÉTERI TEMPLOMA: Kanada – Louis - Banff Tó


KÉK SUGÁR ÉTERI TEMPLOMAI1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

„Michael arkangyal hívlak téged szólítalak téged,
jöjj el hozzám most kérve, kérlek, emelj ki a testemből, míg alszom és vigyél el a fénytemplomodba, hogy csodálatos fényed által megtisztuljak és megerősödjek. Taníts engem, és segíts abban, hogy Isten akaratával összehangoljam saját személyes akaratom. Kérlek Drága Michael arkangyal, tegyél meg mindent, ami lehetséges értem, hogy életem fényben és szeretetben éljem, s old ki a bennem lévő félelmeket s árnyékokat, hogy a bennem lévő isteni fény győzedelmeskedjen az életem felett. Ezt kérem, ezt akarom, szabad akaratomból, a Vagyok aki Vagyok nevében.”

 KÉK SUGÁR ÉTERI TEMPLOMAI2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

EL MORYA


KÉK SUGÁR FELEMELKEDETT MESTERE

- Döntéshozatal
- Megalapozottság érzése
- Hit, hit erő, hitelesség
- Energetikai, érzelmi, mentális stb. védelmek kiépítése
- Vezetői képességek és erények kifejlesztése
- Az akarat erősítése
- Magasabb rendű célok kitűzése
- Határozottság, magabiztosság, akaraterő
- Személyes erő növelése, belső bizonyosság és bizalom

EL MORYA ÉTERI TEMPLOMA: Darjeeling - India

 KÉK SUGÁR ÉTERI TEMPLOMAI3.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

El Morya nagyon kedves és szeretetteljes mester, aki segít nekünk, hogy a hitetlenség energiáit a hit erejévé váltsuk. Sokszor a hitetlenség az, ami miatt nem működnek a dolgok, járhatunk bárhová, tanulhatunk jobbnál jobb technikákat, beavatások sokaságát gyűjthetjük be, de, ha nincs bennünk hit vagy nem elég erős nem fognak úgy működni a dolgok, ahogy szeretnénk. A kék sugár vizualizálása  segít abban, hogy hittel töltődjünk fel.
El Morya segít, hogy biztosabbak legyünk önmagunkban.
A másik, ami miatt érdemes közbenjárásáért folyamodni, a számunkra legalkalmasabb védelmi rendszer kiépítése. Mindenki más mindenki máshogy sérül, egyesek érzelmileg, mások pszichés oldalról támadhatók. Segítségével a leghatásosabb védelmi pajzsot kaphatjuk meg, amely kifejezetten ránk szabott és ránk hangolt.

KÉK SUGÁR ÉTERI TEMPLOMAI4.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

HERKULES ÉS AMAZÓNIA ELOHIM ÉTERI SZENTÉLYE

Az Elohim - isteni teremtő pár, olyan lények, akik az anyagi világegyetemet létrehozták és fenntartják, Isten erejét közvetítik a létezés ezen szintjén.

ISTEN ANYA ÉS ISTEN ATYA KÉK SUGÁR EREJÉT TESTESÍTIK MEG, árasztják és fenntartják ezen teremtő erő minőséget.

Herkules és Amazónia Éteri Szentélye a Kaliforniában lévő Sierra Nevada hegység nyugati részén helyezkedik el – a Yosmite Völgy fölött egy mérfölddel. Ott az Elohim fókuszálja az Isteni erő és akarat sugarának energiáit, az erő központjába, a bolygó torok csakrájában. Az Éteri Szentély magába foglalja a nyolcszögű bejárati termet, amelynek minden oldala egy másik terembe vezet. Található benne egy központi csarnok, amely kör alakú, és amelynek közepén egy hatalmas kék-fehér gyémánt ragyogású, szakrális fényt árasztó, lángoló fényerő van, ez sugározza  Herkules és Amazónia Elohim lángját.  Az Éteri Szentélyben van egy tanácsterem, ahol az Elohim trónia áll, itt találkoznak egymással az angyalok, a sugár mesterei, és a világ tanítói, hogy Isten akaratát közvetíthessék. A Nagy Fehér Testvériség tagjai, fontosabb alkalmak során itt tanácskoznak, hogy megbeszéljék és összehangolják tevékenységüket, és Isten akaratát beteljesítsék.

Megfelelő kéréssel, imával, megkérhetjük az angyalokat, hogy álmunkba ellátogathassunk, az Éteri Szentélybe.

Elalvás előtt vizualizáljuk a kék sugár energiáját magunk körül, hívjuk be önmagunkba, és egy kék fény spirált, amely kiemel a testünkből.

Álomba nem biztos, hogy emlékezni fogunk rá, ha meditációban utazunk, akkor tudatosabban élhetjük meg.


 

AYSHA